İstikamet Macera; Yunanistan - Makedonya - Kosova - Karadağ - İtalya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,143
Ynt: İstikamet Macera; Yunanistan - Makedonya - Kosova - Karadağ - İtalya

Özlem Merhaba,

Ancak girebildim siteye.

İstikamet macera sloganı tam oturmuş buraya cidden.
Motorsikletle bu kadar yol almak inanılmaz bir özgürlük duygusu olmalı.
Masal gibi bir gezi olduğu resimlerden de belli zaten. Gezi notlarınızı okumak bile çok keyifliydi. :smiley:)

Sevgiler.
Gül.

Etiketler

çok güzel bir gezi, darısı bizim başımıza :smiley:

çok teşekkürler.Bizi de gezdirmiş oldunuz :smiley:)) Motorda küçük bir su soğutma arızası dışında bir problemle karşılaşmamışsınız. Bu çok güzel.Bunun dışında harika bir yolculuk yapmışsınız kutlarım. İtalya bölümünü okurken çok heyecanlandım.Eyvah şimdi başlarına birşey gelecek diye ...Bizim 2007 ağustosunda Roma'da merkez meydanda otoparktan motorkaravanımızı çaldı italyan hırsızlar.Yarası derin.İtalya'ya adımımı atmam.Gidecek olan arkadaşlara da sonradan üzülmemeleri için rotalarını değiştirmelerini naçizane tavsiye ederim.Sevgiler saygılar :smiley:

mes merhaba,
Üsküp(ki,Türk çoğunluk var diye güvenerek gitmiştik) te çaldırdığımız disk kilidi ve gereksiz bir boş avare tuş dışında hiçbir kayıp yaşamadık,onlarda kimsenin bir işine yaramayacağı için çocuklar almıştır diye düşünmüştük.Kaldıki,tüm seyahat boyunca uyku tulumları ve çadırları motosikletten sökmek ihtiyacı bile duymadık.Şimdi sizlerden okuyunca,şanslı olduğumuzu düşünmüyor değilim:smiley:
Saygılarımla..

gerçek özgürlük bu,zaten istanbuldan çıkmaya başladığınız zaman ruhunuzda bir serinlik oluşuyor. ;)

ben cadırımı motosiklete bile koymayı fazlalık olarak görürken siz bisiklete yani bacak güçüne dayalı olarak taşıyorsunuz,resimler imrenerek baktım.,ve takdir ettim.

tkrar çok tşkkler :smiley:))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR