Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,884

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Arkadaşlar merhabalar, Işık Dağı Zirve yürüyüşümüzün fotoğraflarını ve ayrıntılarını bu başlıkta paylaşacağız..

Etiketler
Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

Çok sulu ve keyifli bir etkinlik oldu. ;D Umarım makinalar bozulmamıştır.

Evet Emrahcım, dileğine katılıyorum bende, fotoğraf makinalarına umarım bir şey olmamıştır.

Biraz ayrıntı vermek istiyorum, zirve çıkışına geçtiğimiz anda sağnak halde başlayan yağmur dinmek nedir bilmedi ve aracımızın yanına gidene kadar sürekli şiddetini arttırdı, hatta bir ara doluya çevirdi, yürüyüşe katılan 21 kişinin bir tanesi bile araç yanına ulaştığımızda kuru değildi, botlarımızın içlerine sular doldu, yedek giyim getirerek araçta bırakan bir kaç arkadaşımızın kuru giyimi dışında çantasında yedek giyimi bile olanların artık kuru bir şeyi yoktu, tüm bu zorluklardan sonra Alper'in annesine buradan teşekkürler ediyoruz o güzel zeytinyağlı yaprak sarması dolmalar için, aracımızda sevinç ve neşe başlamıştı, sonra Kızılcahamam'da Mevlana Tesislerinde hepimiz eşofman altı, penye üst ve çorap alarak kuru giyselere kavuşmuş olduk, bu görüntüler fotoğraflarla kalıcı hale getirildi, arkadaşlarımız fotoğrafları yüklemeye başladığında hepimiz göreceğiz :smiley:

Katılan bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler ediyorum, en yakın zamanda yeniden bir araya gelebilmek dileklerimle, hepinize sevgiler, selamlar..

Hızlı Gezginler dağ, taş bırakmayacaksınız. :smiley:

valla o son anda mevlana tesislerinden aldıgımız aynı eşofman altları ve aynı tişörtlerle bi futbol takomo görüntüsü vermekle beraber biz bayanlar bile o yakalı erkek tişörtlerini giydiğimizde nasıl göründüğümüze bile bakmadan ohh bee kurumak vardı zevkini tattık vee bide dönüş yolunda cidden yaprak sarmasıyla başlayan ve devamı gelen ikramlar bizide kendimize getirdi hepinizin ellerinize kollarınıza sağlık anneleri el atanlara ayrıca teşekkürler :D

Gerçekten güzel bir parkur aslında ama şiddetli yağış o güzellikleri görmemizi engelledi , yine de 10 km yürüdük, Hasan Dağı için iyi bir antrenman oldu :smiley:

MADENCİ' Alıntı:
Hızlı Gezginler dağ, taş bırakmayacaksınız. :smiley:

selamlar.
çektiğim resimler aşağıdaki adreste:

http://picasaweb.google.com/alperkal/IsikDagiYuruyus

picasa kullanmayanlar için resimlerin yanındaki büyüteç işaretinden zoom yapabilirsiniz.
picasa kullananlar da tüm albümü yukarıdaki web sayfasındaki Download->Dowload to picasa menüsünden indirebilir. daha büyük çözünürlüğe ihtiyacınız olursa istediğiniz resimleri yollayabilirim

:smiley: amcam hayatında görmediği satışı yaptı valla:smiley:) Hastalanmadıysak onun sayesindedir dükkan sahibinede teşekkürler:smiley:
Bu arada hayatımın unutulmayanlarında yer alacak güzellikte bir yürüyüş oldu herkese teşekkürler..

cidowsky' Alıntı:
valla o son anda mevlana tesislerinden aldıgımız aynı eşofman altları ve aynı tişörtlerle bi futbol takomo görüntüsü vermekle beraber biz bayanlar bile o yakalı erkek tişörtlerini giydiğimizde nasıl göründüğümüze bile bakmadan ohh bee kurumak vardı zevkini tattık vee bide dönüş yolunda cidden yaprak sarmasıyla başlayan ve devamı gelen ikramlar bizide kendimize getirdi hepinizin ellerinize kollarınıza sağlık anneleri el atanlara ayrıca teşekkürler :D

tesis yağmur yağdığı için epey dua etmiştir herhalde.aynı anda hiç satmadığı kadar eşofman satmıştr ;D havanın azizliğine de uğramasaydınız çok daha güzel olacakmış tı . bu arada gözlük bulan oldumu ?? :D

Buyrun size futbol takımı. :smiley: Alper'in çektiği fotoğraf.

[attachment=1]

IMG_3457.jpg

valla kızlar bu tişörtlrlr o kadarda kötü görünmemişiz bee yahu yakışmış gezenbilir kızlarına :D bir dahaki yürüyüşe ben bu eşofman altıyla gelecem gelir gelmez yıkadım ve makineden çıkardıgımda nerdeyse kuruma modundaydı çabuk kurutabileceğimiz bi kumaş yani :D

Yağmura rağmen güzel bir yürüyüştü. emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler

Merhaba Alper resimler şahane fakat anne nin dolmaları günün en güzel olayıydı anne nin ellerine sağlık

kezban ganjavi' Alıntı:
Merhaba Alper resimler şahane fakat anne nin dolmaları günün en güzel olayıydı anne nin ellerine sağlık

teşekkürler. kendisine iyi dilekleri ilettim :smiley:

arkadaşlar yağmura rağmen yürüyüşümüz güzel geçti , ben gerçekten çok eğlendim yağmur yağmasa idi bukadar eğleneceğimi sanmıyorum, herkeze ayrı,ayrı teşekkür ediyorum. Not. eşofmanlar ve tişörtler çok yakışmış

Herşeyiyle orjinal ve çok keyifli bir yürüyüştü....katılan ve düzenleyen herkese teşekkürler,sizi tanımak çok keyifliydi....daha kuru olması kaydıyla bundan sonra katılabileceğim tüm etkinliklere katılmaya çalışacağım....
Alper sabahın ilk günaydınından itibaren harika bir yol arkadaşıydın teşekkürler :smiley: dolmalar ve fotolar için ekstra teşekkür....

herkese sevgiler,
Evren

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri