KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dünya'da mançurya cukurunu geçen tek araç Land'tır. Tartışmaya bile gerk yok ınternetten arayın gorursunuz .Ayrıca Discovery Chanel'da bu geçtiğimiz kış bir land ile jeep karşılaştırdılar orada'da denemelerde açık ve net herşey gozuküyordu ve bir sonuç çıkardılar keşke jeep çi arkadaşlar seyretse idi. %60 -%40 plomiklerine hiç gerek yok adamlar kanıtlamış.
jaidevi hanım bu cipciler defenderi hiç sevmezler hatta Ergun abinin babası benim araca kamyonet dediğine bile duydum yanı
kamyon diye tabir edilen konforsuz agır hantal bir arazi aracını değil off road yapmak bir bayanın kullanabilecegine bile ihtimal vermezler hadi off road kısmını biz hallediyoruz gerisi size kaldı
dostlarım okusa bu yazıları oturur aglarlar.....hepsi adımı kurmayım taktı...geceden parkurlara suyu bol bas kurmayım derlerdi...sizse bana sen sadece sur yeter diyosunuz...ah ahh...neyseki sayfada daha ilk haftam....
Görsel görelim abi.. Birileri link atıyor birileri belgesellerden bahsediyor. Bu landcıların çok uzman olduğu konular var anladığım kadarıyla kahveden biliyorum fotomontajda çok iyiler mesela.. Ama iki resim istedik bir sürü sonuçsuz link gördük. Savunma ihtiyacı isteyen arkadaşlardan belgesel tadında istatistikler aldık. Ama ben daha bir resim göremedim. Koy bari varsa sende benzer örnekler bakalım.. ;D