Ynt: Jeep kaynak ünitesi
Şöyle bir karşılaştırma yapayım ,ortalama derinlik konusunda belki daha iyi anlatımda bulunmuş olurum ; Benim boyum 1,78cm.Oratalama bir binek otosuna bu boylarda birini normal sürüş konumunda oturtup düz bir zemin üzerinde yerden çene veya ağız hizasına kadar olan yüksekliği ölçün.Vantilatör kayışı gevşetilmiş ise böyle bir derinliği tık demeden geçiyorum.Ancak zemin de ani derinlikler olupta birden burnu suya dalar ve kaput ortalarına kadar gelirse kaputun altında da distribütörü de ıslatıyor ve o zaman stop ediyor.( İşte o zaman elektirikli vinç önem kazanıyor)
Bu derinlikteki sularda zaten sorun yok.Jeep ile Land Rover arasında pek fazla yükseklik farkı olmadığını düşünürsek bu resime göre Land Rover'ın farının ortalarına veya belki hemen altına denk gelebilecek yüksekliklerde zaten distribütör ve hele hele hava emişin altında kaldığından ve ayrıca vantilatör kayışı da gevşetilmiş olursa sorun olmuyor.vosdost' Alıntı:Avartar resmımdekı su gecısının devamı. Ilk once karsı kıyıya gectım, baska bır yerden donuste motor su aldı ve sımdı yukluyecegım yerde motoru ben stop ettım. 3 sılındır su almıstı.
Şöyle bir karşılaştırma yapayım ,ortalama derinlik konusunda belki daha iyi anlatımda bulunmuş olurum ; Benim boyum 1,78cm.Oratalama bir binek otosuna bu boylarda birini normal sürüş konumunda oturtup düz bir zemin üzerinde yerden çene veya ağız hizasına kadar olan yüksekliği ölçün.Vantilatör kayışı gevşetilmiş ise böyle bir derinliği tık demeden geçiyorum.Ancak zemin de ani derinlikler olupta birden burnu suya dalar ve kaput ortalarına kadar gelirse kaputun altında da distribütörü de ıslatıyor ve o zaman stop ediyor.( İşte o zaman elektirikli vinç önem kazanıyor)