tuncaaayy
Kamp III
Ynt: İtiraf...!
hiç sanmıyorum....hararet yaparlar ;D ;D
hiç sanmıyorum....hararet yaparlar ;D ;D
ates' Alıntı:abi ben genellemeyi kumarhane sahibi denen sport tayfasına dedimarazi konusundada hafta sonu yapılan gezide bir RR varmış ben katılamadım ama bu hafta görücem arazidede neler yapıyomuş diye
![]()
beatrix' Alıntı:Niye tartışıyoruz o zaman???
LR'ciler aralarında 5 LR seçsin,
JEEP'ciler aralarında 5 Jeep seçsin,
Ortak kararlaştırılacak bir etap tespit edilsin,
Ve ezeli rakipler tüm diğer markaların hakemliğinde 1. GEZENBİLİR EZELİ MARKA KARŞILAŞMALARI' nı yapalım.
Bu tartışmada böylece tescillenir.
hyavuz2000' Alıntı:Valla ne yalan söyliyeyim hiç lincoln e bineni de görmedim(filimler hariç onlarında menşei Amerika başka neye binmesini beklersiniz.), görünce dürüst çe yazarım. Tabi kumarhaneden bahsettiğiniz Lasvegas sa orası ap ayrı ben bizimkilerden bahsediyordum. Aslında kapı komşumda var Lincoln gayet te güzel bir araba ama malesef kullanmıyorlar. Bir ara sorayım.
Yok daha neler, Offroad ruhuna aykırı.![]()
Konu yarışma olsaydı belki, ama o zaman Etab ı mümkün olduğunca kısa seçme taraftarıyım,
uzun olunca nefesleri yetmeyebilir. Nede olsa sadece Dağ tırmanıyorlar bir de maliyetleri yüksek.
Biz bir yerli zenci bulup tamir ettiririz, Yada BM den destek alırız. Asfaltı falan söker yakıt olarak kullanıp yola devam ederiz...![]()
![]()
![]()
hyavuz2000' Alıntı:Hımm doğru heralde o yüzden zırh ağırlık yapıp çemiyordur. ;D
Ben de düşünüyodum. Neyse bulmuş oldum cevabı.![]()
![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:kuralları kesinleştirin ,
maksimum araç yaşı kaç olacak, ayrıca araçların tamamen orjinal ve standard halde olması lazım (böyle jeep bulabilirseniz tabi) yoksa adil bir karşılaşma olmaz, araçlardan çok modifiyeler yarışır.
discovery-V8' Alıntı:kuralları kesinleştirin ,
maksimum araç yaşı kaç olacak, ayrıca araçların tamamen orjinal ve standard halde olması lazım (böyle jeep bulabilirseniz tabi) yoksa adil bir karşılaşma olmaz, araçlardan çok modifiyeler yarışır.
ates' Alıntı:arkadaşlar hazırlayın mangalları pikniğe gidiyoruz![]()
discovery-V8' Alıntı:Aracını standard 7.50 lastikli bir Def 110 un yanına parket, uzaktan ikisinede bir bak sonra yine konuşalım. Camel trophy izlediysen oradaki araçlar vinç hariç tamamen orjinal ve modifiyesizdir, sence piknik yapıyor gibimi görünüyorlar?
yuysal' Alıntı:1946 yılına kadar yolu var Yavuz abi.Benim maymun 63 yaşında.
Modifiyeli lr yokmu? ;D
ates' Alıntı:abi 1 kere o araçları bir yerde ofroad,gezi herhangi bir yerde bizlele görsem mutlaka yapıcam dediğini.
tuncaaayy' Alıntı:tek buluk sıkıştırıyoruz seni yavuz abii!!! ;D ;D