Karavancının İstanbul Fotoğrafları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enverdede Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,078

Etiketler


Ynt: Karavancının İstanbul Fotoğrafları

İSTANBULU Yaşayacaksın hissede hissede, tabiki hak veriyorum uzun yıllar insanları da yorgun düşürmüş.İSTANBUL da yorgun ama herşeye rağmen yinede en çok güzel İSTANBUL. Levent bey size katılıyorum.Yusuf kardeşim sende haklısın bende İZMİR den yoğun şehir stresinden kaçıp bir karışda olsa yeşil bir arsalı arazide salaş bir ahşap evde ,kuzineli bir sobalı ufak bir metruk yapıda yaşayıp,bir de kurt köpeğim olsa ;arada birde motokaravana atlayıp gezmeli diye düşünüyor ve hayal ediyorum.Toprakla bir hobi uğraşı versek de yorulsak diyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.
 

Ynt: Karavancının İstanbul Fotoğrafları

Sayın Enverdede davetiniz için teşekkür ederim.Büyük oğlum İstanbul'da yaşadığından zaman zaman uğruyoruz.Levent'in dediği gibi" İstanbul'da yaşamayacaksın,İstanbulu gezmeye geleceksin" cümlesine katılıyorum.Metin Beyin "İstanbulu yaşayacaksın hissede hissede " önerisini ise temenni olarak kabul ediyorum.Zira hissede hissede İstanbulu yaşamak bu devirde memur emeklilerini ve ücretli çalışanları biraz aşıyor. ;D ;DBu arada Metin bey ortada özür dileyecek bir durum yoktur lütfen. :smiley:
 



Ynt: Karavancının İstanbul Fotoğrafları

Yine de bu link için teşekkür edrim.İSTANBUL u siz değerli dostlarımızın gözleri ile gezip dolaşmak ve paylaşmak bu konu ile devam ettirilir ise çok sevinirim.SEVGİLER SAYGILAR.
 

Ynt: Karavancının İstanbul Fotoğrafları

Bir kaç İstanbul resmi de benden...

Boğaz'da gemi sefası

[attachment=1]

Galata kulesinden Haliç ve Boğaz manzaraları...

[attachment=2]

[attachment=3]

Taksim anıtı...

[attachment=4]

IMG 0031


IMG 0024


IMG 0026


IMG 0029
 

Ynt: Karavancının İstanbul Fotoğrafları

Haşmet bey teşekkürler paylaşım için,

Birkaç fotoğrafda bizim iş yerinin balkonundan Zeytinburnu sahil bir tanesi büyük ada onu Bostancı sahilden çekmiştim,umarım beğenirsiniz.

Ist


Ist 1


Ist 2


Ist 3


Ist 4
 

Ynt: Karavancının İstanbul Fotoğrafları

güzel paylaşımlar olmuş arkadaşlar.Bİrkaç tanede benden olsun...

80cd7c3da6cc45ac9be769798804d6e7 62111
 

Ynt: Karavancının İstanbul Fotoğrafları

Çözünürlükten olsa gerek toplu fotoğraf ekleyemiyorum.tek tek olucak kusura bakmayın artık...

12025865648 galata koprusu  istanbul1
 







Ynt: Karavancının İstanbul Fotoğrafları

Nadir bey fotoğraflar çok güzel hiç görmediğim açıdan çekmişsiniz özellkle Galata kule tarafından galata köprüsü ve Süleymaniye tarafından galata köprüsü ve Boğaz köprüsünü gören kareler ellerinize sağlık.
 



Ynt: Karavancının İstanbul Fotoğrafları

Teşekkür ederim Yusuf bey,sizinde ellerinize sağlık özellikle martıları güzel yakalamışsınız.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,439
Mesajlar
1,517,970
Kayıtlı Üye Sayımız
172,093
Kaydolan Son Üyemiz
ata bey

SON KONULAR



Geri
Üst