Jeep'lerin Bittiği an......

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,959

Etiketler

Ynt: Jeep'lerin Bittiği an......

yazım bu başlıkla ilgili anlam içeren kısmı,,, jeepciler ile ilgili yazdıklarım....
diğer kısımları ise, kendi markalarına yönelik yazılarda yada konularda SAÇMA agresiflik sergileyen arkadaşlara ithafen yazılmıştır...üstüne alınan alınır, alınmak istemeyen alınmaz...
kimsenin mesajını alıntı yapmıyorum ve o nedenle kişiselleştirmiyorum...
demek istediğim bu konular bu şekilde algılanmalı, amaç makaraysa makaraya devam...o kadar...ben fotoloarı görünce bile çok eğlendim...çok ciddiyim, vitarayı görünce daha da hoşuma gittii...
bu olayda 5 tane başka marka araç olsaydı, 1 tane jeep suzuki pozisyonunda olsaydı ve o batan markanın başlığı altında yazılsaydı böyle tepkiler verilmezdi, verilmiyor, dedim...
makaraya devam...

Sanırım GEZENBİLİR tarihinde ( en azından benim tanık olduğum) en eğlenceli konu başlığı olmuş.

Başlığa konu olan arkadaşlarımızın konuya yaklaşımlarıda eğelenceli ve espirili olunca gerçekten çok keyifli bir paylaşım olmuş. Sonuçta ortak olan tek şey hepimiz arazi aracı kullanıyoruz, denildiği gibi batmayanımız yok, öyle komik yerlerde kalıyoruz ki gerçekten inanması bile zor oluyor. Kısaca hepimizin başına geldiği olaylardan dır bu olay da.

Ama tesadüftür ki 5 araç ta aynı marka ve aynı karede olunca bakış tabi ki biraz daha farklı oluyor, işin gırgır tarafı ağır basıyor. Tabiki burada amaç kimseyi kırmak değil işin espirinisi doyasıya yaşamak diyebiliyorum.

Tüm paylaşımcı arkadaşları gösterdikleri bu anlayıştan dolayı tebrik ediyor, JEEP ci arkadaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum. :smiley:

Selamlar.

İçtenlikle Teşekkürler...

;D yav gidin Allahaşkına, rezil olduk cümle aleme, tavuklar bile bize güldü gıt gıt gıdak ;D

;D iki pişkinliğe vurup konuyu unutturularım diyoruz ;D

;D bu seferde tebrik edip ayyuka ediyorsunuz ;D

eh be Nurullah ;D eh be Nurullah ;D ne yana kıvırttıracağımı şaşırdım yav ;D

;D duuurrr, dur.... elime geçcen sen benim ;D

Siz bu araçlarınızı satın alıcı bulabilirseniz tabi (bu fotoğrafı görmeyen birine gidin) gidin birer tane suzuki alın baksanıza sizin battığınız yerlerde hanginizi kurtaracam diye çırpınıyor
Suzukici abim sen boşver bunları hepsi halinden memnun baksana , araçlarının içinde oynasınlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hagurel' Alıntı:
Siz bu araçlarınızı satın alıcı bulabilirseniz tabi (bu fotoğrafı görmeyen birine gidin) gidin birer tane suzuki alın baksanıza sizin battığınız yerlerde hanginizi kurtaracam diye çırpınıyor
Suzukici abim sen boşver bunları hepsi halinden memnun baksana , araçlarının içinde oynasınlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

aslında hamdi abi 5 aracı nasıl kurtarıcam bari bende batayım da topyekun oturalım diye uğrastıda suzuki bi turlu batmak bilmedi ee nede olsa batma konusuda beceri meselesi yani ;D

Aslında hayret ediyorum ama bişey daha öğrenmiş olduk jeepler hakkında araç ağır motor güçlü ani hareket etmemek gerekiyor bilmediğiniz bir zeminde batmak değilde saplanmak daha kolay oluyor yanınızda techizatınız tam olmayınca hiç olmazsa bir araç tam donanımlı olmalı diye düşünüyorum

hagurel' Alıntı:
Aslında hayret ediyorum ama bişey daha öğrenmiş olduk jeepler hakkında araç ağır motor güçlü ani hareket etmemek gerekiyor bilmediğiniz bir zeminde batmak değilde saplanmak daha kolay oluyor yanınızda techizatınız tam olmayınca hiç olmazsa bir araç tam donanımlı olmalı diye düşünüyorum
öğrendiğim şudurki ağır aracı çıkar diye zorlamayacaksın.sonrasında değil techizatlı aracı, traktör bile batabiliyor sizi çıkartmak için

IMG_1930.jpg

evet haklısınız zaten bu araçla tam batmak için fazla uğraşmayada gerek yoktur herhalde 2 sefer gaza fazla basın olan olur gibi

son_kral_54' Alıntı:
öğrendiğim şudurki ağır aracı çıkar diye zorlamayacaksın.sonrasında değil techizatlı aracı, traktör bile batabiliyor sizi çıkartmak için
Nasıl bir çamurdur 50' Lastikle traktör bile batıyor yav. :D

Alfonse' Alıntı:
İçtenlikle Teşekkürler...

eh be Nurullah ;D eh be Nurullah ;D ne yana kıvırttıracağımı şaşırdım yav ;D

;D duuurrr, dur.... elime geçcen sen benim ;D
sadece nurullahmı,resmi amir çekmiş ;) 14.sayfa :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70484.260

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR