Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tafa4196 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,005

Etiketler
Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

tafa4196' Alıntı:
Hakkı bey kocaeliye yolunuz duşerse burada ayarlata bilecegimiz bir yer buldum

teşekkürederim kocaeli biraz ters kalıyor malum avrupa yakasından anadolu yakasına bile geçmek işkence :smiley: aslında bu işe geçen cuma falan niyetlenseydim dediğiniz gibi olurdu cumartesi pazar yuvacık aytepedeydim.en azından ordayken hallettirmiş olurduk.

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

Arabayı aldığımda ilk İzmirde montajlattım ben istanbulda varmı araştırmadım irmirdeki yeride bu yerlisini yapan firmaya mail attım onlar tarif etmişti. sonra uğradım taşınmışlar bir daha tesadüf etmedi. izmir için soruyorsanız araştırıp söylerim

Merhaba ankaradaki murat ustanın tam yerini veya telefonunu verebilirmisiniz.Tşkler.

Arkadaslar merhabalar
Istanbulda, her iki yaka olabilir usta bulabildiniz mi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BRC Blos mixer sparisini internetten verdim takabilecegini soylediler.ulasmak isteyenler icin adres ve telefon /
Murat Usta Ankara Lpg
24.Cadde 724.Sokak No:2 İvedik / Ankara
Telefon +90 312 394 01 89
Gsm +90 535 344 86 96

Merhabalar. Konuyu hortlatmak olacak biraz ama blos mikser diye aratınca ilk burası çıkıyor. Bütün yorumları okudum ve en çok kullanıcı burada.

Kullananlar acaba hala memnun mu? Bu sistemi hala temin edebilir miyiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR