Yusuf..
Zirve
Ynt: Karavanımı Kendim İmal Etmek Yerine Satın Alsam Olmaz mı?
Teşekkürler Gökhan kardeş.
Teşekkürler Gökhan kardeş.
yaybek' Alıntı:Arkadaşlar uzunca bir telefon konuşmasının ardından benim karavanı Asuman hanım aldı telefonda karşılıklı sözleştik prensipde anlaştık ay başı İstanbul'a gelip aracı teslim alacaklar şimdiden hayırlı uğurlu olsun kendisine,güle güle güzel günlerde kullansın,Asuman hanımın karavan sevdası ve heyecanı beni pes ettirdi ;D evet dedim hayrını görür inşallah.
MAVISU' Alıntı:Sayın Karavan sevdalıları...
Uzun süredir dilediğim Yusuf Bey sayesinde gerçekleşecek inşallah.O gün bugünmüş demekki.
Yusuf Bey in desteğine ve sizlerin ilgisine çok teşekkür ederim.Benim istediğim karavanımın olması ve Yusuf Bey ve eşiniin de istediği evi almasına işarettir umarım.Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.
Saygılarımla...
derindeniz1' Alıntı:Heriki taraf için de bu alışverişin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Aramıza yeni katılmış olsa da Asuman Hanım'ın karavan sevdası Yusuf'un sayesinde hayat buldu.Yusufa en kısa sürede toplumda en yaygın ifade şekliyle ''başını sokacak'' bir ev sahibi olmasını,Asuman Hanım'ın da gönlünce güzel günlerde kullanmasını dilerim. İzmir'den selamlar, sevgiler.