İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,975

Etiketler

Ynt: İtiraf...!

ates' Alıntı:
abi ben genellemeyi kumarhane sahibi denen sport tayfasına dedim :D arazi konusundada hafta sonu yapılan gezide bir RR varmış ben katılamadım ama bu hafta görücem arazidede neler yapıyomuş diye :D

Valla ne yalan söyliyeyim hiç lincoln e bineni de görmedim(filimler hariç onlarında menşei Amerika başka neye binmesini beklersiniz. :D ), görünce dürüst çe yazarım. Tabi kumarhaneden bahsettiğiniz Lasvegas sa orası ap ayrı ben bizimkilerden bahsediyordum. Aslında kapı komşumda var Lincoln gayet te güzel bir araba ama malesef kullanmıyorlar. Bir ara sorayım.

beatrix' Alıntı:
Niye tartışıyoruz o zaman???

LR'ciler aralarında 5 LR seçsin,
JEEP'ciler aralarında 5 Jeep seçsin,

Ortak kararlaştırılacak bir etap tespit edilsin,
Ve ezeli rakipler tüm diğer markaların hakemliğinde 1. GEZENBİLİR EZELİ MARKA KARŞILAŞMALARI' nı yapalım.

Bu tartışmada böylece tescillenir.

Yok daha neler, Offroad ruhuna aykırı. ;)
Konu yarışma olsaydı belki, ama o zaman Etab ı mümkün olduğunca kısa seçme taraftarıyım,
uzun olunca nefesleri yetmeyebilir. Nede olsa sadece Dağ tırmanıyorlar bir de maliyetleri yüksek.
Biz bir yerli zenci bulup tamir ettiririz, Yada BM den destek alırız. Asfaltı falan söker yakıt olarak kullanıp yola devam ederiz... :D :D :D

hyavuz2000' Alıntı:
Valla ne yalan söyliyeyim hiç lincoln e bineni de görmedim(filimler hariç onlarında menşei Amerika başka neye binmesini beklersiniz. :D ), görünce dürüst çe yazarım. Tabi kumarhaneden bahsettiğiniz Lasvegas sa orası ap ayrı ben bizimkilerden bahsediyordum. Aslında kapı komşumda var Lincoln gayet te güzel bir araba ama malesef kullanmıyorlar. Bir ara sorayım.

Yok daha neler, Offroad ruhuna aykırı. ;)
Konu yarışma olsaydı belki, ama o zaman Etab ı mümkün olduğunca kısa seçme taraftarıyım,
uzun olunca nefesleri yetmeyebilir. Nede olsa sadece Dağ tırmanıyorlar bir de maliyetleri yüksek.
Biz bir yerli zenci bulup tamir ettiririz, Yada BM den destek alırız. Asfaltı falan söker yakıt olarak kullanıp yola devam ederiz... :D :D :D

bi hayli gördüm ben ,hatta birçok zırhlısınada bizzat bindim ;)

Hımm doğru heralde o yüzden zırh ağırlık yapıp çemiyordur. ;D

Ben de düşünüyodum. Neyse bulmuş oldum cevabı. :D :D :D

kuralları kesinleştirin ,

maksimum araç yaşı kaç olacak, ayrıca araçların tamamen orjinal ve standard halde olması lazım (böyle jeep bulabilirseniz tabi) yoksa adil bir karşılaşma olmaz, araçlardan çok modifiyeler yarışır.

ben çok isterim güzel bir etap olsun..arabam boyahanede ama çıksın valla acımam yeni boya falan demem sokarım etaba ama öyle kır gezisi gibi olmayacak..

hyavuz2000' Alıntı:
Hımm doğru heralde o yüzden zırh ağırlık yapıp çemiyordur. ;D

Ben de düşünüyodum. Neyse bulmuş oldum cevabı. :D :D :D

konu; konfor ,güç , prestij , sağlamlık ,can güvenliği, kalite oldumu seçimin zaten direk amerikan oluyor ;)

discovery-V8' Alıntı:

maksimum araç yaşı kaç olacak, ayrıca araçların tamamen orjinal ve standard halde olması lazım (böyle jeep bulabilirseniz tabi) yoksa adil bir karşılaşma olmaz, araçlardan çok modifiyeler yarışır.

arkadaşlar hazırlayın mangalları pikniğe gidiyoruz :D

discovery-V8' Alıntı:

1946 yılına kadar yolu var Yavuz abi.Benim maymun 63 yaşında. :D
Modifiyeli lr yokmu? ;D

ates' Alıntı:
arkadaşlar hazırlayın mangalları pikniğe gidiyoruz :D

Aracını standard 7.50 lastikli bir Def 110 un yanına parket, uzaktan ikisinede bir bak sonra yine konuşalım. Camel trophy izlediysen oradaki araçlar vinç hariç tamamen orjinal ve modifiyesizdir, sence piknik yapıyor gibimi görünüyorlar?

discovery-V8' Alıntı:
Aracını standard 7.50 lastikli bir Def 110 un yanına parket, uzaktan ikisinede bir bak sonra yine konuşalım. Camel trophy izlediysen oradaki araçlar vinç hariç tamamen orjinal ve modifiyesizdir, sence piknik yapıyor gibimi görünüyorlar?

abi 1 kere o araçları bir yerde ofroad,gezi herhangi bir yerde bizlele görsem mutlaka yapıcam dediğini.

yuysal' Alıntı:
1946 yılına kadar yolu var Yavuz abi.Benim maymun 63 yaşında. :D
Modifiyeli lr yokmu? ;D

;D ;D ;D

Modifiyeli Lr elbette var , iki araç değilde "marka" karşılaştırılacaksa standard hallerine bakmak lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR