İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,352
Ynt: İtiraf...!

reha' Alıntı:
Selam Yavuz,
oncelikle izin ne kelime? tabii ki..

Bu arada, cevresinde LR gormemis olan arkadaslarimiz,
acaba bizler gezilerimizi paylasmaktan cok hoslanmiyor olacagimiz hic akliniza gelmis olabilirrmi? illa "surada boyle battik, aracımı böyle modifiye ettim" diye sohbetleri çok sevmiyor olabileceğimiz, "kırasıya araziye gitmeten hoşlanmıyor olabileceğimiz" hiç aklınıza gelmiş olabilir mi?

Ben aşağı yukarı her haftasonu araziye çıkarım arkadaşlarımla , bunlarda da fena arazi yapmayız .. hatta aramızda bir Jeep Rubicon da var.. ama bunları çok paylaşmıyor olmak tercihimiz olabilir mi acaba? acaba "yarışmak gibi" iddialı cümleler bizlerin offroad anlayışına çok uygun kaçmıyor olabilir mi?

sanırım çok da aklınıza gelmedi.. iyi günler dilerim..

Not: merak edenler için şimdiden açıklıyorum... hiçbir kimsenin aracı ile Defender'imi karşılaştırmıyorum, yapılması gereken yarışada karşıyım.. çok yarışmak isteyen OffRoad yarışlarına girer, paşa paşa yarışır.

reha bey madem paylaşımı sevmiyorsunuz neden foruma üyesiniz...

ya da bizim gibi gezdiklerini paylaşmaktan çekinmeyen üşenmeyen kişilere sidik yarıştıryor demiş olmuyor musunuz?

paylaşım yapan veya arabasına yaptıklarını paylaşanları aşağılamış olmuyor musunuz ?

REHA BEY HADDİNİZİ AŞMIŞ OLMUYOR MUSUNUZ ?

Etiketler

Lütfen biraz sakin olalım, kimse kimseyi küçümsemiyor. Herkes istediği konuda paylaşıma girmekte özgür, Reha abi aracını sergilememiştir, gezi paylaşmamıştır ama hem offroad hem de özellikle GPS konusunda foruma çok katkıda bulunmuştur. Böyle bir düşüncede olsa zaten kendisi ile çelişirdi.

Deep' Alıntı:
Lütfen biraz sakin olalım, kimse kimseyi küçümsemiyor. Herkes istediği konuda paylaşıma girmekte özgür, Reha abi aracını sergilememiştir, gezi paylaşmamıştır ama hem offroad hem de özellikle GPS konusunda foruma çok katkıda bulunmuştur. Böyle bir düşüncede olsa zaten kendisi ile çelişirdi.

ben gayet sakinim...

reha beyin yazdıklarını tekrar okuyun...

Araba yarıştırılacaksa her türlü güvenlik tedbiri alınarak "A" sınıfı araçlar ile trial etabında bir yarış düzenlenebilir. Ancak diğer türlü yarış odaklı offroad gezi organizasyonlarını yönetim olarak onaylamıyoruz. Öncelikle amacımız manifestomuzdaki kurallar çerçevesinde doğada gezmek ve keyif almaktır.
Önder, ben gayet iyi okudum Reha abinin yazdıklarını, forumda devamlı estirilen yarış havası genel olarak bazı üyelerimizi offroad yaparak gezdiği gördüğü yerleri paylaşmaktan soğutmuş olabilir mi acaba?
Gezenbilir'in adında saklı değil mi gezmek? ;)

Deep' Alıntı:
Araba yarıştırılacaksa her türlü güvenlik tedbiri alınarak "A" sınıfı araçlar ile trial etabında bir yarış düzenlenebilir. Ancak diğer türlü yarış odaklı offroad gezi organizasyonlarını yönetim olarak onaylamıyoruz. Öncelikle amacımız manifestomuzdaki kurallar çerçevesinde doğada gezmek ve keyif almaktır.
Önder, ben gayet iyi okudum Reha abinin yazdıklarını, forumda devamlı estirilen yarış havası genel olarak bazı üyelerimizi offroad yaparak gezdiği gördüğü yerleri paylaşmaktan soğutmuş olabilir mi acaba?
Gezenbilir'in adında saklı değil mi gezmek? ;)

burada amaç gezmek mi gezip gördüklerimizi paylaşmak mı ?

ben gezenbilirden çok şey öğrendim...

garaj sayfayı bir çok üyeye yol gösterici oldu

fakat

reha bey mesajında gezileri paylaşanları veya aracına yaptıklarını ortaya koyanları braz küçümser tavır takınmış... kendileri herşeyi paylaşmayan COOL TAKININDAN herhalde...

bizde bundan sonra cool oluruz ve bu forumda bişey paylaşmayız olur biter...

O size hiç bir şeyi dayatmıyor ki, sadece yaptığı şeyi söylemiş, bu forumda herkes istediği gibi davranmakta özgür, siz neden paylaşmayacaksınız ki? Reha abi paylaşmıyor diye mi?
Benim de garaj bölümünde aracım var, Reha abinin yazdığını da sadece kişisel tercih olarak algıladım, bana yönelik eleştiri gibi görmedim.
Asıl dayatma hafif gezi yapanlara "light offroadçu" dendiğinde yaşanıyor, asıl bunlar olmamalı herkes özgürce paylaşmalı.

Kimse kimseyle bir şeyi paylaşmak zorunda değildir.İsteyen bilgilerini ve reimlerini paylaşır , istemeyen paylaşmaz.Ama Mert'in dediği gibi güzel giden ve esprilerle süslenmiş mesajlar maalesef daha sonra kırıcı hale gelebiliyor.Reha Bey'in mesajını ben de bir kaç defa okudum , hiç de aşağılayıcı veya küçümseyici bir durum görmedim.Lütfen bizleri mesajlara müdahil olmak durumunda bırakmayın.Bundan sonra bu tip mesajlara serbest muhabbet bölümü dışında izin vermeyeceğim.

Onder bey,
mesajınızı şimdik gördüm, zira gün boyu yine koşuşturma var idi.. Mesajınıza cevap vermek istiyorum.. Ben asla ne sizi, ne de forumdaki herhangi bir arkadaşımızı küçümsemek gibi bir saygısızlığı düşünemem.. Sadece "kendi" açımdan, bir Land Rover sahibi olarak "neden arazide görmediğinize, neden video'mu yada fotoğrafımı görmediğinize" cevap verdim... Bunu yaparken de hiç kimseyi kırmak istemedim, lütfen buna inanın. Paylaşmak istediğim konular da , izin verin de benim tasarrufumda olsun.

Ayrıca, taa baştan beri "arkadaşlar lütfen tatlı, tatlı tartışalım, şakanın ölçüsünü" kaçırmayalım derken, sizleri rahatsız edecek bir mesaj yazmak sizce "uygun" bir davranış olur muydu?

herkese çok güzel bir haftasonu dilerim, reha

Reha bey sizi tebrik ediyorum . Gezenbilirde'ki engin tecrübelerinizide bizimle paylaşdığınız , bıkıp usanmadan maillerimize verdiğiniz cevaplar içinde teşekkür ediyorum

vosdost' Alıntı:
Konu neden kilitlenmişti ve neden kilit açıldı?
Bu konunun kilitlendigini hatırlamıyorum ama
başınadan buyana takip ediyorum hiçbir konu tatlıya bağlanmadıgını biliyorum üzen ,üzülen,kıran,kırılan hepsi burda

Ergun Bey Sağlık Olsun,

Gezenbilir.com'a Cüneyt Avdan sayesinde üye oldum ve zaman zaman forumları takip ediyorum. İTİRAF adı altında açmış olduğunuz konu içinde geçen yazışmaları; bazen zevk alarak, bazen hırslanarak bazen de gülerek okudum. Bu sitede açılan her konu bir öğreti, bir ders niteliğinde... Ben bu konudan ciddi dersler aldım. Sayenizde; kimlerle gezi yapılıp yapılmayacağını, hiçbir gruba dahil olunmaması gerektiğini, mümkünse tanıdıklarla gezmenin daha keyifli olduğunu ve 6-7 karma araçla güzel bir hafta sonu geçirileceğini öğrendim

Ellerinize, konu başlığınıza sağlık,

Sevgilerimle.

El İnsaf.....

İnsaf 1.....
Konuya yazdıklarımın her harfinin doğruluğunu kanıtladınız, özellikle eleştirileriniz dosdoğruluğuma sağlam kanıtlar. Hayatım boyunca hiç bi eleştiri beni bu kadar keyiflendirmemişti, samimiyim. Bütün yazdıklarım bir bir doğru çıktı, çıkmaya da devam ediyor.... Apaçık.....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22774.msg248001#msg248001

2. insaf.....
Yazdıklarımın doğruluğunu kanıtladığınızın da farkında değilsiniz. ( Neden: eleştirirken kendinizden geçiyorsunuz )

3. insaf.....
Yarış yarıştırmanın :smiley: ( önceden yazdığım ve sebeplerden ) adı paylaşım mı konmuş...? Kim, ne zaman, nerede? :smiley:

Bu konuya yazma sebebimi bilseniz, çok şaşırırdınız. Öz güveni olanlar, kendisiyle barışık olanlar kahkahalarla gülerdi hale, öğrenince. Diğerleride küsüp giderdi. Zaten anneleri çağıyo, oğlum hava karardı, eve gel diye. Beni bu konuya yazmaya sebep eden şey aklıma geldikçe kırılıyorum gülmekten..... ( anladın sen onu! ;) ) ( 2 kişinin bildiği sır değildir, ama açıklayan ben olmayacağım, çünkü gerek yok )

Şimdi ne olacak;
Alfonse' ya saldırmalar gene başlayacak. Beş on cevap sürecek bu atmalar ve aynen Lr' mi Jeep mi? diye devam edilecek.

Milletlerin medeniyet seviyesini belirlemekte kaldırım taşlarının yüksekliği güzel bir kıstastır. Kaldırım taşlarının yüksekliği medeniyet ile ters orantılıdır. ( Burada mesaj var )

..... Bu kapak değil de SePaRaTöR olsun....... ;D ( Burada da mesaj var )

Keşke o kadar yazıp, kendimi yormaktansa, kısaca; ( Burada da mesaj var )
" Ar ka daş lar ge rek siz tar tı şı yor su nuz ben ce , ko mik o lu yor " deseydim. Bu şekilde; fikirlerimin anlayabilir.com us düzeyine Gidebileceği ortaya çıktı..... ( Burada da mesaj var )

Konuya Önceki Arka Kapak (mesaj vardı) aslında iYiLiK içindi....... ( Burada da mesaj var )
Bu sefer Kapak mapak yok ( Burada da mesaj var )
Devam ediniz efenim ( Burada da mesaj var ) .....

Kafanızı gözünüzü kırmamanız umuduyla ( Burada hem temenni ( iyi niyetli ) hem de mesaj var )
Sağlıcakla...... ( Samimi temenni var )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR