reis28
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
Ynt: İtiraf...!
ne zaman düzenlenecek şu trial oyunları diyelimde federasyon karışmasın heycanla beklemekteyim en sonunda toplıycam heycanlı arkadaşları bitanede kepce bulacam arazide yapacam egri bügrü bir pist orda göstersin herkez becerilerini araclarını
Deep' Alıntı:Araba yarıştırılacaksa her türlü güvenlik tedbiri alınarak "A" sınıfı araçlar ile trial etabında bir yarış düzenlenebilir. Ancak diğer türlü yarış odaklı offroad gezi organizasyonlarını yönetim olarak onaylamıyoruz. Öncelikle amacımız manifestomuzdaki kurallar çerçevesinde doğada gezmek ve keyif almaktır.
Önder, ben gayet iyi okudum Reha abinin yazdıklarını, forumda devamlı estirilen yarış havası genel olarak bazı üyelerimizi offroad yaparak gezdiği gördüğü yerleri paylaşmaktan soğutmuş olabilir mi acaba?
Gezenbilir'in adında saklı değil mi gezmek?![]()
ne zaman düzenlenecek şu trial oyunları diyelimde federasyon karışmasın heycanla beklemekteyim en sonunda toplıycam heycanlı arkadaşları bitanede kepce bulacam arazide yapacam egri bügrü bir pist orda göstersin herkez becerilerini araclarını