İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,932
Ynt: İtiraf...!

''Yolda giderken karşı şeritten gelen hiç tanımadığın yerli yada yabancı defender sürücüsüyle neden selamlaştığını hiç anlayamaz.'' bu konuda başkaca söyleyecek birşey kalmamıştır herhalde. söyleyene selamlar.

Etiketler

bu konuyu, tartışmaları başından beri takip ediyorum, güzel bir konuydu eğlenceliydi ama sonra gereksiz tartışmalar konunun tadını kaçırdı.bu arada ben bu konu hakkında ilk defa yazıyorum

arkadaşlar birbirimizi üzmeye gerek yok,bizler türküz bizden başka türk yok bu dünyada hepimiz kardeşiz(türkü sözü gibi oldu)kapatalım bu muhabbeti.Bende son kez yazıyorum bu konuya

ah ah.. jeep lr tartısması yapıyorsunuz...
Camur, dag, bayır, offroad bi yana... Bogaz koprusunden gecebilmenin ne buyuk keyif oldugunu hissetmemissiniz... :smiley:
ben kamyonetimle gecemiyorum bile... Yasak..!!

sozkonusu iki markanın sanırım tek ortak ozelligi bogaz koprusunden gecebilmesi.. :smiley:
öpun de basınıza koyun jeep'inizi, lr'nizi...

yaram var gocunuyorum.. :smiley: kabul...

ndoganci' Alıntı:
yavuz

"This is NOT a JeeP" çıkartması nereden bululunur?
nacicim bu pazar geziye gelirken aracım arıza yaptı gelemiyorum dedin ya gittiğin serviste o plaka vardır mutlaka(işin kötüsü gittiğin servisi bimiyorum amacım da servise gönderme yapmak değil)
Yavuz'un yazısındaki pembe tabloya kimse inanmasın lro klüplerine üye olmak hiç te o kadar kolay değil.bence haklılarda herneyse amacınız eğer birbirinizle yolda selamlaşmak ağırlanmak ağırlamaksa ki bunlar hiç fena şeyler değil wolwagen tosba alın kökünden çözün işi.ben de 74'ten beri kullandığımız bir cabrio var dediklerinin daha fazlasını bu 30 senedir yaşıyoruz.bu konularda yazmaya hiç niyetim olmamasına rağmen ağır tahrik var.saygılarımla...

duman' Alıntı:
Yavuz'un yazısındaki pembe tabloya kimse inanmasın lro klüplerine üye olmak hiç te o kadar kolay değil.bence haklılarda

Tabi kolay değil önce ruhsatta Landrover yazacak. ;D Ama dostluk için üye olmak şart değil, Dediklerimin arkasındayım , eğer Defender kullanıp bu dediklerimi yapmayan biri varsa çıksın açık açık söylesin.

Selamlar

yavuz, önderin gönderdiği linki okumadın mı.umut arazide kalınca önce kimleri aramış.hepimiz öyle yapardık.benim bu hafta arazide avare bilyem dağıldı kendi imkanlarımızla ve suzukici arkadaşların el becerileriyle rulmanı 10 tl'ye değiştirip offroada devam ettim.hala pembe tablo çizmeye devam etmek yerine offroadcu offroadcunun 13-14 anahtarına muhtaçtır atasözünü hatırla markacılık yapma ;D

duman' Alıntı:
yavuz, önderin gönderdiği linki okumadın mı.umut arazide kalınca önce kimleri aramış.hepimiz öyle yapardık.benim bu hafta arazide avare bilyem dağıldı kendi imkanlarımızla ve suzukici arkadaşların el becerileriyle rulmanı 10 tl'ye değiştirip offroada devam ettim.hala pembe tablo çizmeye devam etmek yerine offroadcu offroadcunun 13-14 anahtarına muhtaçtır atasözünü hatırla markacılık yapma ;D

13-14 anahtar olmaz , ya 12-13 yada 14-15 olacak ;D LR şaftları 14 le sökülür cırcırlı 14 tek anahtar en ideali ;D ;D

Bizim camiada tablo hep pembedir, yazdıklarıma Tüm LR sahipleri katılacaklardır, klübe üye olsunlar yada olmasınlar. Markacılık hiç yapmadım ama, bir markayada lüzumsuz yere b..k atılmasına göz yummam, istersen benim yazdıklarımdan öncesini tekrar oku.

türbüne oynuyorsun yavuz abi...burası gezenbilir en tecrübelisi ve en tecrübesizin, her marka aracın ve sahibinin buluştuğu bir platform.bizim camiiaya dön bak istersen.gezilerde,kurtarmalarda,kim var kim yok.hangi araç var hangisi yok.önceki yazılanlar şahısları bağlar ama moderator olarak laf yetiştirip biz tosbacıların bile senelerdir yaptığı selamlaşma ağırlama edebiyatı yapmak yerine daha makro bakıp ortalığı yazılanları silmek yerine toplayabilsen sana daha çok yakışır.anahtar konusuna gelince alet işler el övünür derim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,806
Kaydolan Son Üyemiz
keremmerall

SON KONULAR

Geri