Jeep'lerin Bittiği an......

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,959
Ynt: Jeep'lerin Bittiği an......

Assasin' Alıntı:
Olaya pozitif yaklaşmak lazım. ;D ;D
arkadaşlar biz özellikle kendimiz çektik resimleri bizim kimseden saklımız yok bunun adı ofroad farkında değilsiniz galiba
biz eğleniyoruz bu bir maceradır insanın hayatında hatırlayacağı şeylerdir. batsada çıksada jeep jeep dir. ;D ;D ;D

Etiketler

faruk2323' Alıntı:
arkadaşlar biz özellikle kendimiz çektik resimleri bizim kimseden saklımız yok bunun adı ofroad farkında değilsiniz galiba
biz eğleniyoruz bu bir maceradır insanın hayatında hatırlayacağı şeylerdir. batsada çıksada jeep jeep dir. ;D ;D ;D

her daim jeep jeep dir jeepcik degildir ;D ;D ;D

Otobüs, kamyon, Jeep, Beeep :D :D

;D ;D ;D

[attachment=1]

Only in a JEEP.jpg

faruk2323' Alıntı:
Yok yok yanlış anlamayın lütfen :smiley: Saygım sonsuz eğlenceden başka maksadım yoktur , yoldan çıkan bütün araçları severim zaten , landmiş toyotaymıs bunun ayrımınıda doğru bulmuyorum zaten. Saygılar. :smiley:

dronder' Alıntı:
jeep harici aracına güvenen varsa bir hafta sonu buyursun gelsin bizle

Araç Antalya'dan gelsin gösterecem ben size arazi aracı neymiş, beklerim kendine güvenenleri buraya :-\

nrlates' Alıntı:
Arkadaşlar bugün Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı var.
Düşünsenize liglerde fenerbahçe veya galatasaray yok. Çıkarmı liglerin tadı hiç Galatasay ın bi iddiası kalmadı çıkmıyor hakikatende.
Fenerbahçe yenilir galatasaraylılar kendileri kazandığından daha çok sevinirlirler. Çünkü fenerbahçelileri kızdıracaklar.
Galatasaray yenilir Fenerbahçeliler kızdırırlar. Bunlar pazartesi iş ortamında olur evde karı koca arasında bile olur.
Bakalım bu akşam hangi takımın taraftarları telefonlarını kapatacak. ;D

Bi arkadaşımızın eklediği bu resmi böyle bir başlık altında paylaşarak birilerini biraz kızdırmak istedim. Birde böyle bir muhabbet oldu işte.
Kare ilginç gerçektende ancak bu karenin tam tersi bir çok resim vardır. Batmayan kalmayan araç yoktur.
Suzukilerin gücü Jeepleri çekmeye bile yetmezken Jeep ler suzukileri Peşinde bütün bir parkur dolaştırdığı çok olmuştur.

Verilen cevaplarda onlarca ;D gülücük kullanılmış. Aslında görmek istediğimiz bunlar.
Jeep kullanan arkadaşlar kabul edin kötü resimlenmişsiniz. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nurullah,

Sen Galatasaraylımısın? ;D
Ben Fenehbahçeliyim? ;D

Nurullah ben sadce şaka yapıyor dalga geçiyorum, bunu anladığını biliyorumda , işte, genede bi yazayım dedim... ;)

Şaka, kaka olmadıkça, birisi hakaret etmedikçe, yazıların amacı sadece gülmek oldukça dibine kadar vuralım, derim... Herzaman...

Kötü resimlenmişsiniz yazmışsın ;D ;D ;D

Yav bunun neresi kötü ;D 5 Jeep toplanmış bişi konuşuyoduk orda ;D ;D önecdende yadım, neden inanmak istemiyorsun ;D anlamadım ;D ;D

Ben i kere orada kasten isteyerek battım ;D aracım batmadı kendisi ;D ;D

insan hayatında her zaman böyle karelere denk gelmıyor guzel bır kare yakalamış çeken arkadas teşekkurler...

altunsu53' Alıntı:
insan hayatında her zaman böyle karelere denk gelmıyor guzel bır kare yakalamış çeken arkadas teşekkurler...

evit evit... ;) sağolsun, pek güzel yakalamış ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR