Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan polismen2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,604
Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model

kyenipazar' Alıntı:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-Grand-Cherokee-ZJ-3-LIFT-KIT-w-Performance-Shocks-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a577229c4QQitemZ250575202756QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

yükseltme için tavsiye.

yok bu olmaz bu sadece takoz ve 4 amortisör. kollarında değişmesi şart

Etiketler

2 inç üstü sağlıklı bir kit içeriğinde , taşıyıcı kollar , helezonlar , amortisörler , yeni link demirleri , burçlar , takozlar , stoperlar bulunur.

şimdi arkadaşlar ben bu aracı yapılı aldım bana bir takım bilgiler söylediler sahibi yaşlı biriydi

verdigi bilgilerin bazılarının yanlışlık payı var
yanlış yönlerdişmiş veya yanlış bilgi vermiş olma ihtimali var.

ben bu yüzden zaten sizin gibi jeep kullanıcısı arkadaşalrımdan dogru bilgileri alamk için burdayım

aracın bir eksigi olabilir belkide bir çok eksigi vardır

bunları tamamlamak için gayret gösteriyorum ki hepsinide zamanla tamamlıcam işallah

az önce bir arkadaşım örnek verdi
Jeep Grand Cherokee ZJ 3" LIFT KIT w/Performance Shocks

bu örnekteki fotograftaki jeep benimkine benziyor aslında

resim beni yanıltmadıysa tabi

işte o kitler zararlı polis bey. Kolları link demirlerini uzatmadan olmuyor bu işler. 2 dingil arası mesafe kısalıyor ve yol tutmuyor araç. Dahası şaft giriş ve çıkış dereceleri saptıgından şanzımanı ve difransiyelleri bozmanız olası oluyor.

teşekkür ederim bilginiz için.

fakat bir konuyu belitmeyi unuttum kusura bakmayın servis ön takımda bazı parçların degişmiş oldugunu söyle sıfır oldugunu

dediginiz kolların degiştigini düşünüyorum !

dag -kum- çamur- kayalık vs. bütün koşullarda 1 kez denedim aracı yani test ettim ve lpg ile kullandıgım halde çekişi konusunda memnun kaldım_?

sizin belirtiginiz demirlerin bilinen adı nedir_?

rotmu_?
viraş demirimi_?
salıncakmı_?
burçmu_?

biliyorsunuz bir çok parça var

ben aslında o linkleri direk bunu alın maksadıyla koymadım , baştan beri dediğim gibi komple satın almanız doğru olan , ada arkadaşımızın belirttiği gibi. zaten linklerden takip ederseniz ebayde geniş kapsamlı bir araştırmaya kapı açabilirsiniz , ben onu göstermek istedim size.

bir de aracınızın fotolarını koyun lütfen artık ki daha net olsun

selam yakında resimleri sizlerle paylaşıcam böylece daga net bilgi alışverişimiz olur teşekkürler

sizinde araçalrınızın fotolarını görmek isterim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.