polismen2' Alıntı:cevap için teşekkürler
snoker dedigimiz aslında palstikten oluşan borulardan bir araya geliyor
bildigim kadarıylla.
safari dediginiz özelligi nedir niye 1000 1500 tl isteniyor_?
bir ilanda buldum xj modeline uyumlu demiş 250 tl satıyor normal snorkel
benim aracıma uygun modeli varmı sormadım henüz
mertbirincioglu' Alıntı:safari marka olarak iyi malzemeden bende anlamıyorum ama aradaki bu kadar farka değecek bir durum yok. 200 tl nerde 100 tl nerde. eğer bulursanız 200 tl olanlardan alın derim. xj uyumlu oolan asla olmaz. direkt zj için olanı gerekiyor size. sizin araç zj değilmiydi_?
mjeliada' Alıntı:Mert fark ediyor ama şöyle. Şnorkeli takmaktaki amaç , su geçişlerinde sorunum olmasın ise ki amaç budur tabiki , kendi imalatın olan şnorkel bile düzgün yapılırsa iş görür. Gel gelelim , eğer aracın performansına da ekstra etki isteniyorsa ve dayanıklılık vs.. gibi şeylerde etken ise , safarinin 1000 tl lik şnorkeli makbul. Şöyle düşün , baja rack tavan sepeti ve sendeki tavan sepeti. 2 side iş görüyor 2 side harika ancak araca değer katması amacı ile baja daha pahalı.
mertbirincioglu' Alıntı:buzzrack diyecektin sanırım. safari ile bizim aldığımı ucuz şnorkelin hiçbir farkının olmadığına inanıyorum. Belki safari 10 yıl gidiyordur diğer 5 yıl. Ama ucuzunu almaya değer gördüm ben. 15000 tl lik araca 1000 tl şnorkel kesinlikle değmez.