Karavanımı Kendim İmal Etmek Yerine Satın Alsam Olmaz mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MAVISU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,866

Etiketler
Ynt: Karavanımı Kendim İmal Etmek Yerine Satın Alsam Olmaz mı?

Enfes haber...
Karavan aile içinde kaldı...
Yusufa da Asuman hanıma da hayırlı olsun...

Yusuf hayırlı olsun, karavanın aile içinde kalması çok güzel, her iki tarafa da hayırlı olsun, güle güle kullansın bence iyi seçim yaptı

Sayın Karavan sevdalıları...
Uzun süredir dilediğim Yusuf Bey sayesinde gerçekleşecek inşallah.O gün bugünmüş demekki.
Yusuf Bey in desteğine ve sizlerin ilgisine çok teşekkür ederim.Benim istediğim karavanımın olması ve Yusuf Bey ve eşiniin de istediği evi almasına işarettir umarım.Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.
Saygılarımla...

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar uzunca bir telefon konuşmasının ardından benim karavanı Asuman hanım aldı telefonda karşılıklı sözleştik prensipde anlaştık ay başı İstanbul'a gelip aracı teslim alacaklar şimdiden hayırlı uğurlu olsun kendisine,güle güle güzel günlerde kullansın,Asuman hanımın karavan sevdası ve heyecanı beni pes ettirdi ;D evet dedim hayrını görür inşallah.
MAVISU' Alıntı:
Sayın Karavan sevdalıları...
Uzun süredir dilediğim Yusuf Bey sayesinde gerçekleşecek inşallah.O gün bugünmüş demekki.
Yusuf Bey in desteğine ve sizlerin ilgisine çok teşekkür ederim.Benim istediğim karavanımın olması ve Yusuf Bey ve eşiniin de istediği evi almasına işarettir umarım.Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.
Saygılarımla...

Alana da satana da hayırlı olsun. Güzel haber.

çok sevindim

alana da satana da hayırlı olsun

Yusuf kardeşim hayırlı olsun :smiley: valla hem sevindim senin hesabına hemde üzüldüm ama eminim en kısa zamanda gene bir karavan sahibi olacaksındır.

Asuman hanımada hayırlı olmasını diliyorum , sevdiği konuda çok iyi bir yatırım yaptıgından emin olsun. Çünkü kendi zevkine göre karavan yapma işi uzaktan kolay geliyor ama içine girdinizmi 2 oraya 3 buraya oldukça büyük meblaglar tutuyor. Bunların hepsi olan denenmiş bir aracı bütçeniza göre tak diye alabılmeniz gayet akıllıca bir yatırım. güle güle kulllanın.

Selamlar
ERHAN

İşte gerçekten güzel bir haber. Her iki taraf için de isabetli bir karar olmuş... Araç satış ilanlarına ilk günlerde çok fazla talep oluyor. Arayıp soranların fazla olması nedeniyle de satıcılar havalara giriyor. Bu aşamada iş bitirilemezse ilan aylarca (hatta yıllarca) sürünüp duruyor. Talep varken üçüne beşine bakmayıp paraya çevirmek en doğru yöntem.. Alana da satana da hayırlı olsun. Asuman hanım, dilerim gezilerimize de katılır, aramızda kalıcı olursunuz... Alışılmışın dışında bir durum olarak, bayanların da bu işe hevesli olması bizim için ekstra bir artı...

Arkadaşlar kendi adıma hepinize teşekkür ediyorum,Asuman hanımın telefondaki heyecanını görseydiniz benim yerimde hanginiz olsa aynısını yapardı ben bu heyecanı görünce gözüm arkada kalmayacağını anladım ve makul bir anlaşmayla sonlandırdık,umarım kullandıkca arkamızdan dua ederler tekrardan hayırlı olsun kendilerine.

Asuman Hanım ve Yusuf an itibariyle, yeni bir başlangıç yaptılar; birisi kampere, diğeri bir konuta yelken açtı, ikisine de hayırlı uğurlu olsun!...

Cavid Sezen

Yusuf kardeşim, aracını karavan'a dönüştürürken oluşan sevincin satarkende sana aynı duyguları yaşatıyor nekadar güzel.
Umarım ev alırkende aynı duyguları yaşarsınız.

Heriki taraf için de bu alışverişin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Aramıza yeni katılmış olsa da Asuman Hanım'ın karavan sevdası Yusuf'un sayesinde hayat buldu.Yusufa en kısa sürede toplumda en yaygın ifade şekliyle ''başını sokacak'' bir ev sahibi olmasını,Asuman Hanım'ın da gönlünce güzel günlerde kullanmasını dilerim.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

derindeniz1' Alıntı:
Heriki taraf için de bu alışverişin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Aramıza yeni katılmış olsa da Asuman Hanım'ın karavan sevdası Yusuf'un sayesinde hayat buldu.Yusufa en kısa sürede toplumda en yaygın ifade şekliyle ''başını sokacak'' bir ev sahibi olmasını,Asuman Hanım'ın da gönlünce güzel günlerde kullanmasını dilerim. İzmir'den selamlar, sevgiler.

Sami çok teşekkürler.
Ev arayışım hızla devam ediyor bakalım nasip inşallah istediğimiz gibi bir ev buluruz fiyatlar çok yüksek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR