Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım..
Değerli Jimny'ci dostum.Öncelikle bir Jimny sahibi ve aşığı olarak plakanı da ayrıca beğendiğimi söylemeden edemeyeceğim(ismim Engin
).Aracı 7cm alçaltmak dan bahsediyorsun.Böyle bir uygulamayı daha önce hiç görmedim veya duymadım.Ferrariye yükseltme kiti taktırıp araziye girmeye çalışmak gibi bir şey bahsettiğin.
Eğer gerçekleştirirsen Türkiye'de bir ilk olabilir ancak şunları unutmamalısın;
Jimny'nin en büyük özelliği yerden yüksek olması ve buna bağlı, her zaman alternatif bir yol yaratabilmesi, görüş kolaylığı, ve yüksekliği sayasinde kullanılabilen 4x4'ü ve ağır devir 4 çeker sistemi.Jimny yüksekliğini koruyamazsa 4x4 sistemi tamamen çöpe atılmış olur çünkü 4x4 dahi olsanız yüksekliğiniz yoksa diferansiyelin oturduğu ilk yerde kalırsınız ve Jimnyde orta diferansiyel 4x4 de sürekli kitli vaziyette, aracı kuru zeminde de kullanamayacağınız için aracın en önemli 2 özelliği(yüksekliğine bağlı avantajlar ve yol dışı avantajlar) çöpe gitmiş olur.
Tüm araçları lastik gösterir ama Jİmny de bu dahada fazla.Büyük lastik ve yükseltme bu aracı kaslandırıp güçlendirirken, yere yaklaştıma ve paralelinde küçük lastik(o lastik 7 cm kesmeyle hayatta dodiklere sığmaz) aracı tabiri caizse düdük gibi yapıyor.İnan yükseltmekten çok daha zor ve pahalı olacaktır, tabi bu işe kalkışan usta bulabilirsen(hayatında Jimny görmemiş bir GTİ ustasına emanet ederseniz bilemem).Asvalttan bahsetmişsin benim aracımın resmine bir bak .
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93607.0
Ben bu aracı asvalt için tasarladım.Bir bakan birdaha bakıyor.Ayrıca arazi kabiliyeti de(çok nadir kullanacakta olsam) yarı yarıya arttı.Şehir içinde de herkese tepeden bakan koca tekerli bir zevk makinesine dönüştü.
İsteklerinize elbette herkez saygı duyar ama daha önce böyle bir şey yapılmadığı için işiniz zor.Zevkler ve renkler tartışılmazmış.Araştırmanıza devam ederseniz bir şeyler çıkacaktır.Kolay gelsin.