omnitemporal
MURAT ERDOĞAN
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 68587" data-quote="EvliyaCelebi2" data-source="post: 1500858"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1500858"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1500858">EvliyaCelebi2' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
.<br />
<br />
Tartışmada karşı görüştekilerin bilgisini yetersiz olarak sıfatlamak argüman yerine geçmemesi bir yana, kolaycılık olmalı.<br />
<br />
Açıkcası ben de Ohrid’de yaşadığım benzer durum ile yıllar boyunca Muğla köylerinde ve köy yerindeki yazlığımda yaptığım olumlu tecrübelerimden bahsederek bu tarz tartışma ortamında konuya devam etmeyi uygun görmüyorum. Üstelik konu ister istemez coğrafi farklılıklara gelecek..<br />
<br />
...<br />
<i>Yanlış anlamayın Süleyman bey, tavrınız agresif değildi. <br />
Doktorun ruhsatınız için doğru rapor verdiğine eminim.<br />
Aslında ben de böylelikle nerelere gitmemek üzerine bilgi sahibi oluyorum.<br />
<br />
.</i>
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Burada Zonguldak Ereğli ile ilgili olumsuz bir algı oluşmasına üzüldüm<br />
Yıllardır burada yaşıyorum,gayet medeni ve güvenli bir yer olduğunu söyleyebilirim<br />
İnsanları sakin,naif ve yardımseverdir<br />
Yanlız amatör balıkçılıkla uğraşanlar bilir<br />
Köylüler köylerinin yakınındaki derelerde yabancıların balık tutması konusunda biraz hassastırlar<br />
Çünkü ağ atan,küçük balıkları tutan,çevreyi tahrip eden bilinçsiz ve cahil insanlar bu algıyı oluşturuyor köylülerde<br />
Tabi ki karavancı dostumuzun böyle birşey yapmadığından eminim<br />
Bende balığa ve kampa sık sık giderim<br />
Ancak genelde yanıma o köyden birini alırım<br />
Veya da kendimi muhtara yada köylülere tanıtıp izin isterim<br />
Aksi takdirde böyle durumlar olabiliyor<br />
<br />
<br />
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>