Jeep'lerin Bittiği an......

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,151
Ynt: Jeep'lerin Bittiği an......

asla çamura çapaga girmem bırak çamuru yoldaki suya bile girmeden kenarından geçiyorum ..... ;D ::smiley: abi ben arabamı kılı kırk yara yara aldım halada birtakım ayardı şuydu buydu ufak tefek sorunlar bile beni uykusuz bırakmaya yetiyor ...o arkadaşları tebrik ediyorum seyretmesi çok hoş fakat denemem :D

Etiketler

sn, diğer marka sempatizanları ve kullanıcıları;
umarım makara yapılan bir olaydan, fotodan, videodan, hala makara yapıldığını, bu işin eğlenceli tarafının bu olduğunu, jeep cilerin neye nasıl tepki verdiğini yada vermediğini farketmişsinizdir...
bu bir makara-geyik-muhabbet-dalga geçmek her ne yorumluyorsanız o ayarda gider....olması gereken de budur... ;)
kimin fanatik kimin sempatik olduğuda belli...

997799' Alıntı:
umarım makara yapılan bir olaydan, fotodan, videodan, hala makara yapıldığını, bu işin eğlenceli tarafının bu olduğunu, jeep cilerin neye nasıl tepki verdiğini yada vermediğini farketmişsinizdir...
bu bir makara-geyik-muhabbet-dalga geçmek her ne yorumluyorsanız o ayarda gider....olması gereken de budur... ;)
;)
klavyenize sağlık levent bey ;)

işin eğlence ve muhabbet kısmında olan arkadaslara cevap yazıyoruz ciddiyete bindiren diğer marka arac kullanıcılarını pekde kaale alacağımızı sanmıyorum ;)

mjeliada' Alıntı:
köylülerden gördüğüm saygısızlıgı şimdi yazsam buraya site karışır o yüzden susuyorum...
normalde hiç kimsenin oraya gelip bize ne bizemi sordunuz girerken,yada çekmeye gelen bir motor parasını kimse 4 motor olarak kabul etmez.
hatta ve hatta kendi ekibimizden olan arkadaşların ayaklarını dahi çamura sokmadığı ortamda ılıca köyü gençleri çamur içindeydi.köylü milletin efendisidir. sözünü hatırlattılar bana.çok minnettar kaldım onlara,ilk fırsatta köy ziyaretine gitmeyide planlıyorum.
sana yapılan saygısızlık yoktu orada,sonradan yapıldıysa bilemem.ayrıca sonradan sana nasıl ulaştılar merak konusu :eek:

batılan yer sanırım suya doymus bir yer. Geçen sene bende Antalya da eğrigöl yaylasında böyle bir yere batmıştım. Aslında bakıldığına çimen felan var sert zemin gibi gözüküyor. ancak araba oturunca anladıkbizde. Araba battıkça yerden su çıkıyordu. Sportageyi ordan çıkarıcam diye ne terler dökmüştüm :smiley: Burda hangi araç olsa batardı. Tekrar geçmiş olsun.

serci07' Alıntı:
batılan yer sanırım suya doymus bir yer. Geçen sene bende Antalya da eğrigöl yaylasında böyle bir yere batmıştım. Aslında bakıldığına çimen felan var sert zemin gibi gözüküyor. ancak araba oturunca anladıkbizde. Araba battıkça yerden su çıkıyordu. Sportageyi ordan çıkarıcam diye ne terler dökmüştüm :smiley: Burda hangi araç olsa batardı. Tekrar geçmiş olsun.
aynen oyle tekerler dondukce alttan sular cıkdı araclar iyice gomuldu resmen bataklık olustu :smiley:

ama resime diyecek bisey yok baktıkca hepimizin eğlence icin muziplik yapası geliyor :D

aslında köydeki vatandaslar bizim arkadasları uyarmıs oraya girmemeleri icin ama bizim delikanlılar altlarındaki 5.2 hacimleri 8 silindirlerine güvenip atladılar biranda işte :smiley:

bu bir makara-geyik-muhabbet-dalga geçmek her ne yorumluyorsanız o ayarda gider....olması gereken de budur...
ttos' Alıntı:
;)

işin eğlence ve muhabbet kısmında olan arkadaslara cevap yazıyoruz ciddiyete bindiren diğer marka arac kullanıcılarını pekde kaale alacağımızı sanmıyorum ;)

Bu konuyu başından beridir takip ediyorum siz ne fark ettiniz anlayamadım ama size karşı fanatikliği olan kimsenin yazısına rastlamadım nerden icap etti şimdi böyle bir yazı özellikle levent bey bir kaç topiktir yazılarınıza denk geliyorum hep jeep den V8 den 5.2 den bahsediyorsunuz gerisini küçümsermişsiniz gibi bir algılama oldu bende kimsede kimsenin yazısını ciddiye almayacak diyede bir şey yok heee burada sadece paralı V8 kullanıcıları yazı yazabiliyorsa bana veya bize eyvallah jeep ciler herşeye iyi tepki veriyorda diğerleri dediğiniz kesim batınca kavga mı ediyorlar bizim buralarda batan tek kabin dodge de olsa Q7 de olsa gerekirse hepsi için çamura yatarız...

moonwalker_arc' Alıntı:
Levent bey, kendi gözlemlerim zaten konuda kimsenin fanatiklik yapmadığı ve yakalanmış olan eğlenceli karenin zevkini çıkardığıdır :smiley: Hangimiz batmıyoruz ki ?
benden başka olayı fark eden arkadaşlarda var oturup düşündüm ben bişeyleri yanlış anlamış olabilirmiyim diye ama yok kardeşim bi küçümseme sezinliyorum jeep lerin batmasnı mı hazmedemediniz eğer öyleyse benim kaldığım yerleri görseniz güler geçersiniz

hagurel' Alıntı:
bu bir makara-geyik-muhabbet-dalga geçmek her ne yorumluyorsanız o ayarda gider....olması gereken de budur...

Bu konuyu başından beridir takip ediyorum siz ne fark ettiniz anlayamadım ama size karşı fanatikliği olan kimsenin yazısına rastlamadım nerden icap etti şimdi böyle bir yazı özellikle levent bey bir kaç topiktir yazılarınıza denk geliyorum hep jeep den V8 den 5.2 den bahsediyorsunuz gerisini küçümsermişsiniz gibi bir algılama oldu bende kimsede kimsenin yazısını ciddiye almayacak diyede bir şey yok heee burada sadece paralı V8 kullanıcıları yazı yazabiliyorsa bana veya bize eyvallah jeep ciler herşeye iyi tepki veriyorda diğerleri dediğiniz kesim batınca kavga mı ediyorlar bizim buralarda batan tek kabin dodge de olsa Q7 de olsa gerekirse hepsi için çamura yatarız...

ttos' Alıntı:
;)

kaale almadık cevapda vermedik dememisim ;)

levent beyin yazısını tasvip ettim çünki bu baslığı amacından saptırıp baska konulara cekmeye calısabilecek arkadaslara karsı cok guzel bir yazı olduğu kanaatine vardım :smiley: şakanında dozajının kaçmaması acısından ;)

amac işin eğlencesi ise devam ;)
ancak
olay orada bulunan araclara ve arkadaslara şaka adı altında hakaretse orada duralım :(

997799' Alıntı:

;D kendi kendimizle ne kadar çok dalga geçebiliyorsak, hayatımızdan o kadar memnunuz demektir ;D

;D hayatındam memnun adamda yanlış bi araca binmiyordur ;D

veya,

;D yanlış bii araca binen adam hayatından memnun olmaz ;D

amaaaaaaaaaaaaaannnnnnNNNNN.........

felan fişman.........................

;D ne güzel batıyo cherokee ama ;D

;D ağırlığıyla, tekere aktardığı devasa gücüyle anında batıyor ;D

;D hiç kimse biz beşimiş kadar güzel batmamıştır ;D

;D biz en süperiz ;D

;D kendi kendimizle ne kadar çok dalga geçebiliyorsak, hayatımızdan o kadar memnunuz demektir ;D

:'( çok mutsuzum keşke V8 defender 110' um olsa :'( hiç batmazdım o zaman :'(

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

serci07' Alıntı:

Teşekkürler...

Gerçekten ben böyle ilginç toprak görmedim...

Üstü sert çim, yani çimdi....

Önceden geçtim.... ezdikçe, 30 40 cm altı yuğurttan daha cılk kıvamlı çamurlu su...

;D Sanki altından dere geçiyor ;D

ttos' Alıntı:
aynen oyle tekerler dondukce alttan sular cıkdı araclar iyice gomuldu resmen bataklık olustu :smiley:

ama resime diyecek bisey yok baktıkca hepimizin eğlence icin muziplik yapası geliyor :D

aslında köydeki vatandaslar bizim arkadasları uyarmıs oraya girmemeleri icin ama bizim delikanlılar altlarındaki 5.2 hacimleri 8 silindirlerine güvenip atladılar biranda işte :smiley:

Uyarmışlar, uyardıklarını bende bi başkasından daha duymuştum hafta içi...

Ben o uyarıyı duysaydım kesin dikkate alırdım, en azından ikinci kez girmezdim...

;D ;D Ama eksozun sesinden hiç bişi duyulmuyo dışardan ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,585
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.