Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cevat abinin çektiği resimleri akşam teslim aldım ve siteye yüklemek benim görevim. baz doğa resimlerini özellikle ekliyorum. çünkü bu kısımda durduğumuzda dağan abimiz bize şöyle dedi; " işte size herkezin sanayi şehri diye bildiği ilimizin eşsiz manzarası" izmitli olup izmitin bu kadar çok yaylası olduğunu bilmeyen o kadar çok kişi var ki... doğa dün ine muhteşemdi...
Gezinin devamında offroad keyfini yaşamışsınız. Asıl fotoluk yerler buralarmış. Bir dahakine yedek benzin bidonumda olacak.
Bu arada Benzin şamandırasında sorun olduğunu düşünüyorum. Zaten 380 KM bir deponun gitmesi mümkün görünmüyor. Asıl şaşırtan evden çıkarken yarım deponun üstünde benzin vardı.
İbre Mustafa'yı çekmeye başladığım ancak itibaren kırmızıdaydı. İzmit'e kadarda hep kırmızıda kaldı ama benzin göstergesinde kırmızı ışık hiç yanmadı ve sorun olmadı. Sonra benzinlikte depoyu fulledim. İbre yine tam durumu gösterdi.
Yarın araçla işe gideceğim. Bakalım servise göstereceğim. Onlar bir yorum yaparlar artık. Umarım yakıt tüketiminde veya başka bir noktada sıkıntı yoktur.