indirimli akaryakıt

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafa drican Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,481
Ynt: indirimli akaryakıt

bendeki bilgileri ileteyimde sonra unuttu denilmesin :smiley:)

öncelikle birkaç görüşme neticesinde opetten başak hanımla telefonda görüştük bana gecen cuma olmadı en geç pazartesi netice hakkında bilgi vereceğini söyledi bana ben ses tonundan anladım bu iş masal olur dedim ve hala aranmadım cuma günü tekrar arayacağım ve beni haberdar edecektinzi hani diyeceğim ve bana muhtemelen cok yoğun olduğunu söyleyecekdir :smiley:)

diğer firmalara gelince mail atmamı isteyen firmanın otomatik mesajını iletiyorum size :smiley:

cim-noreply@shell.comcim-noreply@shell.com

E-posta gönder
E-postayı bul Kişilere ekleKime: karadeniz611@hotmail.com
Kimden: cim-noreply@shell.com
Gönderme tarihi: 09 Şubat 2011 Çarşamba 23:21:27
Kime: karadeniz611@hotmail.com

Sirketimiz ile irtibata geçtiginiz için tesekkür ederiz. Müsteri Hizmetleri Temsilcimiz taleplerinize haftasonlari ve resmi tatiller disinda 24 saat içerisinde cevap verecektir. Akaryakitla ilgili talepleriniz Pazar günleri ve resmi tatiller disinda isleme alinacaktir. Online siparis vermek için lütfen www.eserve.shell.com internet sitesini ziyaret ediniz. Lütfen bu e-postaya cevap vermeyiniz. Shell Müsteri Hizmetleri

denildi ama hala arayıp soran yada cevap veren olmadı ben birkaç gün daha bekleyeyim 24 değil belki 240 saat demişlerdir :smiley:)

Etiketler

BP ise ne otomatik ne manul şekilde cvp bile vermedi zaten o birisine bağlıyo bu birisine bağlıyo bağlayan bağlayana sakallarım ve s acım uzadı bağlanırken en son ben berbere gidiyorum ordan bağlama kursuna gideceğim en son bağlanana numaramı verin arasın görüşelim dedim ve meçburen telefonu kapadım :smiley:)

şimdi anladığım kadarı ile işin özü bu 3 firmadan bir gelişme olmayacak son olarak cuma günü arayayayımda bakalım tek telefona cıkan kişi ne cevap verecek ona göre o bilgiyide sizlerle paylaşırım

şahsi fikrimi soracak olursanız ise 50 veya 100 hadi 1000 aracı firma olsun onları kaale alıp gezenbiliri kaale almayan firmalardan ben benzin almayacağım sizleri bilemem benzin almayacağım derken meçbur kalmadıkca herhangi bir yakıt almayacağım bu yazıyı okuyupda birisi bişe der söyler ise telefonum belli yerim yurdum belli isteyen gelsin buyursun :smiley:)) cünki müşyeri kalitesi kapsamında konuşmalar nasıl olsa kayıt altına alınıyo :smiley:)) şimdilik bu kadar cumaya yeni ahberlerle karşınızdayım :smiley:

Ünal bey siz elinizden geleni yaptiniz. Ama durum malesef boyle bp de benim gorustugum marmara bolge temsilcisi direk soylemışti yok diye bizim şirket arabalari bp de ama şahis arabalari için totalle goruştum. Guzel bir indirim verdiler araçlara alette takilmicak kart verecekler ama ayni yere geliyor. gene fatura kesiyorlar şirkete veya şahsa pompada odeme yok yani kendilerini her halukada guvenceye aliyorlar. Bp banka teminat mektubu istiyor bankada param olmasada çekiyor. 3 senelik iyi muşterisiyim bayramda parasini çekemedi diye mazotu kesti sistem otomatik ben ortaligi kariştirinca zaten geldi marmara bölge temsilcisi bu totalciler gelince onlara tekrardan bir şahisa indirimli karti nasil olur verirmisiniz diye israr edecegim sif sizin ugraşlarinizi gordukden sonra hani belki olur yararimiz dokunsun diye. Kolay gelsin.

;D Tüm emeği gecenler ve çaba harcayan arkadaşlara sonsuz teşekkürler
bizde bu firmaları boykot edip yakıt almayalım ne dersiniz? ::smiley:

bugün opet firmasından yetkili olan başak hanımdan gelen cevap aynen şudur

ÜNAL BEY BU ŞEKİLDE ÇALIŞMA YAPMAMIZ UYGUN GÖRÜLMÜYOR

sadece bu kadar kısa öz mesaj :smiley:) 60 000 bin kadar sitemizde olan araçlar ançak bu kadar kaale alınmışdır karar araç sahiplerinindir

ben şahsım adına meçbur kalmadıkca bu 3 firmadan akaryakıt almam herkesin kendi viçdanına bırakıyorum

Unal Bey,

Tum emekleriniz icin tesekkur ederim kendi adıma.Ben zaten malum sirketlerden benzin almıyordum ancak opet de eklendi bunlara.
Birde size hatırlatma olması acısından yeni firma olan FULL var onlardan birsey cıkabilir.
Ticarilere kart veriyorlar ve %3 puan yukluyorlar.Belki bizim icinde bir formul bulabilirler.

saygılar

benim niyetim öncelikle servis ağı geniş olan firmalardı cünki türkiyenin her yerindeki arkadaşlarımız yararlansın bundan diye yani olmadı o firmadaki arkadaşlarlada görüşürüm sorun değil ama üzüldüğüm konu bu kadar potansiyel insanları görmemezlikden gelmeleri ki bu sitede bircok arkadaşımız gercek anlamda gezip dolaşıyo yani maliyetimizi ne kadar ucuza düşürürsek daha fazla dolaşma imkanımız olur

ünal bey iyi akşamlar yarın müspet bir sonuç çıkmazsa sizde tüm üyelerin firmı boykot edecegini söyleyip aba altından sopa gösterseniz.gerekirse bizde yaparız madem onlar bizi adam yerine koymuyor bizde onları tanımayız.

Bu mozot benzin aynı rafineriden çıkıyor,bütün firmalar aynı yerden alıyor,yanlışsam beni bilgilendirin, FULL denen firma yüzde yedi iskontolu veriyor alıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim, (boykotmu yapıyorum ney) ;D ;D ;D

Arkadaşlar aşağıda adresini belirttiğim opet istasyonu Ankaranın tek opet yakıt kart dağıtıcısıymış.
Benim çalıştığım şirket ile anlaşma yapmışlar.
yakıtı bahsettiğim istasyondan alınması durumunda %5
diğer opet istasyonları için %4 indirim uyguluyor.

MEF PETROL LOJİSTİK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ.
Adres : ANKARA LOJİSTİK ÜSSÜ TEM OTOYO KAZAN GİRŞELERİ YANI(3012 ADA2

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.