Merhaba arkadaşlar,
Konu başlığı birçoğumuzu hayallere sürüklüyordur eminim. Bende bu türden hayaller kuranlardanım. Yaz tatillerimde çadırla başlayan gezme tutkum daha sonra çekme karavan ve motokaravanla gelişti ve halihazırda doğada olmak,dostlarla kamp yapmak şeklinde devam etmekte.Bu süreçte aklımda hep Afrika,Asya,Güney Amerika'yı karavanla gezen varmıdır,varsa kimdir yada kimlerdir gibi sorular meşgul etti. Benim ulaşabildiğim hemen aklıma gelen Melih ERİŞ aracıyla 2 kişi Hindistan'a kadar gittiler. Bu forumda sayıları azımsanmayacak kadar olan Avrupa'da gezen arkadaşlarımız var. Ancak karayoluyla dünya turu yapmış bir Sadun BORO'muz yok.Yada benim bildiğim birisi yok.Bilen varsa lütfen yazsın. Bunları yazmamdaki amacım hayallerimizi süsleyen böyle seyahatler için niyetlenen arkadaşlarımızın aslında azımsanmayacak sayıda olduğunu görmemdir.
Oktaycaner arkadaşımızın açtığı bu başlık Ercüment beyin girişimlerini öğrenmemize vesile oldu,kendisine hedefine ulaşabilmesi temennimi gönderiyorum. Sadun BORO ile başlayıp dünya denizlerinde bayrağımızı dalgalandıran denizcilerimiz gibi Kıtalararası seyahatlerde sayısız karavancı dostlarımızında maceralarını takip etmeyi diliyorum. İyi akşamlar