<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 15964" data-quote="mauvais" data-source="post: 1464166"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1464166"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1464166">mauvais' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
kronik bir sorunu yok, sonuçta eski araba ve her zaman masrafa açık, 20 yıllık bir araçta sıfır masraf çıkması zor.<br />
<br />
ama haftalık 100 km yaparken bişi çıkarma olasılığı düşük tabi.<br />
<br />
en önemli konu eski sahibinin/lerinin araca nasıl baktığı, bakımsız araç daima masraf çıkartır
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>
<blockquote data-attributes="member: 161950" data-quote="baduruk" data-source="post: 1464165"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1464165"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1464165">baduruk' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
yakıt, vergi dışında çok masraflı değiller. dediğim gibi bakımları muntazam yapılmış olsun. bende stock bineceğim diye aldım ama şimdi yükseltme işine giriyorum. kit, hd rot, hd direksiyon amortisörü, hd pitman arm için 13.000 lira civarı harcadım. daha jant lastik yok.<br />
masraflı kısmı bu =
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>çok teşekküler. şuan vergisi ne kadar acaba. bir arkadaş dilekçe verip verginin düştüğünü söyledi ama doğrumu bilmiyorum.</div>