mirkan' Alıntı:tuttun yağmur+performans lastiğinide yaz+performans lastiği yaptınya helal olsun...
verdiğiniz goodyearın sitesine bir çok defa girdim + bu lastiği her defasında yağmur lastiği olarak gördüm ...
bu lastikden 4 takım kullandım bmwden hyundai minibüse kadar ... 15 yıllık goodyear bayisi amcam dahi bu lastiklerden vazgeçmiyor ...
emin olmadığım bilmediğim tecrübe etmediğim şey hakkında konuşmam konuşanıda sevmem ... kullanacaksın tecrübe edeceksin sonrasında yorum yapacaksın ...
hangi markalara hangi konuda expertiz hizmeti sunuyorsunuz anlamadım ?
19 yıllık mesleğiniz experlikmi ?
CDM-SUBARU' Alıntı:Nejat selam
Baba herşey tamamda şu cümle fazla iddalı olmuş.
Karlı ................................... ABS li araçlarda frene basmaktan çekinmeyin .... diye olanı.
1-ABS li araç le ABS siz araç arasında fren mesafesinde fark olduğu unutulmamalı.Yani;
ABS li aracın fren mesafesi daha uzundur.
2-Zemin karlı v.s ise her ne olursa olsun,frene basmaktan mümkün olduğunca çekinilmeli.
İş,frene ihtiyaç duyulacak duruma düşmemek.Yani kabaca mümkün olduğunca yavaş,yada takip mesafesine dikkat etmek.(Bu tip zeminler için )
Hani rahat olun baba,ABS varsa sorun yok,frene basın felan havasını dağıtmak için yazdım ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Şöyle söyliyim kısacası;
Zemin,kar-buz ise ABS MaBeSeıh ıh,sakat
![]()
nkurtkaya' Alıntı:Anlatılmak istenen sanırım ABS'li araçlarda frenin ABS'siz araçlarda olduğu gibi doğrudan kaymaya sebep vermeyeceği, bundan dolayı frenin kullanılabilir olduğunu hatırlatmak. Bilgiler bir filo kiralama şirketinin müşterilerine gönderdiği mesajdan alıntıdır.
mirkan' Alıntı:ya esp![]()
hem arazide dahi zorluk çıkarıyor abs dimi![]()