Jeep'lerin Bittiği an......

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,133
Ynt: Jeep'lerin Bittiği an......

son_kral_54' Alıntı:
ve kuyrukları bağlanmış aslanlar gibi ortada kalınca hepsi çakala,tilkiye gün doğdu :smiley:

hah...

Cümleyi açayım müsadenle Hamdi abi... ;D

"ve kuyrukları bağlanmış aslanlar gibi ortada kalınca hepsi...."

"Aslanlar" biz oluyoruz, tabi "kuyruğu bağlanmış aslanda" bi oluyoruz, olsun... "aslan aslan" dır.... Kral olanda aslandır ;)

çakala tilkiye karışmam, "tabiat" der geçerim ;D ;D ....

Etiketler

Alfonse' Alıntı:
hah...

Cümleyi açayım müsadenle Hamdi abi... ;D

"ve kuyrukları bağlanmış aslanlar gibi ortada kalınca hepsi...."

"Aslanlar" biz oluyoruz, tabi "kuyruğu bağlanmış aslanda" bi oluyoruz, olsun... "aslan aslan" dır.... Kral olanda aslandır ;)

çakala tilkiye karışmam, "tabiat" der geçerim ;D ;D ....
ne demişler,yatan aslandan gezen tilki iyidir. öyle bişeydi sanırım.anladın sen onu :D :D :D

son_kral_54' Alıntı:
ne demişler,yatan aslandan gezen tilki iyidir. öyle bişeydi sanırım.anladın sen onu :D :D :D

hep senin basının altından cıkıyor bunlar hamdi abi şimdi kurtar kurtarabilirsek durumu ;D

hagurel' Alıntı:
Bu konuyu başından beridir takip ediyorum siz ne fark ettiniz anlayamadım ama size karşı fanatikliği olan kimsenin yazısına rastlamadım nerden icap etti şimdi böyle bir yazı özellikle levent bey bir kaç topiktir yazılarınıza denk geliyorum hep jeep den V8 den 5.2 den bahsediyorsunuz gerisini küçümsermişsiniz gibi bir algılama oldu bende kimsede kimsenin yazısını ciddiye almayacak diyede bir şey yok heee burada sadece paralı V8 kullanıcıları yazı yazabiliyorsa bana veya bize eyvallah jeep ciler herşeye iyi tepki veriyorda diğerleri dediğiniz kesim batınca kavga mı ediyorlar bizim buralarda batan tek kabin dodge de olsa Q7 de olsa gerekirse hepsi için çamura yatarız...

Hakan bey, Leventi tanıyorum, yani sadece sanal ortamdan değil...

Levent' te espri yapmaya çalışmış bence ama bu pek mesajından anlaşılmıyor gibi....

Yani, bence, mesaja alınmayın lütfen.... bence espri yapmış....

Hepimiz eğleniyoruz burda, yoksa kim ne markaya binmiş, kimin arabası daha iyi, kime ne....

Takılıyoruz işte....

Neşeniz kaçtıysa, kaçmasın lütfen...

Bolu' ya Selamlar... Size Selamlar...

Çorum' a Selamlar... Levent' e Selamlar...

ttos' Alıntı:
hep senin basının altından cıkıyor bunlar hamdi abi şimdi kurtar kurtarabilirsek durumu ;D
buraya mesaj atanların öncelikle birinci sayfadan itibaren okumaları gerek.
daha önce yazmıştım ve yazıyoruzda araçların nasıl battığını,zeminin nasıl olduğunu,
malum 2 tonluk araçlar.tüm yazışmaların espiriyi öteye geçeceğini sanmıyorum.herkez neyin ne olduğunu biliyor zate. ;)
yada şöyle anlatayım.birini döversin,döversin kaburgalarını kırar,dalağını patlatırsın.oda tutar bir yumruk atar burnunu kanatır.milletde kanı sende görür
anlat anlatabilirsen. hadi kolay gelsin :D :D :D

son_kral_54' Alıntı:

Anladım anladımda... ;D

Abiiiiiiiii, O yatan aslan ayağa kalkınca noluyo biliyo musun.............. ;D ;D

Ortada ne tilki kalıyo, ne çakal..... ;D ;D

Yav abi tabiatı mahlukatı ne karıştıyosun.........

Yazık hayvanlara, sonuçta tabiatın bi düzeni var... ;D

Kurcalamamak lazım... ;D

Konuyu değiştireyim ;D ;D ;) ;)

Balık videon çok güzeldi, şu benim iş bi düzene girsin, oturuşsun, izin günleri v.s. belli olsun, balığa gidelim... ;)

Bende kasık çizmesinden, o lastik olan tulum şeklinde su geçirmez şeyden var felan hep var... Ağ atarız dereye...

ttos' Alıntı:

Yav benden yana bişi olmaz (1)...... ;D ;D

Kutulamazsak kaçarız, hepsinden hızlıyız (2)...... ;D ;D

Hamdi abi değilde,

esas ortalığı karıştıran, konuyu açan Nurullahı yakalayınca yapışıçam yakasına (3)...... ;D ;D

eh be Nurullah, eh be.... ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Konuyu değiştireyim ;D ;D ;) ;)

Balık videon çok güzeldi, şu benim iş bi düzene girsin, oturuşsun, izin günleri v.s. belli olsun, balığa gidelim... ;)

Bende kasık çizmesinden, o lastik olan tulum şeklinde su geçirmez şeyden var felan hep var... Ağ atarız dereye...
suyun tadından balık varmı yokmu nasıl anlıyom dimi :D :D :D
yanlız orası biraz uzak kamplı gitmek lazım...

her ne model marka olursa olsun tüm araç sahiplerine araçlarının kıymetini bilmelerini tavsiye ediyorum..ne mutluki sizlere ve bana bu türden araçlara sahipsiniz bir zj sahibi olarak hayatta yaptıgım en iyi işi yaptım ve iyiki bir zj aldım diyorum masrafı ne olursa olsun toplayıp düzeltip bakımını yapıp binebildigim kadar binmek istedigim tek araç verdigim parayada son kuruşuna kadar helal olsun bundan sonra verecegim parayada--bugüne kadar genç yaşlı çok degişik araçlar kullandım fakat beni bu kadar heycanlandıran ve kendine baglayan bir aracım 97 model zj mi alıncaya kadar olmadı.hiçbir aracımda bu kadar prensipli ve kuralcı araç kullanmadım..kolay kolay aracın kaportasını ekimde bir bez pek silmem genel olarak yıkatırm okadar aracın yüzü berbatta olsa kesinlikle camlarım temiz lastiklerim düzgün olur fakat kesinlikle aracımın içi evim kadar temiz ve düzenli olur..ben bu arabayı çocuk yıkar gibi kendim yıkayıp siliyorum varsa rütuş luk bir yer yapıyorum falan falan kısaca beni kendine baglayan tek araç

ttos' Alıntı:
ya hem ben niye suçlu oluyormuşum...resmi çeken değilim,konuyu açan değilim.
nevar yani yardım bekleyen birkaç jeepe halat attıysam,insanlık öldümü.
düşündümde bu vitara tam dağ,taş aracı bana ikinci bi araç lazım.
chorekemi alsam acep ;) :D :D :D

y-bsungur' Alıntı:
her ne model marka olursa olsun tüm araç sahiplerine araçlarının kıymetini bilmelerini tavsiye ediyorum..ne mutluki sizlere ve bana bu türden araçlara sahipsiniz bir zj sahibi olarak hayatta yaptıgım en iyi işi yaptım ve iyiki bir zj aldım diyorum masrafı ne olursa olsun toplayıp düzeltip bakımını yapıp binebildigim kadar binmek istedigim tek araç verdigim parayada son kuruşuna kadar helal olsun bundan sonra verecegim parayada--bugüne kadar genç yaşlı çok degişik araçlar kullandım fakat beni bu kadar heycanlandıran ve kendine baglayan bir aracım 97 model zj mi alıncaya kadar olmadı.hiçbir aracımda bu kadar prensipli ve kuralcı araç kullanmadım..kolay kolay aracın kaportasını ekimde bir bez pek silmem genel olarak yıkatırm okadar aracın yüzü berbatta olsa kesinlikle camlarım temiz lastiklerim düzgün olur fakat kesinlikle aracımın içi evim kadar temiz ve düzenli olur..ben bu arabayı çocuk yıkar gibi kendim yıkayıp siliyorum varsa rütuş luk bir yer yapıyorum falan falan kısaca beni kendine baglayan tek araç
tabiki şakalr,espiriler biryere kadar,size katılıyorum.iki araç önce bendede95 choreke vardı.çok yaksada bende az binerim niyetiyle almıştım.
baktımki kerata kendini kapıda yatırmıyor bindikçe binesi geliyor insanın.sonuç olarak reno9 umdan daha çok geziyorum.direksiyona geçince insanın
havası değişiyor en mühimi kendinizi güvende hissediyorsunuz.buda hepsinden önemli.idealimdede 4000cc manuel iki kapı var.türkiyede 7,8 tane var sanırım bulabilirsem tabii. hayırlısı ;)

son_kral_54' Alıntı:
suyun tadından balık varmı yokmu nasıl anlıyom dimi :D :D :D
yanlız orası biraz uzak kamplı gitmek lazım...

AAaaaa, evet abi, şimdi hatırladım, o sahne süperdi, yarıldım gülmekten.......... ;D ;D ;D ;D

Hamdi abi, benim yeni işimde sabit bi izin gün yok anladığım kadarıyla. Fakat biraz kendime yer edinince orda, gündür-izindir hepsini ayarlayabileceğimi tahmin ediyorum....

Kamplı bişeyi bi süredir konuşuyoruz ara ara zaten, biliyorsun...

Mis gibi olur valla.... ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
ya hem ben niye suçlu oluyormuşum...resmi çeken değilim,konuyu açan değilim.
nevar yani yardım bekleyen birkaç jeepe halat attıysam,insanlık öldümü.
düşündümde bu vitara tam dağ,taş aracı bana ikinci bi araç lazım.
chorekemi alsam acep ;) :D :D :D

abiiiiiiiiiiii, almaaaaaaaa.......... ;D

batıyor cherokeeeeeeee.................. ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

aman haaaa.... çok kötü bizim arabalar.... ;D

sakın alma........ batıyo hemencik...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

İnternette felan Manşet Manşet konular var...

Hiç rastlamadın mı "Jeep'lerin Bittiği an......" diye ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
tabiki şakalr,espiriler biryere kadar,size katılıyorum.iki araç önce bendede95 choreke vardı.çok yaksada bende az binerim niyetiyle almıştım.
baktımki kerata kendini kapıda yatırmıyor bindikçe binesi geliyor insanın.sonuç olarak reno9 umdan daha çok geziyorum.direksiyona geçince insanın
havası değişiyor en mühimi kendinizi güvende hissediyorsunuz.buda hepsinden önemli.idealimdede 4000cc manuel iki kapı var.türkiyede 7,8 tane var sanırım bulabilirsem tabii. hayırlısı ;)

Hamdi abi.... sende Grand Cherokee vardı dimi? Siyah.... :p

Bi de Bmw vardı....... :-\

Şimdi bide Reno 9' dan bahsediyorsun...... ???

Vitaraya biniyorsun.... ;D

Seni tanıdığım 1 yıldan beri 4 araba etti...... :eek:

Napıyosun abi bu arabaları ;D ;D ;D Sakız gibi ;D ;D ;D Tadı geçinçe, At... ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Yav benden yana bişi olmaz (1)...... ;D ;D

Kutulamazsak kaçarız, hepsinden hızlıyız (2)...... ;D ;D

Hamdi abi değilde,

esas ortalığı karıştıran, konuyu açan Nurullahı yakalayınca yapışıçam yakasına (3)...... ;D ;D

eh be Nurullah, eh be.... ;D ;D ;D

Arkadaşlar bugün Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı var.
Düşünsenize liglerde fenerbahçe veya galatasaray yok. Çıkarmı liglerin tadı hiç Galatasay ın bi iddiası kalmadı çıkmıyor hakikatende.
Fenerbahçe yenilir galatasaraylılar kendileri kazandığından daha çok sevinirlirler. Çünkü fenerbahçelileri kızdıracaklar.
Galatasaray yenilir Fenerbahçeliler kızdırırlar. Bunlar pazartesi iş ortamında olur evde karı koca arasında bile olur.
Bakalım bu akşam hangi takımın taraftarları telefonlarını kapatacak. ;D

Bi arkadaşımızın eklediği bu resmi böyle bir başlık altında paylaşarak birilerini biraz kızdırmak istedim. Birde böyle bir muhabbet oldu işte.
Kare ilginç gerçektende ancak bu karenin tam tersi bir çok resim vardır. Batmayan kalmayan araç yoktur.
Suzukilerin gücü Jeepleri çekmeye bile yetmezken Jeep ler suzukileri Peşinde bütün bir parkur dolaştırdığı çok olmuştur.

Verilen cevaplarda onlarca ;D gülücük kullanılmış. Aslında görmek istediğimiz bunlar.
Jeep kullanan arkadaşlar kabul edin kötü resimlenmişsiniz. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

nrlates' Alıntı:
Verilen cevaplarda onlarca ;D gülücük kullanılmış. Aslında görmek istediğimiz bunlar.
Jeep kullanan arkadaşlar kabul edin kötü resimlenmişsiniz. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Olaya pozitif yaklaşmak lazım. ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,585
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR