dronder
www.hayatdis.com
Ynt: İtiraf...!
reha bey madem paylaşımı sevmiyorsunuz neden foruma üyesiniz...
ya da bizim gibi gezdiklerini paylaşmaktan çekinmeyen üşenmeyen kişilere sidik yarıştıryor demiş olmuyor musunuz?
paylaşım yapan veya arabasına yaptıklarını paylaşanları aşağılamış olmuyor musunuz ?
REHA BEY HADDİNİZİ AŞMIŞ OLMUYOR MUSUNUZ ?
reha' Alıntı:Selam Yavuz,
oncelikle izin ne kelime? tabii ki..
Bu arada, cevresinde LR gormemis olan arkadaslarimiz,
acaba bizler gezilerimizi paylasmaktan cok hoslanmiyor olacagimiz hic akliniza gelmis olabilirrmi? illa "surada boyle battik, aracımı böyle modifiye ettim" diye sohbetleri çok sevmiyor olabileceğimiz, "kırasıya araziye gitmeten hoşlanmıyor olabileceğimiz" hiç aklınıza gelmiş olabilir mi?
Ben aşağı yukarı her haftasonu araziye çıkarım arkadaşlarımla , bunlarda da fena arazi yapmayız .. hatta aramızda bir Jeep Rubicon da var.. ama bunları çok paylaşmıyor olmak tercihimiz olabilir mi acaba? acaba "yarışmak gibi" iddialı cümleler bizlerin offroad anlayışına çok uygun kaçmıyor olabilir mi?
sanırım çok da aklınıza gelmedi.. iyi günler dilerim..
Not: merak edenler için şimdiden açıklıyorum... hiçbir kimsenin aracı ile Defender'imi karşılaştırmıyorum, yapılması gereken yarışada karşıyım.. çok yarışmak isteyen OffRoad yarışlarına girer, paşa paşa yarışır.
reha bey madem paylaşımı sevmiyorsunuz neden foruma üyesiniz...
ya da bizim gibi gezdiklerini paylaşmaktan çekinmeyen üşenmeyen kişilere sidik yarıştıryor demiş olmuyor musunuz?
paylaşım yapan veya arabasına yaptıklarını paylaşanları aşağılamış olmuyor musunuz ?
REHA BEY HADDİNİZİ AŞMIŞ OLMUYOR MUSUNUZ ?