K.A.S.K.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrstar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,681

mrstar

Kamp II
Yer
istanbul
Birilerinin birşeyler yaptığını görmek çok güzel bir duygu, Keşke diğerleride yapsa...

TEŞEKKÜRLER OSMANİYE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, TEŞEKKÜRLER.

http://www.osmaniye.pol.tr/haber.asp?Kategori_ID=2&Haber_ID=339

Osmaniyeliler Dikkat!. Kaskını tak bayrağını al git (Ben gelemeyeceğim ama birgün istanbulda yapılırsa ona katılacağım)[attachment=1][attachment=2]

kask01.jpg

kask02.jpg

Etiketler

Ynt: K.A.S.K.

Geçekten güzel, zekice hazırlanmış afişler.
Moderatörlerimizden Mycamper'in buna benzer bir afiş çalışması yaptığını hatırlıyorum. Foruma da koymuştu galiba. Şimdi aradım bulamadım. Son afişteki "Motosikletleri farkedelim" yazısının üzerindeki resim de onun çizgilerine benziyor. Belki de o hazırlamıştır.

Evet Bali Emrah,

2005 senesinde EMOK'daki (Enduro Motosiklet Kulübü) arkadaşlarımın isteği üzerine bir kaç çalışma yapmıştım. Dolayısıyla slogan, yani K.A.S.K.'ın açılımı bana ait. Ama zaten sloganın kullanıldığı bu afişler de kamu yararına, sosyal içerikli olduğu için kullanılması hoşuma gidiyor.

Bu vesileyle ben de çalışmalarımı tekrar yayınlıyorum:

[attachment=1]

kask_06.jpg

Uygun giysi, yola göre uygun sürat... Herkes cennete gitmek ister ama hiç kimse ölmek istemez.... Kask takma cenneti erken gör..:(
Kazadan uzak sevdiklerinizle beraber uzun ve sağlıklı yaşamlar dilerim...

güzel afişler ama koruma açısından sadece kaska değil tam korumaya da dikkat çekilmeli.

İl emniyet Müdürlüğü ile yapılan çalışma sonucunda Polis gününde sergide ve trafik ekiplerince motosiklet sürücülerine, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan çalışma sonucunda ise ilk ve orta öğretim okullarının ilan panolarından müstakbel Motosiklet sürücülerine ulaştığımız bir çalışma...

Çanakkale - 2.jpg

Çanakkale - 1.jpg

VAP' Alıntı:
İl emniyet Müdürlüğü ile yapılan çalışma sonucunda Polis gününde sergide ve trafik ekiplerince motosiklet sürücülerine, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan çalışma sonucunda ise ilk ve orta öğretim okullarının ilan panolarından müstakbel Motosiklet sürücülerine ulaştığımız bir çalışma...
Ahmet abi (İzninizle), dün bu topik sayesinde kafasında hamam tası ile gezip sadece polisten korunan scootercı bir arkadaşımızı zannederim kask almaya ikna ettim. Umarım sadece beni susturmak için tamam kask alıyorum dememiştir ;D ;D .
Bu arada "Hayatın tadını çıkart. Baktın beceremiyorsun, tadını kaçıranı hayatından çıkart..!... " lafı nefis bir laf... :eek: :eek: Facebookta bir kereliğine kullanmamızda sakınca varmıdır? ;D ;D

Monti' Alıntı:
Ahmet abi (İzninizle), dün bu topik sayesinde kafasında hamam tası ile gezip sadece polisten korunan scootercı bir arkadaşımızı zannederim kask almaya ikna ettim. Umarım sadece beni susturmak için tamam kask alıyorum dememiştir ;D ;D .
Bu arada "Hayatın tadını çıkart. Baktın beceremiyorsun, tadını kaçıranı hayatından çıkart..!... " lafı nefis bir laf... :eek: :eek: Facebookta bir kereliğine kullanmamızda sakınca varmıdır? ;D ;D
Monti' Alıntı:
Sevgili Monti merhaba,
1) O bahsini ettiğin tarz kasklara bizler aramızda "PolisSavar Kask" diyoruz. Komik belki ama acı... :(
2) Sen yine de ikna çalışmalarını yapmaya devam et, 10 kişide 1 kişiyi yola soksan 1 hayat kurtarmış sayılırsın.
3) Sloganımı beğenmiş olmana memnun oldum, kullanabilirsin ama tescili adıma olduğundan not düşmeyi unutma... ;)
4) Bak kask konusunda bir başka ülkeden, bir başka PolisSavar Kask örneği de aşağıda...

Önce güvenlik....jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler