Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan torlak_t Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,710

torlak_t

Ana Kamp
Yer
London
herkese merhaba,
foruma yeni uye oldum belki gezilecek yerler hakkinda bir bilgim olur diye ama duzenlenen buusmalar disinda oyle detai bir bilgi yok. Bu baslik altinda Istanbul'da offroad yapilabilecek yerleri yazsak da daha sonrakilere faydamiz olsa nasil olur sizce? Eger boyle bir konu var ise simdiden affola.

Taskin

Etiketler
Ynt: Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler?

torlak
kemerburgaz taraflarında orman iiçi ve deniz kenarında keyfine gore yerler bulabilirsin..

birde ben hic gitmedim ama kayısdagında yerler varmıs oncesinde arac almak için konustugum biriisi haftasonları oraya gıttıklerini soylemişti google a offroad kayısdagı yazınca ufak tefek haritalar ve bilgiler cıkıyordu sanırım ben bı kac hafta once kendı capımda ınternet uzerınden bir arastırmıştım işine yararsa ne ala...

kemerburgazda nereyı gezıyorsunuz ?

şile tek kelimeyle offroad için özel yapım pist gibi tavsiye ederim

şileden daha yakın bir lokasyon mevcutmudur? keza kemerburgaz 50 km
şile 50dende fazladır sanırım... boyle kartal taraflarında falan belki :smiley:

maslak sile 70 km
valla ben 1 senedir her gun okula gidip geliyodum alıştım
bana uzun gelmiyo artık zewkli bi yoldurda
ama gercekten sanki özenle yapılmış parkurlar var
hepsine girme fırsatım olmasada gördüklerim beni ikna etmeye yetti
ayrıca her tarafada pideci gözlemeci kendin pişir kendin yeci benzinci ve market dolu
yani başlı başına bi offroad parkuru gibi

ama kemerburgazda iyidir
ben her hafta sonu gidiyorum zewkli yerler var ordada

şile güzel yer ama, dönüş yolu piknikçiler in dönüşü, köprü trafigi derken, bayagı ızdıraplı oluyor .kemerburgaz elimizin altı gibi, tabiki karşıda oturanlarada burası zor geliyordur .

pancarmotorcu' Alıntı:
şile güzel yer ama, dönüş yolu piknikçiler in dönüşü, köprü trafigi derken, bayagı ızdıraplı oluyor .kemerburgaz elimizin altı gibi, tabiki karşıda oturanlarada burası zor geliyordur .
Selam Hasan
Bir keşif gezisi ayarlasan içine biraz da piknik olayı katsak hani fene da olmaz bu havalarda

Hafta sonu için böyle planlar yapan varmı, yada hafta içi öğrenciler :smiley:

Daha yeniyim, arabada yeni hazırlandı böyle bir tur planı varsa katılmak isterim

walla aslında cok ıyı olurda bu işi bi hafta sonu yapsak malumunuz iş var
moderatorlerle işbiliği yapıp böle bi gezi istesek ???

hakkı sen söyle çıkalım ormana istediğin bi gün

rah94' Alıntı:
şileden daha yakın bir lokasyon mevcutmudur? keza kemerburgaz 50 km
şile 50dende fazladır sanırım... boyle kartal taraflarında falan belki :smiley:

Kartaldan pendige gel. Tem yolunun altindan gecerek ballica tarafina dogru gelebilirsin, o bolgede takilmak mumkun. ayni yerden devam edip Omerli golu etrafinda da takilabilirsin. google earth ten bolgeyi inceleyebilirsin.
Daha yakin kisa yerlerde takilmak istersen, Yakacik ustundeki dag yollarina da bakabilirsin. Biraz vakit gecirecek yerler vardir sanirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri