İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,998
Ynt: İtiraf...!

Konuyu dağıtmayalım....!!!

Duello ne zaman nerde....!?

Bitsin bu atışmalar, tartışmalar....!
Resmi bir hale sokalım olayı.

Standart konusuna gelince Robicon'ları salarsak olay zaten biter.

Biz kendi camiamızdan bahsediyoruz: Şu anda en çok kullandığımız araçlardan, ama modifiyeli ama modifiyesiz.

İnanın bana bu çok ilgide çekecektir.

Son derece adil bir şekilde ortak etap belirlensin.

Ne var bunda? Alman Offroad dergilerinde devamlı karşılaştırmaları yapılıyor...!

Adı Offroad ise standart araçtan offroad aracı olmaz, illaki modifiye edilir.

Evet beyler....!

İsterseniz bir ankette açalım.

LR - JEEP Offroad oyunları düzenlensinmi?

Evet........?
Hayır........?

Site yöneticilerininde bir itirazı yoksa açalım anketi.

Etiketler

anıl oto da özel yaptıkları bir LR defender var onu kesin sokmak lazım böyle birşey olursa
:smiley:

beatrix' Alıntı:
Standart konusuna gelince Robicon'ları salarsak olay zaten biter.

Diğer konuya cevap vericem, ama önce şunu bir açıklığa kavuşturalım;

Rubicon girerse bitermi?

Auto Show Dergisi , 4x4 Özel sayısı, Aralık 2008, Karşılaştıma Testi, Almanyada bir linyit madeninde Bmw X6 ile Arazinin sert çocukları, Rubicon 2.8 crd, Gwagen 320 cdi ve Def 110 karşılaştımalı teste tabi tutulmuşlar.

X6 nın sınırları belli olduğundan test daha çok bu sert çocuklar arasında geçmiş, yazılanları bulup okuyun, bulamazsanız ben size scan eder yollarım. Tarafsız gözlerle durum nasıl görünüyor merak ediyorsanız tabi.

Selamlar

Neden standard halleriyle olmasın bunu anlamıyorum,

Mesala bir Toyota LC sahibi buna itiraz etmez, Mercedes G sahibi buna itiraz etmez, Defender Sahipleri itiraz etmez,hummer sahibi itiraz etmez, Mitsubishi sahipleri etmez, Unimog sahipleri hiç etmez zaten, Suzuki samurailer bile hep standard dolaşır yıllardır arazide, jeep yoksa arazi aracı değilmi? modifiye etmeyince araziye giremiyormu ? ;D ;D ;D

ercan süzer' Alıntı:
lıyaslamayı merak ettim doğrusu scan edip yollarmısınız lütfen..

Alıntı yapıp açık açık yayınlamam mümkün değilmiş, izin alınması gerek, ama taratıp size özel mesaj atarım.

discovery-V8' Alıntı:
Neden standard halleriyle olmasın bunu anlamıyorum,

Mesala bir Toyota LC sahibi buna itiraz etmez, Mercedes G sahibi buna itiraz etmez, Defender Sahipleri itiraz etmez,hummer sahibi itiraz etmez, Mitsubishi sahipleri etmez, Unimog sahipleri hiç etmez zaten, Suzuki samurailer bile hep standard dolaşır yıllardır arazide, jeep yoksa arazi aracı değilmi? modifiye etmeyince araziye giremiyormu ? ;D ;D ;D
;)

abi merak ettim bu sitede kimin araçları standart ? senin kullandığın araçta standart değil,benimkide değil bu yazışmadaki kimsenin araçları standart değil ;) standart araçları yarıştırıcaksak siteye yeni üye olan, ne lastik alıyım diye soran yada bizlerin siteye ilk üye olduğumuz zamanki gibi koltuktaki şu düğme neye yarar diye soran halimizde insanları ve araçları bulmamız gerek, yani daha ilk 10 msj nı gönderen yeni üyeleri ;) bu kişilerde araçlarını nerede nasıl kullanıcaklarda neyin sonucuna varılcak merak ediyorum ? ben uygun parkuru buldum ozaman, caddebostan sahil yolundaki yeşil alan olan parklar kullanılsın :D :D :D

ates' Alıntı:
;)

abi merak ettim bu sitede kimin araçları standart ? senin kullandığın araçta standart değil,benimkide değil bu yazışmadaki kimsenin araçları standart değil ;) standart araçları yarıştırıcaksak siteye yeni üye olan, ne lastik alıyım diye soran yada bizlerin siteye ilk üye olduğumuz zamanki gibi koltuktaki şu düğme neye yarar diye soran halimizde insanları ve araçları bulmamız gerek, yani daha ilk 10 msj nı gönderen yeni üyeleri ;) bu kişilerde araçlarını nerede nasıl kullanıcaklarda neyin sonucuna varılcak merak ediyorum ? ben uygun parkuru buldum ozaman, caddebostan sahil yolundaki yeşil alan olan parklar kullanılsın :D :D :D

Defenderlerin % 90 ı standard, bendede var standard defender. Discoların yine çoğu sandard, RR C lerin çoğu standard, fazladan bir vinç vardır onuda sökeriz ;D

Gider yaw niye gitmesin, Rubicon getirin bir tane ;D iş yoğunluğundan kaçırmışım konuyu :smiley:

benimki bile gider, yani tabii o kadar parçayı sökene kadar aluminyum land bile paslanır...
neden Jeep'ler mi modifiyeli haha... modifye, Jeepci'nin kafasında başlar... Jeep ile oynamak, yeni birşeyler eklemeyi bırakın hayalini bile kurmak bir tutkudur, aşktır... yani özetle konsept farklı... sizde sıralı standart askerler var, ben Turkiyede modifiyeli defenderla modifiyesizi ayırt etmekte zorluk çekiyorum... bizde bazookacı, ağır makineli, havancı, piyade..var hepsinin avantajı farklı ;D

hem jeep için mi offroad, offroad için mi Jeep sorusu var bu konu çok derindir...

Land güzel araç seviyorum, ama CJ'in yaklaşımı farklı ;D Cash'in Pita'ya yaklaşımı gibi... ;)

discovery-V8' Alıntı:
Defenderlerin % 90 ı standard, bendede var standard defender. Discoların yine çoğu sandard, RR C lerin çoğu standard, fazladan bir vinç vardır onuda sökeriz ;D

abi neler varmış etrafımızdada görememişiz perde inmiş heralde gözlerimize :D
8 mart gezisini bilirsin abi istanbul toplandı neredeyse biraraya 53 araç ve ben 2 tane LR geldi diyebiliyorum o geziye ama sadece biliyorum ;) çünkü hiç bir şekilde denk gelmedim biri güvendi galiba onuda görmedim diğer aracı tanımıyorum. başkada hiç bir yerde gezide denk gelmedim ne resimlerde nede gezilerde tek gördüğüm grup yunusların ekibi düzcede peki nerede bu tüm LR ler ??? yoksa LR lerin ingiliz menşeyli olması , ingiliz atları gibi sadece çim koşusunamı müsait 4*4 lerindede :D :D :D :D

umutcelikel' Alıntı:
Ben o sayıyı okudum, G wagen birinci olmuş direk ;D ;D ;DKonu kapanmış... ;DNiye Toyota yoktu acep orada?? ::smiley:

;D ;D ;D

atmaaa , 0-100 testinde ve en yüksek fiyatta birinci olmuş ;D

ates' Alıntı:
abi neler varmış etrafımızdada görememişiz perde inmiş heralde gözlerimize :D
8 mart gezisini bilirsin abi istanbul toplandı neredeyse biraraya 53 araç ve ben 2 tane LR geldi diyebiliyorum o geziye ama sadece biliyorum ;) çünkü hiç bir şekilde denk gelmedim biri güvendi galiba onuda görmedim diğer aracı tanımıyorum. başkada hiç bir yerde gezide denk gelmedim ne resimlerde nede gezilerde tek gördüğüm grup yunusların ekibi düzcede peki nerede bu tüm LR ler ??? yoksa LR lerin ingiliz menşeyli olması , ingiliz atları gibi sadece çim koşusunamı müsait 4*4 lerindede :D :D :D :D

Reha kardeşim izin verirse 1-2 video koyarım nerde geziyorlar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR