Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tafa4196 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,998

Etiketler

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

Yahu bu Blos iyi hoş da İstanbul veya Ankaradakiler için güzel, Bende taktırmak isterim ama şimdi Iğdırda kime neye nasıl taktırayım bunu alsam bile, parçayla birlikte ustasına da bir uçak bileti alıp buraya getirmem gerekir ;D

voyvoda4' Alıntı:
Yahu bu Blos iyi hoş da İstanbul veya Ankaradakiler için güzel, Bende taktırmak isterim ama şimdi Iğdırda kime neye nasıl taktırayım bunu alsam bile, parçayla birlikte ustasına da bir uçak bileti alıp buraya getirmem gerekir ;D

Alkım bey Kocaeli'de çok farklı sayılmaz 4 lpgciye sordum kimse bilmiyor.

Valla doğru tabi ama Mustafa bey eminim bir haftasonu ufak bir İstanbul gezisi ile halledebilirsiniz siz, bence deneyin ben bu blosu burada taktıramayacağımdan mecbur klasik mikser taktıracağım ki yüksek ihtimal onu da taktırmak için karsa gitmeliyim artık o da ne kadar etki ederse :/

ben tüpü bile İstanbul'da taktırmayı düşünüyorum adamların elinde projesi yok , proje gelecek falan diyorlar.
Zaten Kocaeli'nde bizim arabalardan anlayan çok usta da yok. bizde kendi aracımızın ustası oluyoruz mecbur.

Şu ana kadar tüpsüz mü biniyordunuz aynen öyle işte de bizden çok iyi usta olmuyor ufak tefek işler tamamda, daha çok fırın ekmek yemek gerek, bu mikserleri araştırdınız mı hiç türkiyede defender da performans gösteren marka model varmı? İngilteredeki eski landcılar blos kullanıyorlar ama ülkemizde pek yaygın değil işte

Ankara da blos lpg takan arkadaş artık takmıyordu. İzmir de de blos lpg sitesindeki telefona ulaşılamıyordu. En sağlıklı yurt içi ulaşma yolunu bulan var mı acaba? . ;)

Alkım bey,
Türkiye'de bulunuyor aslında ama bana en mantıklısı konu içinde Umut beyinde dediği gibi yurt dışından getirmek. Sonuçta brc marka. Montajını da burada bir şekil de yaptıracağız hiç olmadı Derya yanıma gelince birlikte takacağız :smiley:

voyvoda4' Alıntı:
Şu ana kadar tüpsüz mü biniyordunuz aynen öyle işte de bizden çok iyi usta olmuyor ufak tefek işler tamamda, daha çok fırın ekmek yemek gerek, bu mikserleri araştırdınız mı hiç türkiyede defender da performans gösteren marka model varmı? İngilteredeki eski landcılar blos kullanıyorlar ama ülkemizde pek yaygın değil işte

vallahi tüpsüz biniyoruz bir süre daha binicem sanırım ruhsat işlerinde gene sorun cıktı.İşlerden vakit buldukça halletmeye çalışıyoruz.
Türkiye' Umut bey kullanıyor gayette memnun. İstanbul'da değişik araçlarda kullanan arkdaşlarım var onlar da çok memnun.

Evet benimde gördüğüm en yakın çevrede Umut bey var bizden kullanan, Valla Mustafa bey, ben de araştırmaya devam ediyorum, en kısa zamanda bu başlıktan herkesin faydalanabileceği bilgiler çıkar diye umuyorum konuyu canlı tutmakta fayda var çünkü forumda baktım başka bu mikser ile pek alakadar başlık yok, Emre bey den de kendi taktığı mikser hakkında bilgi için beklemedeyiz. :smiley:

ben yazın başında izmirden siparişle getirtdim bayağı ümitliydim ama istanbulda gittiğim lpg cilerden montajını yapan hatta ismini duyan bile yoktu.kendi lpg cime montajı için ısrar ettim denedi ama ayarlarını tutturamadı çok hassas hatta az kalsın karbüratörü elimize alıyorduk :smiley:daha sonra izmirdeki firmayı aradım bana istanbulda bir tane ustanın montaj yaptığını söyledi sancaktepedeymiş.aradım taradım bulamadım ve vazgeçtim şimdi elimde öylece duruyor :smiley: bence paranız cebinizde kalsın hiç uğraşmayın...

Hakkı bey merhabalar, İzmirde parçayı satın aldığınız yer takma işlemi gerçekleştiremiyor mu yani sadece satıcı, bayi gibi bir yer midir? propanturk.com adresindekilerle iletişime geçtiniz sanırım ama takılamayan ürün satıyor olmaları biraz mantıksız olmuş ???

voyvoda4' Alıntı:
Hakkı bey merhabalar, İzmirde parçayı satın aldığınız yer takma işlemi gerçekleştiremiyor mu yani sadece satıcı, bayi gibi bir yer midir? propanturk.com adresindekilerle iletişime geçtiniz sanırım ama takılamayan ürün satıyor olmaları biraz mantıksız olmuş ???

valla ben sipariş verirken sordum montaj için bayileriniz varmı diye.bana ankara da şu youtube videoları olan ustayı söylediler.istanbulda olduğumu söylediğimde tek bayilerinin olduğu oda istanbul anadolu yakasında bulunduğunu söyledi.bir tane telefon numarası verdi ustanınmış ama aradım aradım ulaşamadım.bende kendi çabalarımlar 7-8 tane lpg ci dolaşarak en azından duyan bi fikri olan veya daha önce montaj etmiş birini bulurum belki diye siparişi onayladım.ürün geldi ama şu anda işyerimde rafta duruyor :smiley:

voyvoda4' Alıntı:

özürdilerim sorunuzun cevabını atlamışım.propantürk sadece satış toptancısı herhangi bir montaj işlemi yapmıyorlar.brc nin orjinal blos mikserinin yerli taklidini üratmişler ylos mikser diye :smiley:

Hakkı bey,

Ümraniye'de motajını yapan biri varmış hatta bir arkadaşım orada taktırmış 1 sene önce kendisi aldığımda orda taktırabilceğimizi söylemişti. isterseniz kendisinde öğrene bilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR