KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Esenler'de bir hastanede yatan hasta için çok acil B RH- kana ihtiyaç vardır. Kan verebilecek olanların İstanbul'un neresinde oldukları önemli değildir, 05333001103 numaralı telefondan Cemal beye ulaşmaları halinde kendilerine araç gönderilecektir.
Bugün öğlen Cemal bey beni aldı. Hastaneye gittik. Ne yazık ki kan veremedim.. Damarlarım çok inceymiş. Hala kana ihtiyaç olabilir. B rh(-) cidden çok az bulunan bir kan lütfen yardımcı olabilecekler ihmal etmesin..
kana ihtiyacı olan kardeşimizin durumu çok ağır kendisi 27 yaşında 1 kız babası,kanı uyan arkadaşlar bu numarayı ararsa adresinden alınıp adresine bırakılacaktır,ilginize teşekkür ederim.kardeşimiz aşağıdaki resimde görülen kardeşimizdir.B RH- kana ihtiyaç vardır. 05333001103 numaralı telefondan Cemal beye ulaşmaları rica olunur.
nursel biraz zaman aşımına uğrattım cevabını özür dilerim aranılan kan gurubu çok değerli bir gurup,tan takas yoluyla olmuyor kan bankasından nedeni kan bankasında bu gurup,tan kan yok çünkü,ve şu anda halen ihtiyaç duyulmakta,telefonunu veren arkadaşlar cemal beye,ihtiyaç olduğunda cemal bey kişiyi evinden alıp evine bırakıyor cemal sadece kana ihtiyacı olan kişinin benimle olduğu gibi can ciğer bir dost arkadaş olur akrabalık bağı yok,derler ya arkadaş zor günde belli olur.
ya ben bu abimizi merak ettim son durum nedir ??? üyesi olduğum diğer forumlardada paylaştım yeni başlık açıp ...
inşallah yarın baktığımda sevindirici haberi görürüm burda
Allah şifasını versin.Mevlam Kardeşimizi çocuğuna bağışlasın.inşallah bu durumu atlatır...
Kan grubum B Rh(-) ihtiyaç halinde nerde olursa olsun gelip kan verebilirim...
0535 934 71 68...Feridun
Allah şifasını versin.Mevlam Kardeşimizi çocuğuna bağışlasın.inşallah bu durumu atlatır...
Kan grubum B Rh(-) ihtiyaç halinde nerde olursa olsun gelip kan verebilirim...
0535 934 71 68...Feridun
sağol kardeşim telefon numaranı verdim ,lazım olursa sana dönecekler sen adresini ver o arayan arkadaşa o gelir seni alır,kimlik bilginizdeki kan gurubunuzu şu şekilde belitmişiniz,yanlışlık olabilirmi.A Rh (+) olarak yazmışınız.
sağol kardeşim telefon numaranı verdim ,lazım olursa sana dönecekler sen adresini ver o arayan arkadaşa o gelir seni alır,kimlik bilginizdeki kan gurubunuzu şu şekilde belitmişiniz,yanlışlık olabilirmi.A Rh (+) olarak yazmışınız.
Kimlik bilgisinde yanlış yazılmış. ??? B rh (-) doğru olanı . ihtiyaç halinde ben gereken yere giderim beni almasına gerek yok.
Hafta sonu ist dışındayım bunun haricinde 24 saat beni arayabilirler..