Jeep'lerin Bittiği an......

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,940

nrlates

GAZROVER (Nurullah Ateş)
Yer
İstanbul
Telsiz Çağrı Kodu
123
Yorumsuz...... ;D ;D ;D ;D

Untitled-1.jpg

Etiketler

Ynt: Jeep'lerin Bittiği an......

aralarında sohbet ediyorlarmış, sohbet esnasında böyle bir fotoğraf çektirelim demişler.
abartılacak bişey değil yani :D

Mehmet Becceyi okeye dördüncü çağırmışlar.... ;D ;D Suzukisiyle hem de.... Kenarda da iki yancı var... :D :D

arac mehmet becce imzalı su an ki sahibi hamdi bey dir :smiley:

o katılımda bende vardım aracları kurtarmaya gelen 2 traktor de battı en son 3. traktör geldi :smiley: hamdi beyde oradaki arac sahiplerini kızdırmak icin aralarında dolasıp duruyordu :D

mümkün değil bu gibi yerlere sokmam arabamı......bugün arka tampondan girdim önden çıktım. deff.kollar,depo muhazası,karter,ön takımda ne varsa tiner temizliği yaptım deff.leri v.s boyadım ve çbs cila çektim,ön takım yağlamasını molykote siyah gresle,bütün fişekler oynar yerler ise vd40la yağladım , nasıl giriyim çamura... ;D ;D

valla araça arayan biri olsam ve de çok bilgim olmasa araçlar hakkında bu fotoyu gördükten sonra gider vitara alırım ne diyim...hangi birini savunayım bilmiyom ki...biri yazmış düdük sesi geliyor, biri lpg de ne yakar a kafayı takmış, biri konayla başı dertte...don kişot oldum valla ;D ;D ;D ;D

bi gün bizde böyle batmıştık...
arkadaş fj70 le battı tek halat var yanımızda mecbur 4 metre yaklaştım dedim bak ben de batarım diye eme mecburen girdik, çekerken ben battım,
ordan geçen pajero geldi battı
mazda pickup geldi battı
zj geldi battı
lada geldi battı
traktör geldi battı
traktör geldi battı
traktör geldi battı
en büyük traktörü bulduk tam batıyodu allah yüzümüz baktı kurtardı kendini, sonra halatları birleştirip uzattık kurtulduk...
araçların tekerlek izinden gelen su araçların içine girmesin diye kürekle başka kanal açmıştık...6-7 saat sürdü batış çabamız ;D ;D ;D ;D

vitara süper :smiley: hahah çok komik ya.

ict3055' Alıntı:
Modifiyeye ihtiyaçları var korkulacak bir durum yok ;D ;D ;D
hayır,sağdakinin ön,arka kilidi ve iki araç modifiyeli zate.
sadece çamurun kendini göstermemesi ve bu nedenledirki arkadaşların orada ağır hareket etmeleri.
malum 2 tonluk araçlar.ilk turları hızlıydı geçtiler,sonrası ağır hareket ve bu manzara.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri