KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ben hala biraz daha hızlı olsaydı diyorum.....uzun yola cıktıgım zaman mahvoluyorum cunku...oysaki konforladımda aracı...klima, hidrolik direksiyon ve buyuk anfilerim cd calarımla beraber....o kadar ganstalara benzememe ragmen hala karpuz kamyonları beni solluyo....napcam bilmiyorum.....
hemen bi itirafta bulunayım.....ilk defender ı toplatıp bindigimde duz vites araba kullanmasını bile bilmiyodum....ogretcekte kimse yoktu...ilk olarak bi duvara carptım...duvar ucuruma yuvarlandı...defender da cizik bile yoktu..... :0) sonrası dag tepe banamısın demedim...dememde
muhtemelen birkaç sene sonra bende bir defender alıp topliycam eve tek LR yetmiyor zaten ihalelerden yüzlerce defender düşüyor sanırım uygun ve iyi araç bulmak kolaylaşıcak yavaş yavaş
iki seçenek var ya toplanmışını alıcaz yada en baştan şaseden elden geçirerek topliycaz ama açıkcası ben her vidasına kadar bildiğim bir araç yapicam sanırım ileride, disco nun birsürü şeyini bilememek canımı sıkıyor bazen
hemen bi itirafta bulunayım.....ilk defender ı toplatıp bindigimde duz vites araba kullanmasını bile bilmiyodum....ogretcekte kimse yoktu...ilk olarak bi duvara carptım...duvar ucuruma yuvarlandı...defender da cizik bile yoktu..... :0) sonrası dag tepe banamısın demedim...dememde