freelander99
Kamp III
Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek
arman abi duster ı yükseltmişti diye hatırlıyorum
arman abi duster ı yükseltmişti diye hatırlıyorum

freelander99' Alıntı:arman abi duster ı yükseltmişti diye hatırlıyorum
JUNİOR' Alıntı:tarık ayberk arkadaşlar ben de geliyorum sizlerle ;D
nerde buluşacağız tam olarak saat kaçta
kandırabilirsem 2 duster daha var biri standart 4 çeker öbürü at li 4 çeker
JUNİOR' Alıntı:bahçeköy sarıyer muhallebicisii bilmiyorum maslaktan sananayiden alacaksan aracını orda girişte buluşalım olurmu saat 9 da
nkurtkaya' Alıntı:Bunu görmek isterdim ama aynı saatte ters istikametten, Lopez'den girip gitmeyi planlıyorum.
Marmaray projesine talip Alman'lara sormuşlar "nasıl yapacaksınız?" diye, onlar da açıklamış, "iki yakadan kazmaya başlayacağız, ortada buluşacağız demişler. Hesaplarımıza göre 2cm sapma olabilir o da sorun değil birleştirebiliriz" demişler. Japon'lara sormuşlar, onlar da aynı yöntemi söylemiş ve 5mm sapma ile birleştireceğiz demişler. Bizim laz müteahhit de adaylar arasındaymış, ona da sormuşlar. Temel cevaplamış "İçu yakadan kazacağuz, ortada buluştuk buluştuk, buluşamazsak 2 tünel olacak". Nerden geldiyse aklıma....
Kandıramadı abi , ben akşamdan gidiyorum ;DJUNİOR' Alıntı:tarık ayberk arkadaşlar ben de geliyorum sizlerle ;D
nerde buluşacağız tam olarak saat kaçta
kandırabilirsem 2 duster daha var biri standart 4 çeker öbürü at li 4 çeker
devit3' Alıntı:Kandıramadı abi , ben akşamdan gidiyorum ;D
valla benim ufaklık gece kamp yapmak istedi ,yoksa kesin katılırdım aranızaTARIK TAMTEKİN' Alıntı:Valla biz mi sizi kaçırdık siz mi keyfi kaçırdınız bilmem ;D
devit3' Alıntı:valla benim ufaklık gece kamp yapmak istedi ,yoksa kesin katılırdım aranıza![]()