indirimli akaryakıt

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafa drican Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,628

mustafa drican

Kamp II
Yer
adana kozan
herkese iyi akşamlar yaklaşık 15 günden buyana aranızda degildim hepinizi ve siteyi çok özledim. arkadaşlar daha önce sizlere gezenbilir üyeleri olarak indirimli akryakıt alınabilecegi konusunda bir mesaj yazmıştım aradan geçen zaman zarfında beni firmalar aramıştı ama en somut olanı bugün opet ten geldi adana bölge müd. den arayan bir şahıs telefonla görüşme sonucu hafta içinde randevulaşarak yüzyüze görüşecegimizi site modaratörlerinin verecegi liste ile üyelere kart verilecegi ve bu kartla tüm türkiyedeki opet bayilerinden yakıt alınacagı konusunu görüştük hafta içi konu netleşecek. tabi bu ara ben kendi kendime gelin güvey oluyorum siz ne dersiniz.

Etiketler
Ynt: indirimli akaryakıt

bende gelin ve güvey olmak isterim :smiley:

güzel iş. şiketler %5 indirimli alıyor opetten. bilginiz olsun öyle birşey bile olsa şahane olur.

Beyler ben şirket araçlarima %7 aliyorum. bp den bu işin limidi % 8 oda 2000 araç ustu ciddi flolar

ama sizin iş biraz hayal gibi
ortada kredili bir banka hesabi olmazsa hiç bir şirket yanaşmicaktir.

Ha adam bize uye karti verir ondan indirir yaptiririz derseniz belki ama neden versinki birşeyler isticektir.

Siz bir gorusun bende bp marmara temsilcisiyle gorusurum.

Açik konuşiyim benim hiçmi hiç umidim yok. Neden çunki banka olayi olmadan asla girmez şirketler. Bizim şahiz arabalarina alalim dedim. ok dedi. araçlar şirket uzerine degil olsun şirkete fatura ederiz kariniza dedi. Kim bakacak kim anlicak. Ama bizimkiler istemedi. Bende bunun uzerine benim şahsi araçlarima nasil alirim dedim alamazsin dedi. Ki şirket yetkilisi benim.

Selamlar, LPG için söylüyorum, Opette zaten lpg fiyatı Shell ve PO ya göre yukarda ,yani verecekleri 2-3 puan ile diğerlerine eşit hale gelecektir..

Üyelerimizin sayısı en büyük filo şirketten daha fazla. 5000 üyemiz indirimli kart talebinde bulunsun gezenbilir.com diye özel kart bile basarlar. yeterki yüksek sayılarda indirim kart talep edilebilsin

Neden yapsinki

Haksiz rekapet ortami dogar yapmaz.

Ha bana diyinki bir istasyonla anlaştik indirimli akaryakit verecek.
buna ok halk otobusleri ve mınubusler bunu yapiyor.
Fişle yada kartla aliyoyorlar.
alt yıkama yaglama bedava
trafik police bedeva

2 3 bin kişi için olmadık reklam paraları veriyorlar onbinlerce kart bastırıyorlar sonra bunların birkısmı ancak geliyor oysa böyle potansiyel bir müşteriyi kim kaçırmak ister olursa olur olmazsa bizde eski düzene devam ederiz. kaybımız ne olacakki

sonucu bi görmeden yorum yapmamak lazım...
siz bi görüşün ne isterler ne beklerler, sonuçlar bi netleşsin ona göre toplu hareket yönünde hareket ederiz...
yani neticeyi görmek gerek ki somut yanıtlara somut harektlerle yaklaşalım...

Aynen mustafa bey siz bir konusun bu işin oluru varsa işik yakarlarsa bende bp ile konusurum.

RedlinE' Alıntı:
Aynen mustafa bey siz bir konusun bu işin oluru varsa işik yakarlarsa bende bp ile konusurum.

aynen öyle belki diğer markalarla pazarlık bile şansımız olabilir...sonuç olarak ciddi bir yaklaşım ve proje çıkarsa epey yüksek rakam çıkar, sadece off-road araç sahipleri yok sitede...
kart gibi bişeyler verildiğinde zaten o markaya bağlanmış gibi oluyor...kolay kolay başka markadan alışveriş yapılmaz...

aslında bu işin merkezi istanbul benide istanbul genel merkezden yalçın bey diye birisi aradı oraya çagırdı ben gelmemin mümkün olmadıgını ancak orada abilerim var onlar (sizler için) gelsin dedim sonra adana bölge müdürlügüne arattılar bakalım hatırlısı neyse o olsun olay buradan çözülmezse istanbul genel merkezle sizlerden birisi görüşür.

Söz kousu firmaın yetkilileri ile knşurken istatiksel bilgiler vermekt fayda var bence, çünkü adamlar sitenin üye syısını baz alacaklardır ki en önemli olanı da bu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler