İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,491
Ynt: İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç

Ali bey hala yola çıkamamış arkadaşlar vize sorunları ve işleri nedeni ile .Hala bir vedalaşma organizasyonu yapılabilir ne dersiniz . Yinede kendisine kazasız belasız sürüşler diliyorum. Ertan KORER

Etiketler

Yunus Bey Selam,

Bilgi için teşekkürler, selamlarınızı ileteceğim ;D

Sağlıklı, paralı ,bol off road'lu günler diliyorum.

Kefaloz arkadaşım siz tanıyorsanız bir haber göndeirimisiniz Ali bey'e izmitten ziyatere gelmek isterler war diye.Biz toplanıp geiriz

Benim gsm: 0532 332 05 74

Umut arkadaşım maalesef bende şahsen tanımıyorum. Ama kendi sitesinde vermiş olduğu bilgiye istinaden yazdım.Kendisine görüşme notunu da iletirim irtibata geçer ise bilgi veririm Ertan KORER

Ali Bey hayırlı yolculuklar dilerim bütün bildiğimiz dualar sizinle olsun allaha emanet ol.

Takip edenler muhakkak biliyordur ama, Ali ERİÇ 6 Mayıs Çarşamba günü saat 09:40 itibariyle "vira bismillah" demiştir.
Sorunsuz ve keyifli yolculuklar diliyorum kendisine.

http://www.istanbul2istanbul.com/

Ali bey vedalaşmalardan hoşlanmıyor her halde, sessiz sedasız İstanbul dan ayrılmasından bunu anlıyorum.Yolculuk telaşındandır her halde.Yolu her daim açık olsun,kazasız belasız geri döner inşallah(Amerika kıtasında domuz gribine yakalanmaması dileği ile) Ertan KORER

ALİ BEYE KAZASIZ BELASIZ BOL MACERALI BİR GEZİ DİLİYORUM İNSANA İNANILMAZ BİR KEYİF VERİR ASLINDA YILDA BİR YAPILMASI LAZIM BU TÜR GEZİLERİN AMA NERDEEE

Bir kac gun once D&R dan online siparis verdigim kitap bugun itibari ile elime ulasti.
Butun gelirlerinin Turk Egitim Gonulluleri Vakfina bagislanacak olmasindan dolayi cok memnun oldum.

5 saatte bir elimde kitap, digger elimde ipad den google maps, satir satir, bolge bolge hem okuyup hem de kendisini takip etmek cok keyifli.

Uzerinden yillar gecmis olmasina ragmen, ciddi anlamda onemli bir kaynakca olarak duracak.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR