Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oktaycaner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,936

Etiketler
Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum


Ingiltere'de de izin isin halledilebilirdi sanirim. Yada cok zorunlu isleri disardan yapicam diyerek rahatlikla giderdiniz. Cocuklarada uzaktan egitim var. Yanliz sorun su ki ben Ingiltere'de egitim icin burdayim. Yani donus yeri gene Turkiye ve Turkiye'de ne yazikki 10 yil calistiktan sonra sadece1 yil ucretsiz izniniz var. Daha fazla cok ozel durumlarda yani esiniz yurt disinda gorevlendirildiginde verilebiliyor. Esim bu sekilde 3 yil ucretsiz izin aldi buraya geldigimiz ilk yillarda. Ama es durumu veya aile ile ilgili bir olay yoksa 10 yil hizmetten sonra 1 yil diye biliyorum.
 

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum

Selam özgür kardeş yazınızı şu an gördüm ve mutlu oldum karavanla dünya turu telaffuzu bile muhteşem,sağlıklı ve keyifli seyahatler diliyorum.
Keyifle takipteyim rotanız nasıl?paylaşırsanız sevinirim,selamlar
 

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum

Çok teşekkürler. Bu proje bir anda olabilecek türden değil. O yüzden özellikle sponsorlukla ilgili ö çalışmalar sürüyor. Detaylar kesinliştikçe hem hazırlayacağımız blog-we sitesinden paylaşacağız hem de buradan. Emekliyoruz ama yakında yürüyüşe geçeriz. Kısmet!
 

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum

dünya turuna katılacak tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
 



Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum

mrb özgür kardeşim ben de afrika va asya turu yapmak istiyorum. Tek araçla eşimi ikna edemedim. Afrika için birden fazla araçlı takım düşünürseniz görüşmek isterim.