omnitemporal
MURAT ERDOĞAN
Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boş zamanlarımda gezenbilir forumlarını baştan aşağıya okuyırum. Evet Dolphin karavandan çok şikayet var ve şimdiden bu firmayı listemden çıkardım.Yakinda Dolphin karavan mağdurları diye site açılacaktır
Sayın ybasay
Bende bu işe yeni başlayanlardanim ama cok araştirdim youtube den cok video seyrettim ve heves ile basladim bu forumda paylastim
Kendi karavanini yapanlar citroen jumper 15m3 selim başliği altinda bakmanizi tavsiye ederim
Size onerim hayallerinizi esrtelemeyin benim emekliligime 15 sene var ve hayallerimi gerceklestirmek icin 40000 tl civari bir araba aldim 130000 km 2011 model. yipranmamis ve devamli sanayiye goturmeyecek bir araç hesapladigimda bitmiş hali ile bana maliyeti 50000 -55000 tl civari ama aracimi kendim yapiyorum sizde ben bu isi kendim yapabilirim diyorsaniz başlayin ve 90000 tl o firmalara haybeye vermeyin cunku o firmalardan cok şikayetler okudum bu forum da hem karavaniniz ucuza mal olur hem nerde ne kalitede malzeme kullandigini bilirsin hemde hayallerinden vaz gecmemis olursun sigorta ve muayene abartildigi kadar degil eger hic kazaniz yok ise 1300 tl ye bile sigorta yaptirabilirsin
Hayat hayalleri ertelicek kadar uzun degil
Sayın ybasay
Bende bu Syeni başlayanlardanim ama cok araştirdim youtube den cok video seyrettim ve heves ile basladim bu forumda paylastimSEEE
Kendi karavanini yapanlar citroen jumper 15m3 selim başliği altinda bakmanizi tavsiye ederim
Size onerim hayallerinizi esrtelemeyin benim emekliligime 15 sene var ve hayallerimi gerceklestirmek icin 40000 tl civari bir araba aldim 130000 km 2011 model. yipranmamis ve devamli sanayiye goturmeyecek bir araç hesapladigimda bitmiş hali ile bana maliyeti 50000 -55000 tl civari ama aracimi kendim yapiyorum sizde
ben bu isi kendim yapabilirim diyorsaniz başlayin ve 90000 tl o firmalara haybeye vermeyin cunku o firmalardan cok şikayetler okudum bu forum da hem karavaniniz ucuza mal olur hem nerde ne kalitede malzeme kullandigini bilirsin hemde hayallerinden vaz gecmemis olursun sigorta ve muayene abartildigi kadar degil eger hic kazaniz yok ise 1300 tl ye bile sigorta yaptirabilirsin
Hayat hayalleri ertelicek kadar uzun degil