Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan torlak_t Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,713
Ynt: Istanbul'da Off-Road Yapilacak Yerler?

tesekkurler guven bey
google earthten bakayim bir

Etiketler

Torlak arkadaşım off road yazin pek tercih edilen bir aktivite degildir malum her yer taş gibi.
Sana tavsiyem off road için kış aylarını bekle.Çamur olmadan off road olmaz bence.!

erhanranger' Alıntı:
Torlak arkadaşım off road yazin pek tercih edilen bir aktivite degildir malum her yer taş gibi.
Sana tavsiyem off road için kış aylarını bekle.Çamur olmadan off road olmaz bence.!
erhan beye katılıyorum
şahsen bende yeni sezonu sabırsızlıkla beklıyorum

bencede kışı beklemek en dogrusu sıcak ve toz insanı bunaltıyor aracları yazın bakıma alıyorum son bahar yagmurlarıyla dalıyorum etaplara şimdiden camur cekti be canım bir yerleri tankerle sulasakta suni camurmu yapsak ne ;D ;D ;D

reis28' Alıntı:
bencede kışı beklemek en dogrusu sıcak ve toz insanı bunaltıyor aracları yazın bakıma alıyorum son bahar yagmurlarıyla dalıyorum etaplara şimdiden camur cekti be canım bir yerleri tankerle sulasakta suni camurmu yapsak ne ;D ;D ;D
katılıyorum :smiley:
sulama işine yardım ederim
güzel bi parkur kurup biraz eyleniriz :smiley:

Yarın şile tarafına gidiyorum, toprakta en ufak bir nem göreyim hemen işaret fişeğini atıyorum doluşuyoruz ozaman =)

bu mevsimde biraz zor değilmi ???
ben 2 gün önce şileye gittim okula uğradım bi hertaraf kuruydu

hakki' Alıntı:
bu mevsimde biraz zor değilmi ???
ben 2 gün önce şileye gittim okula uğradım bi hertaraf kuruydu

Benimde pek umudum yok tabi mangala bahane arıyorum :smiley:

ozaman ayrııı
şileyi biliyosanız zaten nerden gireceğinizi biliyosunuzdur
ama şile gercekten farklı bnce tam bir offroad cenneti ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri