İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan shary Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,580
Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar

Nissan Patrol un 2002 ye kadar tamamen İranda üretildiğini ilk defa wikipedia da okuyunca çok şaşırmıştım. Tabii bir o kadar da sevindim her ne kadar direk ulaşma şansım olmasada belki bir gün bir şekilde yolum düşerse makineyi donatma fikri mutlu etmişti.
Bu konuda parça teminyle ilgili mümkünse internetten ulaşılabilecek adres vermeniz mümkünmü?
[attachment=1]
http://en.wikipedia.org/wiki/Pars_Khodro

patrol.PNG

Etiketler

herşeyden önce kendi araçlarını üretmeleri etkiledi beni

ne mutlu İranlılara, kendi araçlarını üretebilmişler. bu arada abd nin her fırsatta dile getirdiği, İrana karşı uyguladığı ambargoda hangi kalemlerde hissediliyor acaba?

bravo iranli kardeşlerimize ... volvo kamyonlarda iranda uretiliyordu bildigim kadarıyla ....
tırci bir arkadaşim anlatirdi hep sanayilerinin cok iyi oldugunu ...

Arkadaşlar,
İran'ın başındaki kişiye iyi bakın.Biryerden biryere giderken çaddeler kapatılmıyor, halkın arasında halktan biri olarak rahat geziyorlar.
Geldikleri ve gidecek oldukları yeri iyi biliyorlar.
Siz hiç bir parti başkanının partilisi birinin market açılışını yapmak için geldiğinde kapatılan trafikte İstanbul'un orta yerinde saatlerce aracınızın içinde kıpırdamadan durmadıysanız beni anlayamazsınız.
Kocaman bir ülkeyi yönetiyor, ABD ve AbB ye kafa tutuyor dik duruyor, bakın üzerindeki giysilere.Birdönem ülkemize geldiğinde papuçları tozlu diye birçok gazetelerde manşet olmuştu.Malum bizde çoraplara bile isim yazılıyor.
Bize ne öğrettiler, Ben değil BİZ varız.İşte bizi yönetenler ne zaman Ben değil BİZ derlerse işte o zaman çok şey lehimize olmak üzere değişir.
Daha çok şeyler var yazılacak fakat politika yapılıyor diye belki birileri karşı çıkar.
İran'lı kardeşlerimize selam olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Merhaba arkadaşım,
Ne demek olamıyorlar, bizimkiler her zaman her şeye hep birlikte sadece MAYDANOZ oluyorlar.Gerçi maydanoz'u bugünlere Çanakkale'de 1,50 Liraya alıyoruzya.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR