İlk Defa Bir 4x4 Alacak Kişiye Ne Önerirsiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emresafak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,633

Etiketler
Ynt: İlk Defa Bir 4x4 Alacak Kişiye Ne Önerirsiniz ?

Bu sorunun cevabını tüm dünya bilir , Bir kaç fanatik arkadaş aksini idda etsede bu gerçeği değiştirmez. ;D

biraz tartışmaya açık bir konu oldu galiba

evet çok şey söylenebilir. ama benim tavsiyem ilk deneyim için niva (parça bolluğu ve ucuzluğu dolayısı ile)
sonrası için kesinlikle jeep. (cj xj zj allah ne verdiyse) :D

Bütçeniz ile alakalı olarak farklı seçenekler sunulabilir.

benim aracımla ilgili problemim yok genel bi soruydu sadece aracımın adı üstünde

ihtiyar delikanlıdır cj ler hiç bir şey olmaz yıllardır hiç yoruldum demedi bana

bence soruya şöyle bakılmalı:

"kalanbilir" de ki araçlar ve tecrübelerini de göz önünde tutarak
(burada oradakilerin gösterdiği olağan üstü paylaşım ve çabaya değinmemek haksızlık olur,
tabi arazide olanlar bizim kadar keyif aldılar mı bilemem ama yazıları ve resimleri izlerken duyduğum heyecanı anlatamam)

4x4 orjinal ve/veya

en

donanımlı araç ?
- arazide olmazsa olmaz donanımlar ?
sağlam araç ?
- arazide maximum güven ?
konforlu araç ?
- arazide ve/veya şehirde maximum konfor (koltuk'tan bahsetmiyorum, şürüş vb) ?

gibi sorular sorulabilir

discovery-V8' Alıntı:
Bu sorunun cevabını tüm dünya bilir , Bir kaç fanatik arkadaş aksini idda etsede bu gerçeği değiştirmez. ;D

Yavuz Bey e katılıyorum, birkaç fanatik arkadaşımız hariç herkes Jeep diyecektir.;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler