arkadaşlar öncelikle sorulan sorulara gösterdiginiz ilgiye ve verdiginiz cevaplara teşekkür ederim anladıgım kadarıyla bu sitenin müdavimleri olan sizlerde tıpkı benim gibi bu konuda sık dokuyup ince eleyenlerdensiz satılık jeep konusunda piyasada okadar çok satılık araç varki neyi nasıl tercih edecegim nerede kontrol ettireceginm neresine dikkat edecegim valla bunu düşünmekten kafam agrıyor fakat elimde degil takıntılıyım.ben cherokee almaya karar verdikten sonra hergün kafamı kurcalayan en önemli sorunlarımdan biri bu sizlerin yazdıklarını okuyorum çokta faydası oluyor fakat iyice paranoyaklaştım..lütfen bu noktada beni cevapsız ve tavsiyesiz bırakmayın ben 4*4 olan ön difransiyeli iptal edilmemiş yürüyeni cayır cuyur ötmeyen uguldamayan içi temiz koltukları derileri yıpranmamış yırtılmamış ses sistemi kliması tavanı bilgisayarı bagaj örtüsü kapagı vesair tüm donanımı faal ve gövdesi diri lastikleri iş görür düzeyde hatta yükseltme kiti olan ve çalışan bir cherokee arıyorum derdim alıp satmak degil en az 10 yıl bnmek istedigim bir araçtan bahsediyorum bu konuda bana adres veya tavsiyelerde bulunabilirmisiniz bu arada ben eskişehirde yaşıyorum ıstanbul ankara bursa vesair yerlere çok uzak olmadıkça gidip gelebilirim birde bizim burada bu konuyla ilgili yani amerikancı bir usta varmı tanıyan varsa yazarsa sevinirim yada en yakın ankara bursa ıstanbulda kime gitmeliyim adres yada tel verebilirmisiniz cevaplarınız ve desteginiz için şimdiden teşekkür ederim