Karagöl'lerimiz Yarışıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SRDRGV Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,020

SRDRGV

0 537 3124135 serdargov@gmail.com-TRAFIC MULTIX
Yer
KARŞIYAKA / İZMİR
mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar hoş geldiniz.

Gezenbilir karavan camiasında geleneksel bir durum vardır,Kutsal topraklara gitmeden (poyrazlar gölü)karavancı olamıyorsunuz , malesef bu konuda yapacak bir şeyimiz yok.He karavanınızda ilk gecelemeniz de önemlidir tabi ama olayın metafizik yönden onaylanması için Poyrazlar şart,he olurda gelirseniz haber verin kutsal toprakların kutsal yiyeceği sucuk benden.Şu anda poyrazların üstünde nasıl güzel güneşli hava var.

Bizim buralarda da Karagöl'e çıkmak gerekir. Sizin Poyrazlar gölünüz varsa bizimde Karagölümüz var... :D

ScreenShot002.jpg

Etiketler
Ynt: Karagöl'lerimiz Yarışıyor.

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar hoş geldiniz.

Gezenbilir karavan camiasında geleneksel bir durum vardır,Kutsal topraklara gitmeden (poyrazlar gölü)karavancı olamıyorsunuz , malesef bu konuda yapacak bir şeyimiz yok.He karavanınızda ilk gecelemeniz de önemlidir tabi ama olayın metafizik yönden onaylanması için Poyrazlar şart,he olurda gelirseniz haber verin kutsal toprakların kutsal yiyeceği sucuk benden.Şu anda poyrazların üstünde nasıl güzel güneşli hava var.

Karagöl Sevdalılarına;
Her bölgede mutlaka bir karagöl vardır.Çok bilinmiyor ama Başkent Ankara'da da Çubuk ilcesi sınırı içinde bizimde karagölümüz var.
Sayın Gezmen Öğretmenimin dediği gibi sizin karagölünüzü bizimki döver. Baharda buluşalım,Başkent Karagöl'ünde,varmısınız?

İzmir'in karagölünü görmedim ama Ankara'nın karagölü belkide Ankara çevresindeki en güzel yer ve ilginçtir Ankara'da yaşayan çoğu insan burayı görmemiştir,belkide bu yüzden hala müthiş bir bakir güzelliği var,
Ayrıca en kısa zamanda İzmir'in karagölünü görmeye geleceğim,çok methini duydum

tamam,moderatörlerden rica edelim,karagöl yarışması başlığına taşısınlar bu mesajları,sonra herkes karagölünün resimlerini eklesin ve bir anket yapalım,kim dövecek görelim :smiley:

omnitemporal' Alıntı:
tamam,moderatörlerden rica edelim,karagöl yarışması başlığına taşısınlar bu mesajları,sonra herkes karagölünün resimlerini eklesin ve bir anket yapalım,kim dövecek görelim :smiley:

:D :D :D Ben varım! ;D

Karagöl, Niğde, darboğaz köyü, bolkarlar dağ sinsilesi, medetsiz, Rakım 2650 mt....
Ben göllerin de zor olanını severim....
Bu gölü sadece görebilmek için 1100 mt rakımdan 2650 mt'ye 6 saat yürümeniz geriyor, 1981 yılında gittim gördüm, ve yüzdüm...

Karagöl-Bolkar,Medetsiz,Niğde (2650mt).jpg

atiladi' Alıntı:
Karagöl, Niğde, darboğaz köyü, bolkarlar dağ sinsilesi, medetsiz, Rakım 2650 mt....
Bu gölü sadece görebilmek için 1100 mt rakımdan 2650 mt'ye 6 saat yürümeniz geriyor, 1981 yılında gittim gördüm, ve yüzdüm...

Bu durumda bizim Karagöllerin hepsi safdışı kaldı. :eek:
Umarım elinizde başka fotoğraflarda vardır ve bizlerle paylaşırsınız. ::smiley:

Dağ gölleri, çok özel göllerdir...Soğuk (+5 derece) ve temiz, hem yüz hem iç...
Not: Lütfen gitmediğiniz gölün resmini paylaşmayınız...(İnternet fotoğraf avcıları için)

Kaçkarlar, Verçenik buzul gölü.jpg

Kaçkarlar, Ovit dağı Aksu gölÃÃÂ

atiladi' Alıntı:

Atilla Dostum,
31 yıl sonra dayan dizlerim dayan!

atilla abi harika fotoğraflar,teşekkürler ,birinciliği kaptın hemen ,rekabet için sona saklasaydın keşke
bunlarda ankara karagöl

karagöl1.jpg

karagöl2.jpg

karagöl3.jpg

karagöl4.jpg

karagöl5.jpg

airboat' Alıntı:
Karagöl Sevdalılarına;
Her bölgede mutlaka bir karagöl vardır.Çok bilinmiyor ama Başkent Ankara'da da Çubuk ilcesi sınırı içinde bizimde karagölümüz var.
Sayın Gezmen Öğretmenimin dediği gibi sizin karagölünüzü bizimki döver. Baharda buluşalım,Başkent Karagöl'ünde,varmısınız?

Seyfettin hocam, 29 yıl evvel güzel bir yer idi hatta balık için bir kaç olta denemem boşa çıkmıştı.

omnitemporal' Alıntı:
atilla abi harika fotoğraflar,teşekkürler ,birinciliği kaptın hemen ,rekabet için sona saklasaydın keşke

Bu tavsiyeye ben uyuyorum ve hepsini birden göndermiyorum. ;D Son gezimizden bir fotoğrafı eşim yılbaşı kartpostalı yapmıştı. Bu vesile ile herkesin yeni yılını tekrar kutlayalım madem. :D

[attachment=1]

Uzungöl.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR