KARDOF; Bolkar Dağları (Karagöl - Çinili Göl) Görselleri (02 - 03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tyyrcelik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,077

tyyrcelik

Yeni Üye
Yer
Karaman
Web
tayyarcelik.blogspot.com
02-03.07.2011 Tarihinde gerçekleştirdiğimiz Bolkar Dağlarındaki Kara Göl ve Çinili Göl Fotoğrafları....

DSCF7973.JPG

DSCF7980.JPG

DSCF7992.JPG

DSCF8037.JPG

DSCF8080.JPG

DSCF8085.JPG

DSCF8093.JPG

DSCF8113.JPG

DSCF8114.JPG

DSCF8140.JPG

DSCF8150.JPG

DSCF8157.JPG

DSCF8169.JPG

DSCF8170.JPG

DSCF8183.JPG

DSCF8207.JPG

DSCF8213.JPG

Etiketler

Ynt: KARDOF; Bolkar Dağları (Karagöl - Çinili Göl) Görselleri (02 - 03 Temmuz 2011)

bikaç karede ben çekmiştim tayyar heykel konusun da senden bilgi almayı çok isterim nasıl yaparız ne malzeme lazım amatörce başlamak istiyorum..[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC05426.JPG

DSC05419.JPG

DSC05525.JPG

Ynt: KARDOF; Bolkar Dağları (Karagöl - Çinili Göl) Görselleri (02 - 03 Temmuz 2011)

Fotoğraflar için teşekkürler Selçuk; Heykel konusuna gelecek olursak heykelle uğraşan senin o dalgıç Necati bende ufaktan baslıyorum Necati ile konusurum yardımcı olur kesinlikle ...

Görüşmek üzere..

tyyrcelik' Alıntı:
Fotoğraflar için teşekkürler Selçuk; Heykel konusuna gelecek olursak heykelle uğraşan senin o dalgıç Necati bende ufaktan baslıyorum Necati ile konusurum yardımcı olur kesinlikle ...

Görüşmek üzere..

ben teşekkür ederim..arkdaslara çok selam haberlerinizi bekliyorum adamım... :smiley:

Çok güzel kareler. Bu yaz biz de düşünüyoruz karagöl ve çiniliye gitmeyi. Göllerde balık var mı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,176
Kayıtlı Üye Sayımız
166,870
Kaydolan Son Üyemiz
Drone0121

Çevrimiçi üyeler

Geri