<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 136044" data-quote="cihan10" data-source="post: 1522999"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1522999"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1522999">cihan10' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Şahsi fikrim 2 hafta üretim yapmayarak ülke de batmaz şirket de iflas etmez. Şuan hasta raporlu sayısı 80 in üzerinde ve gün geçtikçe de artacak. İşçi sıkıntısı olduğu için yarım kapasite bile çalışılmıyor. 2 hafta dursa bulaşma engellenir, hastalar ayrılır hem üretim artar hemde bulaşmanın önüne geçilir. Biz de farkında olmadan yakınlarımızı hasta etmeyiz. İş yerinde kaptığı hastalığı annesine bulaştırdığı için annesi vefat eden var. Ölümden öteye bişey yok.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Belki sadece kendi iş yeriniz için bunu söylemşsinizdir bilemiyorum fakat bu fikri ülke geneline yayıldığını düşünürlürse bunun son daha korkunç toplumsal olayların olmasına yol açar.<br />
Yaşamsal öneme sahip olmayan inşaat,lastik,petrokimya türevleri,bazı tekstil fabrikaları vs gibi 2 haftalık iş durdurulmasının ekonomik kaybı dışında halk sağlığı için yararlı olabilir.<br />
yaşamsal gerekliliği olan gıda,içecek sektörü imalatcısı,tedarikcisi,nakliyecisi,depocusu,market ve satış kanalları çalışanlarınında sizinde haklı olarak talep ettiğiniz sağlıklı yaşam hakkına sahip olması gerekmiyormu? <br />
Yanıt evet ise, bu sektörler ve bağlısı tüm çalışanların 2 hafta çalışmamasının ekonomik kaybı bir yana ciddi kaos ortamını doğrucağını tahmin etmek için kahin olmakta gerekmiyor sanırım.</div>