Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 287
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,402

Etiketler
:smiley: yok olmadim olmadim parti sana kaldi sadece :smiley:

dedigim gibi toplanin hocam yapin istediginizi ama size yaparsam arkada çok isteyen arkadaşlarim var. suziciler başta arti başka hobidende arkadaşlar var. beni aşar..

model bu renklerede siz karar verin...bana kalırsa açık olan renk hakim renk olmalı.koyu renk daha az kullanılmalı ki ferah bişey olsun...

ben işyerimden ayrılmak üzreyim..akşam evden yazmaya devam..selamlar...

Fotoğraf0270.jpg

Fotoğraf0271.jpg

Fotoğraf0272.jpg

Fotoğraf0273.jpg

Fotoğraf0274.jpg

Arkadaşlar işinize karşımak gibi olmasın yanlış anlamayın kişisel görüşümdür, gömleğin renkleri askeri üniforma gibi olmuş bence.Kırmızı logo da o tonu kaldırmamış.Biraz daha çöl tonlarına yaklaşırsanız daha hoş bir görüntü elde edeceğinizi düşünüyorum.

cok güzel olmuş türk bayradıda super toyota türkiye takımı ;) bu gömleklerle afrıkayı boydan boya gecerim.

Beyler gomlegi tek olarak dusunurseniz bendeki tamam zaten ama arkadaşlar derki bizim mont kirmizi giri pantolon giri siyah e gomlekdede giri tonu olmali.
Millettt ne diyonuz gri orda bakin soyleyin o kadar gomlege işlemne yapilacak bitirelim şu işi

Omuzlardaki aparatlarda olmasa daha iyi olur gibi koldan gelen gri çizgilerle çakışmadığı için yama gibi duruyor,sırttaki Land Cruiser yazısıda kumaşı büzüyor o nedendir

Bence gri ve taş rengi bizim için, yani montlarla daha uygun gözüküyor.
Apoletlerin koldaki çizgiyi takip etmemesi biraz uyumsuz olmuş.

RedlinE' Alıntı:
Beyler gomlegi tek olarak dusunurseniz bendeki tamam zaten ama arkadaşlar derki bizim mont kirmizi giri pantolon giri siyah e gomlekdede giri tonu olmali.
Millettt ne diyonuz gri orda bakin soyleyin o kadar gomlege işlemne yapilacak bitirelim şu işi

umutkaptan' Alıntı:
Bence toprak rengi yaz için daha uygun olacak.
Aporetler kalsın kurvazör kullanırken rütbe takan olabilir :smiley:

Yazı işlemesi direk gömleğe dikildiği için kat yapması normaldir.

evet üstad..nakışın alanının büyük olması kumaşın kırışmasına sebep olur ama elimizden geldiğince altında kullanacağımız telayı kalınlaştırırız işe başlayınca..

bu arada koldan gelen şeritle apoletin ortalanmaması hata değildir..eğer ortalamak istersek koldan gelen şerit yukarıya doğru genişleyen bir şerit olmalıdır..yoksa dikişte herhangi bir hata yoktur..dikkat ederseniz kol bacaklara paralel durduğunda şerit yere dik durur fakat omuzdan gelen dikiş çizgisiyle örtüşmez..

wolkhan' Alıntı:
evet üstad..nakışın alanının büyük olması kumaşın kırışmasına sebep olur ama elimizden geldiğince altında kullanacağımız telayı kalınlaştırırız işe başlayınca..

bu arada koldan gelen şeritle apoletin ortalanmaması hata değildir..eğer ortalamak istersek koldan gelen şerit yukarıya doğru genişleyen bir şerit olmalıdır..yoksa dikişte herhangi bir hata yoktur..dikkat ederseniz kol bacaklara paralel durduğunda şerit yere dik durur fakat omuzdan gelen dikiş çizgisiyle örtüşmez..

Volkan altını kalınlaştırınca terletiyor bu sefer ama sizin malzemeyi bilmiyorum.

Bizim gemi içinde birşeyler düşünüyor fotoları gören arkadaşlar.

Arayacaz seni

umutkaptan' Alıntı:
Volkan altını kalınlaştırınca terletiyor bu sefer ama sizin malzemeyi bilmiyorum.

Bizim gemi içinde birşeyler düşünüyor fotoları gören arkadaşlar.

Arayacaz seni

gemi...? ;D ;D..benim iş iyice büyüdü ya dur bakalım...elimden geldiğince yardımcı olurum üstad...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR