bahcivankurt
Kamp III
Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?
hayır arkadaş o kasayı soruyor zaten
hayır arkadaş o kasayı soruyor zaten
Öncelikle malesef Discovery I de kilit yok Discovery II de Traction Control sistemi var,kilide yakın bir prensip te çalışır.bahcivankurt' Alıntı:bak sevgili dostum sanırım bir hata yapmak üzeresin gel seninle iddaya girelim eski kasa magnumda lsd mi var yoksa %100 kilitmi öğrenelim.burda defender sahibi arkadaşlar sana yazarlar onda diflock olup olmadığını.landcrusier g serisi onları saymaya kalkarsak ben sana bir dünya araç bulayım ozaman discovery de dahil olmak üzre.ben teklifimi yaptım size isterseniz fabrikadan net cevabı alırız kabul ederseniz,YERSE
Her zaman beklerim,bahcivankurt' Alıntı:kerim bey zaten ankaraya gelicem sizin de yemeğinizi yemiş olurum afiyetle.bahsettiğimiz 06 ya kadar olan kasa ve onda %100 kilit yok dökümanlarınıda getiririm siz merak etmeyin.ayrıca şunu ifade edeyimki diğer araçlar konumuzun dışında şimdilik.saygılarımla özay kurt balıkesir
Selambahcivankurt' Alıntı:kerim bey zaten ankaraya gelicem sizin de yemeğinizi yemiş olurum afiyetle.bahsettiğimiz 06 ya kadar olan kasa ve onda %100 kilit yok dökümanlarınıda getiririm siz merak etmeyin.ayrıca şunu ifade edeyimki diğer araçlar konumuzun dışında şimdilik.saygılarımla özay kurt balıkesir