Kemerburgaz Keşif Gezisi (28 Eylül 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan devilkiss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,004

devilkiss

Kamp I
Yer
istanbul/sarıyer
Selamlar
Arkadaşlar geçen hafta yağan yağmur cok etkilememişti, ama bu hafta ve hala yağmaya devam eden yağmurdan sonra pazar günü bir organizasyon gerçekleştirmek istedik buluşma yerimiz bahceköy bilice börekçisinin önü olarak düşünüyoruz buluşma saatimiz tahmini öğlen 12 gibi olucak güzergah,bahçeköyden kemerburgaza ormandan geçiş yapıp keşif gezisi yapmak gelmek isteyen arkadaşlar msj atarsa ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırız.
Geçen haftaki gezimizden fotoraflar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16715.0

Etiketler
Selamlar,
Hafta sonu Dogu Karadenize dogru yola cıkmıs olacagız. Ekim ayındaki gezilerinize katılmak dilegiyle...

Ynt: Kemerburgaz Keşif Gezisi (28 Eylül 2008)

Fikret bey ben kesin gelirim. Arabayı bahçeköyde bırakırım. Msn'e ekledim sizi. 0535 3578397 numaram. Görüşmek üzere...

Selamlar
Tabikide bizde daha mt-r lastik takmadık bende hala at-r ler var bakalım ufakta olsa bi gezi yapalım kısmet olursa gidiyoruz yani kimse gelmese bile ben tek araç gidecem

selamlar devilkiss
nasıl gectı geziniz
gecen haftakılere baktımda gıttıgınız araclarda pek bır modıfıkasyon yok
benımde ıkı kapı vitaram var, henuz fırsat bulupta ne yukseltme yaptım ne de vınc taktım
bu sizin gezılerı bu sekılde katılabılırmı benım araba

Selamlar
Merhaba modikasyon yok dediğiniz araçların üçünde de yükkseltme kiti var
ve terrano,xj de kilit difransiyel var bu yolar için bunlar cok fazla gerçi daha kış yapmadı cok camur batak yok tabikide senin aracında bu yollarda gider altındaki lastikler nedir kışın daha ağır şartlarda gezilerimiz olcak bu gün gezimizde fotoraflarımızı Mezzy (Mustafa Eraslan) arkadaşım ressimledi cok süper ressimler yakaladı siteye koyduğunda sende görebiliriz teşekkürler

Arkadaşlar gezi güzel oldu o kadar su ve çamur batak geçişi yaptık kalmadık ama asfalta cıktıktan sonra benim aracım stop etti ve bir dahadan çalışmadı bundan dolayı yolda kaldım ve malesef cekilerek yola devam etmek zorundaydım

İlk offroad tecrübemiz olmakla birlikte çok eğlendiğimizi belirtmek isterim. Minik bir talihsizlik üzerine elektriksel problem yüzünden asfaltta yolda kaldık. Fikret beyin de dediği gibi haftasonu offroad hafta içi sanayi :smiley:

ps: Sarıyerdeki fotoğrafçı yüzünden kartın format yapısı bozuldu. Hâla kurtarmaya çalışıyorum. Ama kurtarılabilir gibi duruyor...

saat 12.30kadar bekledigimiz halde gelen giden olmadı bizde tek başımıza belgrat ormanı kısırkaya yeni köy karaburun taraflarında çamur zevkini yaşadık resimler daha sonra ekliyecegim daha yeni eve ulaştık

arkadaşlar orda mail adresimi ve telefon numaramı yazmıştım gelmeden önce haber verseydiniz organisazyonda kopukluk olmazdı ama yinede teşekkürler düşünüpte gelmişsiniz neyse umarım bir sonraki gezide buluşuruz teşekkürler

Hımm Demekki o kısırkaya civarında dağa çıkan 3-4 araç sizin araçlardanmış :smiley: Bi ara karar veremedik bunlar tanıdıkmı diilmi diye :smiley: Ama dik bir yeri çıkmıştınız sanırım orası için. Bizim lastikler kurtarmadığı için orayı denemedik :smiley: Fotoğrafların %50'si kurtuldu gibi. Kurtarma işlemi devam ediyor. Bir iki örnek koyayım ama :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR