Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,850
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alfonse

Zirve
http://video.google.com/videoplay?docid=956148047247640790&ei=OFoxSqbyKozQ2wLg88y7CQ&q=guns+n+roses+sweet+child+o+mine​

Selamlar,

Arkadaşlar,

12 Haziran 2009, Cuma akşamı, saat 20:00' de,

Ankara' daki Jeep Grand Cherokee ZJ model sahipleri,

T o p l a n ı y o r u z . . .​

Bu bilgilendirmenin geç yapıldığının farkındayım. Herşey spontane ve geç gelişti........

Bir araya geleceğimiz yer, Tunus caddesindeki James Cook Cafe.... Ben görüştüm kendileriyle, Cuma günü, öğle sularında arayıp rezarvasyonu kesinleştireceğim.... Hemen Cafe önünde araçlarımızın yerleri hazırlanmış olacak. Bende saat 19:00 gibi araçlarımıza yer hazırlamalarına yardım etmek için orada olacağım...

James Cook Cafe :

Bakanlıklar kavşağından Tunus Caddesine girince, inşaatı ve kule vinci geçince hemen solda, sağdaki otelin karşı çaprazında...

Adres: Tunus cad. 19/A Kavaklıdere / Ankara
Tel : 419 96 88

tara0001-Kopya.jpg tara0004.jpg
tara0002.jpg tara0003.jpg
8.png

Gezenbilir ZJ' lerinin listesinde yeralan, Ankara' daki ZJ Kullanıcıları:

*Barış-Ssbman*
*Barış-Overland06*
*Alp-Alfonse*
*Bertan-Memorian*
*Black*
*Numan-Nertural*
*Kerem-Flying Surfer*
*İbrahim-Qwasd*​

Hepimiz benzer yaştaki, aynı aracları kullanmaktayız ve yüz yüze tanışmamızın her boyutta hepimize fayda sağlayacağını umuyorum....

Katılımın fazla olması umuduyla....

Görüşmek üzere....

Sevgilerimle....
Saygılarımla....​

Etiketler
Ynt: Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....

:smiley: "Jeep Grand Cherokee ZJ Owners - Ankara" Gettin' Together List :smiley:

1) Alfonse...
_____________________________________________________​

Liste bu şekilde kalıyomuş, ben de malamat oluyomuşum cümle aleme :smiley:

Tebrik ederim, kiskandim. Katilimli ve eglenceli olacak eminim. istanbuldaki LR ciler olarak bogazda balik olayina mi girsek :smiley:

Öncelikle böyle bir buluşmayı akıl edip organize ettiğin için tebrik ve teşekkür ederim dostum. Ben bu işin gönül işi olduğunu düşündüğüm için bu tip organizasyonların olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Hani İstanbul Ankara bu kadar uzak olmasa kalkar gelirim diyeceğim.
Hepinize iyi muhabbetler. Benim dedikodumu yapmayın :D

Bu arada üstüme vazife değil ama kısıtlı zamanda belki foruma girmez diye ben belirtmek isterim. İbrahim(Qwasd) arkadaşımız Çorum'da şu an yarınıda orada geçirecek. Yani ne yazık ki katılamayacak. Benim demem abes oldu ama kendisi eğer görmezse diye yazayım dedim organizasyonun selameti açısından..

Bu arada avatarın çok frapan :D

concrete' Alıntı:
Tebrik ederim, kiskandim. Katilimli ve eglenceli olacak eminim. istanbuldaki LR ciler olarak bogazda balik olayina mi girsek :smiley:
Teşekkür ederiz, ben ve Ozan çarşamba akşamı mekanı ve eğlencesini test ettik :smiley: Çok kaliteli ve keyifli bi ortam...

Rakı balığa ben de geleyim mi? :smiley:
Sizde JamesCook' a gelin. Onur verirsiniz....

Alfonse' Alıntı:
Teşekkür ederiz, ben ve Ozan çarşamba akşamı mekanı ve eğlencesini test ettik :smiley: Çok kaliteli ve keyifli bi ortam...

Rakı balığa ben de geleyim mi? :smiley:
Sizde JamesCook' a gelin. Onur verirsiniz....

Keske... Tesekkurler.
Bu off road gezisi degil ama yine de foto paylasimi olur heralde. Zevkle takip ederiz.

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Hep dağda bayırda olucak değil yaa,çok güzel bir organizasyon umarım keyifli geçer.
Özellikle dağ bayır olmasını istemedik.
Ankara' daki ZJ kullanıcılarının bir kısmını yüz yüze olmasada tanıyorum....

Öğle piknikli tam gün v.s. gibi toplanımlarda tabiki geziliyor ve çok sohbet imkanı olmuyor....
Herkes bu tür etkinliklere rahatlamak, stres atmak amaçlı katılıyor... Ve kabuğa çekilmeler :smiley: olabiliyor...

Ama bu toplanımda 1.amaç sadece tanışmaktır....
Gerisi kolay... :smiley:

Teşekkürler...

Toplanım saatini akşam 8 olarak düzelttim....

Sağlıcakla....

alpaslanepli' Alıntı:
Öncelikle böyle bir buluşmayı akıl edip organize ettiğin için tebrik ve teşekkür ederim dostum. Ben bu işin gönül işi olduğunu düşündüğüm için bu tip organizasyonların olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Hani İstanbul Ankara bu kadar uzak olmasa kalkar gelirim diyeceğim.
Hepinize iyi muhabbetler. Benim dedikodumu yapmayın :D

Bu arada üstüme vazife değil ama kısıtlı zamanda belki foruma girmez diye ben belirtmek isterim. İbrahim(Qwasd) arkadaşımız Çorum'da şu an yarınıda orada geçirecek. Yani ne yazık ki katılamayacak. Benim demem abes oldu ama kendisi eğer görmezse diye yazayım dedim organizasyonun selameti açısından..

Bu arada avatarın çok frapan :D

Teşekkür ederim Alpaslan bey kardeşim :smiley:
Ankara sandığın kadar uzak değil. Atla gel... Atla ama :smiley:
Başımın üstünde yerin var güzel insan....

İbrahim' i tanımak iyi olurdu. Üzüldüm.... Görüşürsen selam söyle, gelirken biberli Çorum leblebisi, bide davul tozu getirsin :smiley: Ok?

Sağlıcakla...

Minare gölgeside istermisin abi? :smiley:
Şaka bi yana bahsettim akşam üzeri oda üzüldü açıkcası. Ama işte iş güç malum. İş olmazsa ZJ'de olmaz dedi. Gülüştük. Ama dönünce mutlaka tanışmak ister hepinizle çok çok selam söyledi. Bir daha ki buluşmada inşallah dedi..

Sayı azlığı olmasın diye ZJ ciler yerine JEEP'ciler mi deseydin acaba diyorum...

alpaslanepli' Alıntı:
Minare gölgeside istermisin abi? :smiley:
....................İş olmazsa ZJ'de olmaz dedi.........................

Sayı azlığı olmasın diye ZJ ciler yerine JEEP'ciler mi deseydin acaba diyorum...
Minare gölgesi var, gerek yok, sağol.... :smiley:

Bana abi deme diye kaç kere söylücem, amca deseydin, dede deseydin bari :smiley:
"Bilader (bilader) :smiley:" olur, "birader" olur, "usta" olur :smiley: , "şişko" olur :smiley: (olmaz:smiley: ), "lan, Cosmozun turisti" olur, ama "abi" olmaz...olmuyor....taşıyamıyorum, ağır geliyor :smiley:

....................İş olmazsa ZJ'de olmaz dedi.........................

Olur olur, bak...oluyor.... ;)

Kim, nasıl olursa olsun, ne araca binerse binsin, tabanway grubundan bile olur...... Herkese katılım açık tabiki....

Ama, ben, duyuruyu özellikle sadece ZJ olarak yaptım....

Amaç, ortak sorunları paylaşanların ortak çözümlere gidebilmeleri... Anlatabildim mi?

Birbirimizin 10 dakika yüzünü görsek, telefon numaralarını alsak bile bu toplanım amacına ulaşmış olur...
Keyifte yanımıza artı kar olacak ;)

Ben Jeep toplanımı da düşünüyorum.... Ama bunu Zerrin hanıma sormam lazım. Kafama göre yapamam. Ayıp olur...
Bu, ZJ toplanım fikrimide paylaştım önce kendisiyle zaten. Hatta Zerrin hn.' da gelmek istediğini ifade etti bana, ama başka bi programı var....
Belki onurlandırır bizi Zerrin hn., belli mi olur.....

C e r a n u s bu ra ya, C e r a n u s bu ra ya...... :smiley:

Bide, Ankara burası, İstanbul' a göre bayağı küçük, Zerrin hanımın düzenlediği "Gezenbilir Ankara üyeleri toplanımıda aynı işi görüyor diye düşünüyorum....

Alfonse,

Kesinlikle katılmak isterim, hatta muhtemelen yarın akşam tunalı bestekar tarafında olacağım.

Eğer bi aksilik olmazsa ordayım, zaten aramaya sormaya gerek yok, geldiğimde herkes birbirini tanır görür sanırım..:smiley:)

Görüşmek üzere..

black' Alıntı:
Alfonse,

Kesinlikle katılmak isterim, hatta muhtemelen yarın akşam tunalı bestekar tarafında olacağım.

Eğer bi aksilik olmazsa ordayım, zaten aramaya sormaya gerek yok, geldiğimde herkes birbirini tanır görür sanırım..:smiley:)

Görüşmek üzere..

Selam,
Sevindim tanışabilecek olmamıza :smiley:

Adınızı listeye ekleyelim o zaman.....

:smiley: "Jeep Grand Cherokee ZJ Owners - Ankara" Gettin' Together List :smiley:

1) Alfonse...
2) Black...

Telefon numaramı göndermiştim özelden, aldınız, di mi?
Sizde lütfen bana numaranızı gönderin......

Görüşürüz,
Sağlıcakla....

1) Alfonse..
2) Black..
3) Memorian..

topla gel ankara haydi bakalım

Bir son dakika tersliği olmazsa ben de oradayım...

1) Alfonse..
2) Black..
3) Memorian..
4) Flying surfer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri