Kapadokya'da Trekking ve Balon (15-16 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,888

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Arkadaşlar Merhabalar,

15-16 Mart tarihinde bir gece konaklamalı Kapadokya,Ihlara Vadisi güzelliklerini trekking ile birleştireceğiz :smiley:

Ayrıca tüfün ve yağmurun güzelleştirdiği bu yöremizi Balon ilede gezeceğiz :smiley: bu trek-balon etkinliğimizi sabırsızlıkla bekliyorum :smiley:

Etiketler
Ynt: Kapadokya'da Trekking ve Balon (15-16 Mart 2008)

Merhaba,

Ben yeni üyeyim.İsmim Rana.
Bu geziye katılmak için ne yapmam gerekiyor.(Bursada ikamet ediyorum)

Rana aramıza hoşgeldin, bu gezimiz Ankara çıkışlı bir etkinlik , Bursa ' dan katılman gerekiyorsa bir gün önceden Ankara'da olman gerekiyor sanırım .
Etkinliğimize cumartesi günü sabah 7.00 de kalkacak olan araçla başlayacağız ve pazar günü saat 22.30 sularında Ankara ' da olacağız.

Zerrin, çok güzel bir etkinlik,daha detaylı bilgi verebilirsen katılmak isteyenler için faydalı olacaktır...

:smiley: aslında geniş bilgi verecektim Haşmet, ama otelde yer kalmayınca ( Otelde yatak sayısı sadece 36 )vazgeçtim :smiley: artık gidip de fotolarla dönünce ayrıntı vereceğim , üzgünüm :(

Kapadokya hakkında daha geniş bilgi verirsen sevinirim. Daha önce gitmiş olmama rağmen yeterli gezme fırsatını bulamadığım Kapadokya'yı gelecekte birkez daha ziyaret etmeyi planlıyorum. Aslında şartlar uygun olsa size bile katılabilirdik,ama bu günlerde imkansız.Bu yüzden elimde literatür olacak bilgilere ihtiyacım var.

Anlatmaya başlıyorum nihayet :smiley:

drares' Alıntı:
Kapadokya hakkında daha geniş bilgi verirsen sevinirim. Daha önce gitmiş olmama rağmen yeterli gezme fırsatını bulamadığım Kapadokya'yı gelecekte birkez daha ziyaret etmeyi planlıyorum. Aslında şartlar uygun olsa size bile katılabilirdik,ama bu günlerde imkansız.Bu yüzden elimde literatür olacak bilgilere ihtiyacım var.

Arkadaşlar çok muhteşem bir gezi oldu bizim için :smiley: Fotoları ayıklamam biraz zamanımı aldı :smiley:
Sabah saat 07.00 de Ankara'dan 40 kişi olarak hareket ettik ,

yazilikaya200141.jpg

yazilikaya20015.jpg

yolumuz uzundu , kısa bir kahvaltı molası verdikten sonra , TUZ Gölünü seyrederek yolumuza devam ettik , yaklaşık olarak 4 saat sonra Kapadokya bölgesinde ilk durağımız olan Uçhisar ' a vardık .

İşte Uçhisar'dan fotolar

yazilikaya20031.jpg

yazilikaya20035.jpg

yazilikaya20042.jpg

Uçhisar'dan Göreme açık hava müzesine geçtik , tüften oluşan yapıların oyularak yerleşim yerleri haline nasıl getirildiğini inceledik

IMG_0029.jpg

IMG_0064.jpg

IMG_0067.jpg

yaklaşık saat 15.30 a kadar bu bölgeyi yürüyerek gezdik

artık çok acıkmıştık :smiley:

IMG_0073.jpg

yazilikaya20048.jpg

IMG_0082.jpg

yemekten sonra şehirde kısa bir yürüyüş yaptık ve kızılvadi bölgesine yürüyüşe ve güneşin batışını izlemeye gittik , muhteşemdi gerçekten :smiley:

işte Kızılvadi

IMG_0103.jpg

Aşağıya koşarak indik , aslında oldukça riskli ama dinleyen kim :smiley:

IMG_0105.jpg

IMG_0107.jpg

IMG_0108.jpg

Kızılvadide güneşin batışını izledik , çok güzel kareler çıktı , işte bir kaçı

IMG_0148.jpg

IMG_0149.jpg

IMG_0152.jpg

IMG_0153.jpg

balon çekimlerini buraya yüklemeye yarın başlıyacağım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR