Kaliteli Cherokee 5,2 Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y-bsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,090

y-bsungur

Kamp I
Yer
eskişehir
arkadaşlar öncelikle sorulan sorulara gösterdiginiz ilgiye ve verdiginiz cevaplara teşekkür ederim anladıgım kadarıyla bu sitenin müdavimleri olan sizlerde tıpkı benim gibi bu konuda sık dokuyup ince eleyenlerdensiz satılık jeep konusunda piyasada okadar çok satılık araç varki neyi nasıl tercih edecegim nerede kontrol ettireceginm neresine dikkat edecegim valla bunu düşünmekten kafam agrıyor fakat elimde degil takıntılıyım.ben cherokee almaya karar verdikten sonra hergün kafamı kurcalayan en önemli sorunlarımdan biri bu sizlerin yazdıklarını okuyorum çokta faydası oluyor fakat iyice paranoyaklaştım..lütfen bu noktada beni cevapsız ve tavsiyesiz bırakmayın ben 4*4 olan ön difransiyeli iptal edilmemiş yürüyeni cayır cuyur ötmeyen uguldamayan içi temiz koltukları derileri yıpranmamış yırtılmamış ses sistemi kliması tavanı bilgisayarı bagaj örtüsü kapagı vesair tüm donanımı faal ve gövdesi diri lastikleri iş görür düzeyde hatta yükseltme kiti olan ve çalışan bir cherokee arıyorum derdim alıp satmak degil en az 10 yıl bnmek istedigim bir araçtan bahsediyorum bu konuda bana adres veya tavsiyelerde bulunabilirmisiniz bu arada ben eskişehirde yaşıyorum ıstanbul ankara bursa vesair yerlere çok uzak olmadıkça gidip gelebilirim birde bizim burada bu konuyla ilgili yani amerikancı bir usta varmı tanıyan varsa yazarsa sevinirim yada en yakın ankara bursa ıstanbulda kime gitmeliyim adres yada tel verebilirmisiniz cevaplarınız ve desteginiz için şimdiden teşekkür ederim

Etiketler
Ynt: Kaliteli Cherokee 5,2 Aranıyor

o dedikleriniz hepsi bir araçta olmaz genelde. araç yükseltilmişse bir çok modifikasyona ihtiyaç duyar , bunlar yapılmazsa mutlaka arıza verir. gövdesi çogunlukla sağlamdır ama boya ister. drivetrain dediğimiz kısım çok iyi olsa bile yılların verdiği yorgunluktan dolayı ; bazı parçalar değişir. araç garajda bile yattıysa ( ki bu herzaman iyi değildir ) bazı plastik aksamlar sertleşir ve değişmeye ihtiyaç duyar.plastik aksam eskimiş bir araç olduğundan ; kasislerde 0 ses olayı pek olmaz. ha bunlar rahatsız edecekse ZJ almanızın pek anlamı olmaz. beni rahatsız ediyordu hatta aracı kaç kere satmayı bile düşündüm ama sonunda bağlandım ve daha yapacağım bir sürü şey var. asla da satmayı düşünmüyorum aracımı. bence ona buna çok bakmadan fiyatıda çok şişkin tutmadan 13 14 15 milyara zj alıp üstüne 5 6 bin tl harcamak en mantıklısı. hiç olmazsa kendimiz yaptırırız ve içimizde acaba şurası burası bozulcakmı , yapılmışmıdır şüphesi olmadan rahatlıkla bineriz arabamıza.

tamam. diyelimki internetten veya dışarıdan imkanlarla bir şekilde kaşını gözünü sorun etmeden bir cherokee aldım bu arabayı nerede kime toplattıracagım yada öncelikli olarak bu araçlarda kesinlikle dikkat etmem gereken bir yön yada bir özellik varmı şu olmazsa kesinlikle aracı almayın diyebileceginiz.. burası eskişehir ögrenci şehri sosyal hayat kafe bar ne istersen var fakat bu türden bir sanayii veya iyi bir amerikan servis yok yada varda ben bilmiyorsam ve sizler biliyorsanız bir adres verirseniz sevinirim yada bu işi türkiyede en iyi kimler biliyor hangi ustalar veya servise danışmalıyım ben çok titiz bir insanım birşeye takılınca o sorunu çözmeden gözüme uyku girmez.birde bazı araç satış sitelerinde bazı araçlar var kimi lpg li kimi lpg siz (bu araçlarda lpg iperformans açısından iş görebiliyormu yani çekişi filan düşürmüyormu)bir konuda kimisi atiker kimisi prınce kimisi zavolli envayii çeşit lpg den bahsediliyor bunun en iyisi şudur şunu tercih etmek daha hayırlıdır gibi bir konu varmı...bu arada sordugum sorulara cevap yazma nezaketini gösteren herkese çok teşekkür ediyorum verdiginiz yanıtlarla bana ne yapmam gerektigi konusunda bir route çizdiriyorsunuz ....teşekkürler

1996 ile1999 arası modelde 5,2 motor v8 içi iç donanımı havallandırma ses düzeni konsolu koltukları döşemeleri ve tabiiki dışı tertemiz motoru yürüyeni sorunsuz kazasız belasız en azından büyük masrafı olmayan ve lpg li veya degil bir cherokee satın almak istiyorum ..şimdi bana arkadaş bir sürü araç satış sitesi var şu siteye bak bulursun demeyin lütfen özellikle bu site üyeleri olarak sizlere duyurmak istiyorum çünki eminimki sizlerde benim gibi titiz bir cherokee hayranları ve benden farklı olarak cherokee sahiplerisinizdir elinde mutlaka çok düzgün araç olan ve titiz bir alıcı bulursa satmayı düşünecek arkadaşlar vardır..acele etmiyorum aciliyetide yok düzgün saglam bir araç denk getirene kaday yüz tanede olsa yüz aracıda test etmekten çekinmeden istedigim kalitede bir araç bulmak istiyorum....

aklın kalmayacaksa , en iyi servis yetkili servistir :smiley: onun dışındakiler ; birine iyiyse birine kötü. değişken yani. akgün&aydın iyidir ankarada ( ben sevmem ) , HMC american garage iyidir yine ankarada. arabayı alırken dikkat edilecek önemli şeyler motor ve vites kutusu ( arazi şanzımanını unutmayalım ). kilometresi ; bakımı iyi ve aksatılmadan yapılmışsa 500 bine kadar alınır ( ki piyasadakiler hep böyle ama km düşürülüyor ). lpg konusunda prins en iyisi ve en pahalısıdır. performans kaybı sürücünün anlamayacağı kadar az olmaktaymış , bilmiyorum hiç lpgli arabam olmadı. unutmadan ; bu araçların elektroniği hassastır çünkü çogu donanımın işleyişi birbirine baglıdır. bu yüzden arabayı yetkili serviste ekspertize sokmak en mantıklısı.

Selamlar y-bsungur aradığn ve tam istediğin araç olarak benim aracı tarif ediyorsun 10 üzerinden 10 numara sahibinden ilanıyla 2 ci sayfada her şeyiyle full orjinal aracı istersen bir gör öyle karar ver .

27istanbul27' Alıntı:
Selamlar y-bsungur aradığn ve tam istediğin araç olarak benim aracı tarif ediyorsun 10 üzerinden 10 numara sahibinden ilanıyla 2 ci sayfada her şeyiyle full orjinal aracı istersen bir gör öyle karar ver .

ama sitenin en çok yakan arabası tabii oda var :smiley: benim benzinde yaktığımı gazda yakıyorsunuz

Çok haklısın maalesef yakıt için satıyorum.ama benzin de zamlandı az yakan araç zaten kalmadı ki.Dizel ford fiesta var ona binerim. ;D ;D ;D.

Ynt: Kaliteli Cherokee 5,2 Aranıyor/to 27ıstanbul27

selam 27ıstanbul27 mailinizi aldım fakat aracınızın ilanını 2 sayfadan 6 ncı sayfaya kadar aradım bulamadım mümkünse mail adresime detaylı bilgi ve foto gönderebilirseniz sevinirim

lpg ye geçiyorum zaten :smiley: birde arabayı sürmeyi bilmiyormuşum civic gibi sürekli kick down filan.. tabi benzin boşa gidiyor :smiley: babam kızdı kızım şu arabayı düzgün sür boğuyorsun diye , o zaman çözdüm :smiley:

Az önce lpg fulletim, 96 tl ye 206 km gitmişim şehir içi (2,160 tl den lt)normal trafik diyelim. valla 0,467 kuruşa geliyor, 2 tonluk bir araç için nimet nimet, 1.4 tsi octavia 0,350 kuruş yakıyor aynı yolda...

Bu başlıkta benim aracımda satılık bir bakın isterseniz..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52254.msg770028#msg770028

merhaba istediklerinin hepsi bende var 98 5.9var cok bakımlı o tavan döşemesi lpg 20 inç krom jant ta extrası serkan 05332811501 görüselim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-cok-temiz-emsalsiz-5-2ltd-34323705/detay
ilandaki araca bir bakın derim benim bir arkadaşımın arabası gerçekten çok süper temiz bir araba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR