İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,632
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

erdalyaman' Alıntı:
Murat Evka-6 tam olarak neresi bilemiyorum :-[ ama Anadolu caddesinden, çiğli, üzerinden Menemene, oradan Emiralem tarafına gidiyoruz

Takılıyorum ağabey.
Pazar günü yürüyüşümüz o tarafa ve sizler bize çok uzaksınız.

Evka-6'ya gelince; Evka-2'nin arkasına kalıyor.

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi

erdalyaman' Alıntı:
Benim araç karşıyakadan katılacak arkadaşlar nedeniyle dolu olacak :(
Ama aracında yer olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır. :smiley:

Peki, teşekkür ederim Erdal Bey :smiley:

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Ahmet hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan inşallah. Bu arada ben de sattım arabamı; yeni bir araba da almak üzereyim. Bu haftasonuna zor ama önümüzdeki gezilere bakacağız artık :smiley:

Ahmet hayirli olsun kardesim yeni aracin , bize aldirdiniz 110 luk defenderlari simdi herkes seri 3 ariyor bu nasil is diye sormadan gecemiyorum.Biz izmirdeyken ayda bir gezi yapamadik topu topu iki geziye katilabildik simdi her hafta bir gezi ,kiskaniyor insan , siz orda gezin bizim burda hergunumuz offroada dondu -6 -15 arasi hava , heryer diz boyu kar (birazda ben hava atayim ,transporteri biraktim rav i aldim , kaymaca oynuyorum yollarda),ama kimse yok o ayri soyle iki uc araba bulsam gezenbilir romanyayi kuracam ama buradakiler cok profosyonel benim arabayla dalga geciyorlar.

neyse herkese iyi eglenceler diliyorum.bol camurlu belki biraz karli olur.kar yagabilirmis izmire.

erdalyaman' Alıntı:
Süperrrrr ;D Beyaz olsaydı Serkanla karıştırırdık ;D
Toplarken Camel trophy rengi yaparsın ;D
Ambulanstan sonra sana oyuncak gibi gelecek :D

Evet Erdal Abi. Boya kaporta masrafı yok. Motor ve yürür aksam eldin geçtikten sonra yolla çıkmaya hazır gibi. Oyuncak gibi olunca benim aracı devirme riskim çok gibi. Ordan çıkar mı burdan inermi derken devirmiyeyim :smiley:

karakoosh' Alıntı:
Ahmet hayirli olsun kardesim yeni aracin , bize aldirdiniz 110 luk defenderlari simdi herkes seri 3 ariyor bu nasil is diye sormadan gecemiyorum.Biz izmirdeyken ayda bir gezi yapamadik topu topu iki geziye katilabildik simdi her hafta bir gezi ,kiskaniyor insan , siz orda gezin bizim burda hergunumuz offroada dondu -6 -15 arasi hava , heryer diz boyu kar (birazda ben hava atayim ,transporteri biraktim rav i aldim , kaymaca oynuyorum yollarda),ama kimse yok o ayri soyle iki uc araba bulsam gezenbilir romanyayi kuracam ama buradakiler cok profosyonel benim arabayla dalga geciyorlar.

neyse herkese iyi eglenceler diliyorum.bol camurlu belki biraz karli olur.kar yagabilirmis izmire.

Saolasın Önder. Seri 3 konusu biraz karışık. Vosvosçu Serkan Seri 3 alınca John Deere Serkan oldu. Gerçekten arazide çok başarılı ve fiyatları 110 a göre çok uygun fakat Asfalt kulanımı için 110 dan daha sert. Bakalım bende karavandan sonra seri 3 le nasıl anlaşacağız.

sabri77' Alıntı:
Ahmet hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan inşallah. Bu arada ben de sattım arabamı; yeni bir araba da almak üzereyim. Bu haftasonuna zor ama önümüzdeki gezilere bakacağız artık :smiley:

Hayırlısı olsun Sabri abi. En yakın zamanda görüşmek üzere.

ahmetciğim yeni araban hayırlı osun..kazasız belasız.........

Ahmet hayırlısı olsun kazasız dertsiz inşallah.
üçüncü şirinceden sola dönünce johndere ile alisermisi yarıştırırsınız.
Garantidesiniz korkmayın böbrek taşı kum vs derdiniz olmaz .
Hüray ben aracımla katılmıyorum belki başka bir arkadaşın aracıyla olacak net değil.
bu sebeple üzgünüm.
Sabri hayırlısı olsun inşallah.

Erdal abicim buluşma yeri ve saati hakkında bilgi verirmisin ben gelmek için tüm şartları zorlamaya başladımda :smiley: bu çamur işi ne biçim bişeydir anlamadım insanda nasıl bir bağımlılık yapıyorsa yemiyor içmiyor çamuru düşünüyorsun :smiley:

NİVACI' Alıntı:
Hüray ben aracımla katılmıyorum belki başka bir arkadaşın aracıyla olacak net değil.
bu sebeple üzgünüm.

Teşekkür ederim, haberleştiğimiz kadarıyla, son anda bir aksilik çıkmazsa Ahmet Bey'le (vosdost) beraber katılabileceğim sanırım :smiley: Off-road yapmayalı neredeyse 1 yıl oldu, nasipse pazar günü sizlerle tanışıp 2010'un ilk gezisine kendi adıma start vereceğim. 8)

Henüz kimseyi şahsen tanımadığım için, biraz düşünceli olduğumu itiraf etmeliyim ancak, forumlardan takip ettiğim kadarıyla keyifli bir gezi olacağından da eminim. :smiley:

Selamlar..

Serkan Yayla' Alıntı:
Erdal abicim buluşma yeri ve saati hakkında bilgi verirmisin ben gelmek için tüm şartları zorlamaya başladımda :smiley: bu çamur işi ne biçim bişeydir anlamadım insanda nasıl bir bağımlılık yapıyorsa yemiyor içmiyor çamuru düşünüyorsun :smiley:

Buluşma yeri olarak Anadolu caddesinde EV-KA 5 kavşak noktasını düşündüm. Örnekköy (Girne) köprülü kavşağında km yi sıfırlarsanız Ev-Ka 5 kavşağı 7.300 mt ileridedir. Haritayı ekliyorum

Saat olarak 10.00 iyi mi?

Başka öneriler varsa değerlendirebiliriz :smiley:

buluma-1.jpg

uygundur

Bencede 10 uygun. Pazar günü karlı bir Karagöl ile karşılaşmak ümidiyle... :smiley:

Herkese Merhaba, Bir terslik çıkmaz ise haftasonu bu geziyle siftahı yapıyorum. :smiley:
Görüşmek üzere

1- Erdal..........................................Disco-1
2- Red Crab (Melih)..........................Terrano II
3- efe_chevy ................................ CJ6
4- Thetrio (Emre)............................G.Vitara 3K
5- Vosdost ( Ahmet ) ....................... Satılık Ambulans Kasa Karavan
6- Berk .......................................... Navara

Umarım yukarıdakin idoğru yazmışımdır.

Selamlar,

10 gibi çıkıyorsunuz sanırım. Dönüş kaçta oluyor? 98 km geçiş arada mola filan nasıl yapıyorsunuz?

Araçta telsizi olmayanlar da uygun olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri